Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Diabo6
senior tag
Sziasztok!
Van valami mód arra, hogy automatikusan ki/be kapcsoljon a készülék? -
Diabo6
senior tag
válasz
ANDROID??? #484 üzenetére
Nem az én kérdésem volt, én csak válaszoltam
De az lesz a legegyszerűbb. Inkább, mint az üzletben. Elég furcsán néznének ha beállít az ügyfél olyan kérdéssel, hogy mi lesz ha nem fizeti a számlát -
Diabo6
senior tag
válasz
ANDROID??? #482 üzenetére
Lopott készülékeket tiltanak is, de jelen esetben nem lopás, hanem "csak" nem fizetett számla lenne a probléma.
-
Diabo6
senior tag
Szia!
Én úgy tudom, hogy a készüléket nem tilthatja. Ha nem fizeted a számlát, akkor kikapcsolja a netedet, majd fekete listára kerülsz és idővel behajtják rajtad. Szerintem a készüléket nem bántják, mert nem lízingelted. Még ha részletre vetted a készüléket szerintem akkor se csinálnak vele semmit, nekik a pénz kell, nem a használt készülék.De ha valaki máshogy tudja mindenképp jelezze! Köszi
-
Diabo6
senior tag
Na megvettem. Első használat után tetszik. Szép és jól működik.
kérdéseim:
1. Az alkalmazások között a sok language pack-ot le tudom tiltani anélkül, hogy később bármi kiakadjon miatta?
2. Be tudom azt állítani valahogy, hogy a honor mobilon készített képek automatice rákerüljenek a tab-ra?
Második kérdésemre az én ötletem pl a onedrive használata mindkét eszközön, de ha valaki tud más megoldást azt megköszönném. -
Diabo6
senior tag
válasz
KamuMazsola #463 üzenetére
Igen. Nem is gondoltam, hogy csúcsgép ennyi pénzért. Szerintem bőven jó lesz egy ilyen masina.
-
Diabo6
senior tag
És az alap használat közben jól működik? Nem akad pl ha lapozgatok? Gyors? Jó az érintőképernyője?
Van egy lenovo A7-10-em, annak kicsit lomha a működése, elég határozottan és erősen kell "érinteni", hogy biztosan érezze mit szeretnék.. Ezért tartok az 1 gigástól. de ez lehet kijelző tulajdonság is. -
Diabo6
senior tag
Sziasztok!
Szemezgetek a készülékkel. Kérdésem lenne.
Mennyire elegendő tableteknél az 1 Gb ram? Ahogy végignézem a kínálatot bármelyik üzletben, alig találni 2 Gb-os készüléket, ha van is akkor rohadt drága. Ennyire luxus a 2 giga, vagy ezeknek bőven elég az 1 is?
Értem én, hogy elférne a 2 is, de abból indulok ki, hogy telefonoknál hasonló áron már lehet kapni 2 gigásat is.Illetve aki ilyet használ, mennyire van megelégedve vele? Én skype-ra, üzenetekre, emailekre használnám. Esetleg képek, videók tárolására. minimális játékkal.
köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mini-ITX
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest