Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9360
aktív tag
válasz
inoxcrom #441 üzenetére
A hivatkozott megoldással rendben működött a tükrözés. Egy ideje nem volt rá szükségem, nem is használtam. Azonban ma megpróbáltam, és nem működött.
Ha lehúzom a felső sávot, majd az újabb nyíl után kiválasztom, hogy több képernyő, akkor az alábbiak lehetőségek fogadnak:
Én (ez ok, ez a tablet), a tv azonosítója dlna ikonnal, a tv azonosítója wifi ikonnal, legvégül (TV) Living room wifi ikonnal.
Ha bármelyik wifis ikonos váktozatot választom, akkor kiírja, hogy csatlakozás, majd sikertelen (mégse vagy csatlakozás újra).
Ha a dlna-s ikonost választom, akkor a tv azonnal átkapcsol, de csak egy képet ad, amin tv, tablet, telefon látható és kiírja, hogy your phone has connected with tv, your movies musics and pictures will be shared on tv screen (és gondolom ugyanezt távol keletiül...). De semmi nem történik. Innen újra visszakapcsolhatok "hozzám", ekkor folytatódik, ami addig ment...Ez tablet vagy tv kérdés vajon? Ugyanakkor netes videó pl. youtube gond nélkül megjelenik az ikonra kattintva...
Köszönöm!
-
-
BB9360
aktív tag
válasz
Mr. Nimbus #434 üzenetére
Lehet, mert állítva nem marad kint...
Köszönöm. -
BB9360
aktív tag
Használ vki TVGO-t?
Bár lehet, hogy ez a jelenség más applikációnál is felmerül.
Ha vízszintesre fordítom a tabletet, akkor megmarad a szürke sáv oldalt a vissza nyíllal, home ikonnal, stb.
Ez normális? Filmnézésnél (tvgo) eléggé zavaró. Sd-n vagy máshol lévő filmnél ez nem jelentkezik pl. Bsplayer vagy a saját média lejátszója... -
BB9360
aktív tag
Vigyázat, láma kérdés következik!
Megérkezett a micro usb kártyám. Zenéket, képeket, esetleg filmeket érdemes azon tárolni, ez OK.
Az alkalmazások is mehetnek ide vagy azokat inkább a belső tárolóban érdemes tárolni? Ha mehetnek ide, akkor hogyan szabad áttenni a már meglévőket? Csak az általam letöltöttekre gondoltam, a különféle, már eredetileg a gépre telepítetteket nem bántanám.
Köszönöm. -
BB9360
aktív tag
Már kérdeztem, és akkor meg is oldódott, hogy mivel nem használok SIM-et, a tablet ne is keressen hálózatot. Repülőgép üzemmód bekapcsolva, Wifi szintén. Ez így jól is működött, a fogyasztási szint a hardvereknél a cella készenlétre <0,01%-ot mutatott. Tegnap töltöttem a készüléket 6%-ról, majd frissítettem pár appot, ami újraindítást kért. OK, megvolt minden rendben, újra repülőgép üzemmódban állt vissza.
Azonban azt vettem észre, hogy mintha gyorsabban merülne, holott nem ment sokat. Megnézem az energiagazdálkodást, hát nem a cella készenlét visz 80% felett?!? A beállítás elvileg ugyanaz: repülőgép + wifi.
Találkozott már ezzel valaki vagy tudja valaki, hogy ez mitől lehet? Most újraindítottam, repülőgép üzemmódot ki- majd bekapcsoltam, így lement a cella készenlét 72%-ra, de a képernyő 14,5%, a tétlen táblagép 2,61%, a wifi 0,54%. Ha nem használok SIM-et, csak az otthoni wifit, akkor ez cella készenlétnek nagyon sok(k)...
Köszönöm! -
BB9360
aktív tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy ki lehet-e kapcsolni vhogyan a telefonos részt a készülékben? Úgy látom, hogy elég sokat fogyaszt hardveresen a cella készenlét és teljesen feleslegesen.
Köszönöm. -
BB9360
aktív tag
Én 23-án rendeltem, persze csak úgy, hogy majd 3 napon belül hívnak. Erről persze semmilyen visszajelzésem nincs. Hívtak tegnap, hogy majd januárban rendeljem meg. Mondtam, köszönöm. Megrendeltem még tegnap újra, azaz ismételten feliratkoztam. Ma megint hívtak, persze nem látják a 23-ai feliratkozást, és majd figyelgessem és rendeljem, ha lesz. Mondtam, hogy nem, hívjon fel egy kompetens személy, aki megmondja, hogy mikor lesz és kész. Nehogy már nekem kelljen figyelgetni és rendelgetni, amikor ezt már egyszer(kétszer) megtettem...
Szerintem írok is nekik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest