- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
TedMosby26
újonc
Sziasztok
Találkozott már közületek más is a következő problémával? Néhány internetes helyre, egyszerűen nem tudok belépni a készülékkel! Pl. Előző telefonommal (note 3) inetnetbankolok, mate-nél "hibás felhasználónév/jelszó" ncore-nál szintén ez a helyzet! Nem elírásról van szó, copyztam is már jó néhányszor a jelszavaim! Viszont, Facebook és majomparádé belépéseknél nem jelentkezik ez a probléma! Ezt leszámítva hibátlan a készülék! 👍 -
TedMosby26
újonc
Sziasztok
Sajnos a 156-os builddal én is ráfáztam/úgy nézem fényévekkel visszadobott az előzőhöz képest!!
-2db 5 perces YouTube videó után, 13%-ot ugrott az aksi (előtte max 2%)
-kocsiban auxra szoktam vágni mióta meg van.. ugyan az a két órás mix 5%-ot vett le mire végigment, ma ugyan ez 21%!
-képek téren én is látok különbséget, egyre gyakoribbak az életlen vagy elmosódott képek! És én itt most nem korábbi telefonhoz viszonyítva írom a tapasztalatom ( ma direkt ezt szerettem volna tesztelni, kijelző és kamera folyamatosan ment, közben 13 képet lőttem vele, 7 perc alatt! ( szerintem már meg sem lepődtök ha ide biggyesztem, hogy 11% ismét repült)
Engem az sem zavarna, ha nem folytatnánk tovább a jelentkező hátrányok ismertetését/nem megértését, csak szeretném vissza az előző buildet, van erre hivatalos opció? -
TedMosby26
újonc
Sziasztok!
Nekem a "globális keresés" funkció nem akar működni! A képernyő üres területén hiába pöccintek lefelé, semmi reakció! Tud valaki segíteni, vagy hasonló tapasztalat valakinél? 🤔 -
TedMosby26
újonc
Sziasztok!
Nálam, mióta meg van a készülék,reggelenként arra kelek, hogy kikapcsolta magát. (nincs beállítva autó. Ki/bekapcs)
A másik.. Tegnap elmentem itthonról, másik wifire csatlakozás után történt 2 nagyon észrevehetően változás! SwiftKey billentyűzetem még soha nem tapasztalt laggba kezdett, írni alig tudtam vele, második probléma pedig a numerikus gombokon végzett kereszthúzással, nem végezte el a képernyő kicsinyítését, hogy hüvelykujjal felérjem a felsőbb ikonokat! Hazaérve,egyik hibát sem tapasztaltam, minden helyére állt! Találkozott valaki hasonló problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PS Plus előfizetések
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest