- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
Én új előfizut is csináltam a géphez SIM kártya miatt (így egyszerűbb a net nálam),amikor rendeltem,akkor,ha jól emlékszem az volt a lényeg,hogy egy bizonyos összeg felett vásároljak...hogy ez meddig volt érvényes,azt nem tudom,éppenhogy megkaptam még a karácsonyi hajcihő előtt - kis rábeszélés után.
Mivel most van egy kis felfordulás a té háza táján,lehet,hogy késnek a kuponnal,fene tudja. Egyébként ha jól emlékszem,akkor február végéig lehetett felhasználni,szóval még beleférnél. -
vegyszer
addikt
Én 17-én éjjel hoztam meg a döntést, hogy akarom.
23-án jött az SMS, hogy ok a havi 990Ft.
28-án hívott 9 előtt a futár, hogy készítsek személyit, meg 990Ft-ot, tíz perc múlva már nálam volt a motyó.
Dél körül, majd kettő után jött két SMS a Telekomtól, hogy átadták, meg minden.Az a kérdésem, hogy más se kapott gari papírt, vagy számlát? Mert a futár nekem semmit se hagyott hátra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Star Trek
- Formula-1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest