- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JayZ
tag
Sziasztok! Nagyon jó vétel volt a kis tab 20k-ért.
Messenger telepítését mellőzve, plusz egy-két gyári dolgot törölve rootolás után egész pörgős kis darab lett az 1 giga ramhoz képest. Az akkuidő pedig parádés, 8 órát izzadás nélkül hoz 2 napos készenlét mellett (wifi üzemmódban). Szóval használtan is erősen ajánlott. A kínai ebay-es tok pedig nem rossz hozzá 1200(?) forintért, egyedül annyi, hogy hajtogatva a belső, "puha" része kerül kívülre, mármint az érintkezik az asztallal, így össze lehet koszolni a kijelzőt vele ha letesszük pl a konyhában. Az értesítési led és az előlapi hangszóró külön plusz pont. Az egy amperes töltő is szuper, igazából minden telóhoz ajánlott, mert lassabb töltés kíméli az akksit, ami pláne beépített akkus telefonoknál fontos lehet, ha vigyázni akarunk rá. -
JayZ
tag
Számomra is meglepő őszintén szólva, várakozáson felül teljesítettek szerintem. Lényeg, akinek már küldenek szerződésmódosítást, annak hamarosan kopogtat a futár.
Rendeltem ebay-es hajtogatós tokot amit már páran linkeltek, már MO-ra ért a tracking szerint, jövő héten beszámolok mit tud kétezer pezetáért. -
JayZ
tag
Megjött a telepítési címünkre a tablet
-
JayZ
tag
válasz
ANDROID??? #269 üzenetére
Úgy tudom nyár óta megy ez az akció, de akkor még 20k helyett 40k-ért vesztegették. Jövőre ősz végén már szimatolni kell, köszi az infokat.
-
JayZ
tag
válasz
ANDROID??? #267 üzenetére
Valszeg nálam is arról van szó, hogy a friss 2 éves hűségidő elindult, de a készülékre nekem is várni kell jó sokat. 2-3 hetet várok ha nem jön, aztán zaklatom őket.
-
JayZ
tag
Látom vannak problémák máshol is
Most jött mail a letölthető doksikról. Ezek szerint mégis van remény, és talán hamarosan már tabletem is lesz.
Annyi, hogy muter nevén van az előfizetés, így neki kell átvenni, vidéken, de én Budapesten vagyok. Mi a jó postázási módja egy ekkora doboznak, valakinek valami tapasztalat? (és mennyibe fáj). -
JayZ
tag
válasz
ANDROID??? #253 üzenetére
Kemény
-
JayZ
tag
válasz
Mr. Nimbus #249 üzenetére
Akkor egy cipőben evezünk kb..
Furcsa egyébként, se egy mail nem jött az igény benyújtásáról, semmi. Minden esetre ha neked megjön, és nekem egy heten belül nem, megcsörgetem őket.
(te valszeg még jobban jártál a készletet illetően). Drukkolok neked is!
-
JayZ
tag
@Jabby, @kobajekill : mikor rendeltétek? én asszem pont 24-én.
-
JayZ
tag
Megrendeltem a tabletet Telekomtól, de hívtak, hogy nincs raktáron, 90 nap!! alatt várható a beszerzés..valaki futott bele hasonlóba, mennyire reális ez a három hónapos beszerzési idő?
-
JayZ
tag
Sziasztok! Erősen gondolkodom 20-ért egy ilyenen, telekom kedvezménnyel.
Az 1GB ram mennyire érezhető a cuccon? Kb pdf-eket olvasni, youtube, chrome, film, zene lenne a feladata.
Laggolgat, vagy viszonylag simán működik, csak nem szabad 3nál több ablakot nyomatni chromeban mondjuk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PR-Telecom
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- iPad topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest