- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
velkeibalesz
tag
válasz
conanabarbár #11883 üzenetére
Pont ez lemaradt
Fogalmam sincs mit művel a progi, pláne, hogy root se kell hozzá, de a kalibrálás után alig akart lemenni 100%-ról az akksim ès azóta is lassabban merül. Egyszerűen nem èrtem, de jobb lett. Ja ès nem kapcsol ki a telefon random, tehát nem csak a szintkijelzőt bolondítja meg. A full calibrate-t kell lefuttatni úgy, hogy töltőn van a mobil teljesen feltöltve, majd ha lefutott, lehúzni a töltőt.
-
velkeibalesz
tag
válasz
conanabarbár #11883 üzenetére
.
-
velkeibalesz
tag
válasz
conanabarbár #11752 üzenetére
Nem tudom, de összejött nèha annyi is, az átlag a 8 óra volt. De sokáig nem volt munkám ès csak itthon wifin volt. Most viszont melózok ès megy a mobilnet. Szerintetek többet fogyaszt a mobiladat,mint az állandó wifi kapcsolat? Bár október-novemberben mèg melóztam, akkor is ment a mobilnet ès nem emlèkszem, hogy ne lett volna meg a 7-8 óra SOT
Na mind1, már nemnagyon foglalkozok vele, hamar fel lehet tölteni.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
conanabarbár #11504 üzenetére
Megpróbálom majd később, egyelőre ismerkedünk, belakom stb. Egyébként sebességben nem veszek észre különbséget. A kijelző viszont fenomenális.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
conanabarbár #11301 üzenetére
Ez eszembe se jutott. Köszönöm.
-
bogarfull27
tag
válasz
conanabarbár #11109 üzenetére
Megvan!
Talált is egy 342-es kínait!
De én eu romot szeretnék rárakni! -
Szpisti
addikt
válasz
conanabarbár #11109 üzenetére
-
bogarfull27
tag
válasz
conanabarbár #11080 üzenetére
Mármint ki fog kiadni?
-
dutrás
őstag
válasz
conanabarbár #11096 üzenetére
-
Szpisti
addikt
válasz
conanabarbár #11096 üzenetére
Na ez a gond, nálam ez Approved...
Telekomos, dual simes független a telód?
-
peanar
senior tag
válasz
conanabarbár #11092 üzenetére
Gondolom, a mi imei számunkat még nem pörgette ki a szerencse kérek... ugyanúgy megy ez is mint az ota frissítés, van aki hamarabb megkapja, van aki nem.
Az ff-ben ha imei szám nélkül csekkolom, akkor az elsőre azt írja, hogy a L09 modellekre, míg a másodikra hogy az L29 modellekre jó, viszont imei csekkolással mindkettő megbukik.
Nem tudok másra gondolni, mivel ugyan azon rom van akinek felmegy, van akinek nem...
A twrp nem foglalkozik a hitelesítéssel, azért lehet azzal felrakni. -
Tutu7030
veterán
válasz
conanabarbár #11089 üzenetére
1-2 napja írtam, hogy a letöltés után, de még a frissítés/újraindítás előtt a vpn-t ki kell kapcsolni.
-
peanar
senior tag
válasz
conanabarbár #11088 üzenetére
Ha not approved, akkor ha a fejed tetejére állsz, akkor sem fog felmenni.
Én B362 romon voltam, nem ment fel sehogy, se ff-el telón, se ff-el pc-n, se dns se proxi...
Addig addig b@szta a csőrömet, hogy vissza raktam a B198 romot (BL nyitás /minden gyalu/twrp majd rollback) kíváncsi voltam, hogy így változik e valami ff terén....HÁT? NEM VÁLTOZOTTMielőtt valaki írná, tudom, ha fent volt a twrp, akkor miért nem raktam fel azzal a B363 romot...hát azért mert most nem az volt a kísérlet tárgya
Páran fentebb szócsatába keveredtek a rom felrakás, bl+twrp és hasonló lépések véget illetve ezzel ezen lépések kontra garancia.
Nos, a fentebb említett művelet (rollback) teljes mértékben eltünteti a nyomokat, a BL-nél nem csak az szerepel, hogy relock (ami arra utal, hogy egyszer már nyitott volt) Hanem hogy locked, azaz piszkálásnak semmi nyomaAmi az oreot illeti, most egyenlőre várok türelemmel, habár a gyári frissítő már kiabál a B361 miatt (azon már voltam, annyira nem jött be). Tudom hogy a türelem rózsát terem, de lehet hogy pár nap múlva elfogy és kezdem előröl
-
Szpisti
addikt
válasz
Várjcsak, lehet, hogy ez lesz:
Én elöször a DNS-es felrakást választottam, így beállított egy DNS-t a telefonon, de mivel úgy nem akart felmenni, megpróbáltam az In-app proxy-val, akkor még mindig be volt kapcsolva ez a "Firmware Finder for Huawei" VPN. Lehet, ez kellett még neki, de nem tudom biztosan, mivel elöször csináltam én is... -
NY_A
őstag
válasz
Én most raktam fel. Nem kezdtem el letölteni hanem miután feldobta, hogy talált frissítést azonnal proxy törlés, és utána indítottam el a letöltést. Felment.
-
dutrás
őstag
válasz
A chek firmware accesnél mit ír?
-
bogarfull27
tag
válasz
conanabarbár #11034 üzenetére
Fontos megjegyzés! Az én készülékem 6/128-as verzió.
Arra jó ez a rom amit linkeltél?
Köszi! -
bogarfull27
tag
válasz
conanabarbár #11034 üzenetére
Megnéztem a videót!
Hát nem egyszerű. -
dutrás
őstag
válasz
conanabarbár #11063 üzenetére
-
Szpisti
addikt
válasz
conanabarbár #11069 üzenetére
In-app proxy-t nyomj, aztán állítsd át a proxy-t a wifinél ahogyan írja is, amikor rákattintasz... Utána már hiteles lesz. Ha felment a frissítés, visszaállítod.
Itt egy link. -
lajozs
aktív tag
válasz
A mostani szóváltásodhoz nagyon jól passzol az aláírásod. Gondolom, népszerűségre hajtasz...
-
törölt tag
válasz
Nem ér többet, mivel így legközelebb talán körültekintőbb leszel.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
A 114517-est, az elsőt. Igaz én a 114519-es húztam rá, de HWOTA-val.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
-
csikos92
csendes tag
válasz
Olvass vissza. Minden le van írva.
-
r0by
addikt
válasz
conanabarbár #11058 üzenetére
Én is 361-re raktam fel, méghozzá a FullOTA-MF-PV verziót.
-
törölt tag
válasz
Talán ha nem lenne 50* leírva, akkor segítene valaki...
-
mtm800
senior tag
válasz
conanabarbár #10232 üzenetére
itt van már ...telefon saját neve ...és átírod android 8 re
-
Sanki
addikt
válasz
conanabarbár #9863 üzenetére
Felhőbe nem tudod menteni?
-
DaDa
senior tag
válasz
conanabarbár #9863 üzenetére
Én a saját backup programját használom erre. Kijelölöm amit menteni akarok és havonta újra mentem.
-
KZP
őstag
válasz
conanabarbár #9746 üzenetére
Gondolom, arra célzott, hogy akinek már fent van valamilyen Oreo-s változat a telefonján, az csak ezzel a PV-s firmware-rel tud visszalépni a 7-es androidra. (Ha csak "sima", nem PV-s firmware-t tenne fel, azzal nem lehetne visszalépni az Oreo-ról, esetleg még a teló is elhalálozna.)
-
velkeibalesz
tag
válasz
conanabarbár #9744 üzenetére
Teljesen máshogy van particionálva az Oreo. A PV az egy komplett 7.0-s rendszer, ami azokat a particiókat is tartalmazza, ami 7.0-n belüli ugráláshoz nem kell.
-
KZP
őstag
válasz
conanabarbár #9742 üzenetére
Ott van a PV leírásában: Ez a frissítés visszaállítja a telefon operációs rendszerét Android 7.0-ra (EMUI 5.0).
-
dutrás
őstag
válasz
conanabarbár #9580 üzenetére
-
snorbi82
senior tag
válasz
conanabarbár #9456 üzenetére
Miért nem szerviz? Ingyen cserélnék.
-
válasz
conanabarbár #9454 üzenetére
A *#*#2846579#*#* menüben van akkumulátoros info.
-
válasz
conanabarbár #9450 üzenetére
Szia,
Én annyit tennék, hogy a szoftveres hibalehetőséget kizárnám - még ha a leírtak szerint hardveres hibára lehet is inkább gondolni -, gyári visszaállítás, semmilyen programot nem telepíteni, korábbi mentést nem visszaállítani és úgy tesztelni.
Amennyiben úgy is adódik a hiba, úgy szerviz.
Vannak alkalmazások is, amik felmérik az akkumulátor állapotát, de a szoftveres mérés nem mérés, szokták mondani volt, szóval azok inkább csak tájékoztató jellegű adatok.
Amikor teljesen feltöltöd az akkumulátort, akkor a szervizes menüben is 100%-ot mutat? -
choco01
addikt
válasz
Lehet az akksi, vagy a toltes vezérlő vagy valami más alaplap hiba.. Nem érdemes vele szerintem szórakozni inkább szerviz..
-
mjani1172
addikt
válasz
Az szervíz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest