- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bogarfull27
tag
válasz
vegyszer #415 üzenetére
Szerintem szar az sd kártya! Ha leformázom tudok rá másolni! De gondol egyet és megakad! Néha formázás közben is leáll és kiírja hogy sérült sd kártya! Újrakezdem akkor megint jó! Remélem nem a tábla hibás! Hazaérek és tesztelem másik kártyával! Mx playert próbáltam. Melyik codec kell hozzá?
-
ANDROID???
addikt
válasz
vegyszer #350 üzenetére
Ez nem csak minimális fényerőnél csinálja. Neked is ilyen, és mindenki másnak, vagy a nálam lévő példány hibás és hívjam őket a 3 napon belül, hogy ez cserés?Pont nem érdekel, hogy a szerviznek , vagy a kereskedőnek ez nem hiba, ha zavaró. Mi van ha két vagy hat hó múlva elcsesződik miatta a kijelző, viaskodjak majd a TMX -el, hogy ugyan csinálják már meg hátlap keret stb szétb@szás, vagy egyéb a szerviz előtt ott nem lévő újabb hiba termelése nélkül?
Sajnos volt már hozzájuk szerencsétlenségem. -
Lacopapi
addikt
válasz
vegyszer #280 üzenetére
Én is kis késéssel kaptam,meg (2 nap azt hiszem),de megkaptam.Vettem is rajta mindjárt egy 16-os Sandisc sd-t.Szuper.
ANDROID???...csak a hátlapon van egy fóliaszerűség,de azt sem érdemes rajta hagyni.Én a TokSokk-tól rendeltem fóliát,mérete tökéletes,felrakáshoz van minden. Jó minőségű.
trobi28...üdv a fedélzeten,sok sikert a tabhoz
-
randrew
csendes tag
válasz
vegyszer #259 üzenetére
A Telekom honlapján belépsz a Telekom fiókodba és ott lesz minden dokumentum (pdf formátumban letölthetők. A papíralapú dokumentumokat egyre inkább mellőzik a nagyobb kommunikációs cégek.
Amennyiben még nincs Telekom fiókod, akkor az ügyfél-azonosító (minden számlán megtalálod) és az ötjegyű jelszó kombinációjával tudsz belépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest