- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
randrew
csendes tag
A widgetek információt, állapotot mutatnak folyamatosan. Aki kiváncsi például az időjárásra, az kirak egy időjárási információkat mutató widgetet a kezdőképernyőre és ezentúl elég csak arra ránézni, nem kell külön egy alkalmazást is megnyitni hozzá. Leegyszerűsítve: a widgetek azért vannak, hogy alkalmazások megnyitása nélkül is hozzájusson a felhasználó az őt érdeklő információkhoz.
-
randrew
csendes tag
Amennyiben nem Class 4-es kártyát vettél, akkor nyugodtan átpakolhatod azokat az alkalmazásokat, amiket a rendszer enged átrakni. Ez alól csak azok az alkalmazások kivételek, amiknek a widgetjét használod. Ezeket hagyd a belső tárolón.
Arra figyelj oda, hogy behelyezéskor -amennyiben bekapcsolt állapotban teszed- automatikusan újraindul a készülék. Ezek után az alapértelmezett tárolót állítsd át az sd kártyára.
-
randrew
csendes tag
Ezelőtt is én segítettem, remélem most is!
Mivel én is csak wifin használom, ezért nálam is előfordult már hasonló dolog. Amikor újraindult a táblagép, akkor kapcsolta be a cellakeresést. Ezt elkerülendő, amikor legközelebb újraindítanád a tabletet, akkor előtte a repülőgép módot kapcsold ki és a wifit is. Sajnos amikor magától indul újra a tablet (pl. tárolóeszköz leválasztása, sd kártya leválasztása, stb), akkor erre nincs lehetőség, ilyenkor ezt kell tenni: újraindítás a fentiek szerint, majd utána repülőgép mód be és wifi be. Így már ismét csak a wifit fogja használni.
-
BB9360
aktív tag
Már kérdeztem, és akkor meg is oldódott, hogy mivel nem használok SIM-et, a tablet ne is keressen hálózatot. Repülőgép üzemmód bekapcsolva, Wifi szintén. Ez így jól is működött, a fogyasztási szint a hardvereknél a cella készenlétre <0,01%-ot mutatott. Tegnap töltöttem a készüléket 6%-ról, majd frissítettem pár appot, ami újraindítást kért. OK, megvolt minden rendben, újra repülőgép üzemmódban állt vissza.
Azonban azt vettem észre, hogy mintha gyorsabban merülne, holott nem ment sokat. Megnézem az energiagazdálkodást, hát nem a cella készenlét visz 80% felett?!? A beállítás elvileg ugyanaz: repülőgép + wifi.
Találkozott már ezzel valaki vagy tudja valaki, hogy ez mitől lehet? Most újraindítottam, repülőgép üzemmódot ki- majd bekapcsoltam, így lement a cella készenlét 72%-ra, de a képernyő 14,5%, a tétlen táblagép 2,61%, a wifi 0,54%. Ha nem használok SIM-et, csak az otthoni wifit, akkor ez cella készenlétnek nagyon sok(k)...
Köszönöm! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest