Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pepetech

    őstag

    válasz eladogeppc #7257 üzenetére

    Ez vicces :). Nem nem a Huawei-nél dolgozom de miután P8 váltotta a Note 4-em illetve P9 váltotta az S7EDGE telómat erőteljesen Huawei párti vagyok.

    A telefon legnagyobb ellensége ön maga. Ha folyton optimalizálgatjuk, energia takarékosságokat kapcsolunk akkor nem a telefon, hanem az alkalmazások bolondulnak meg. Ezáltal az alkalmazások össze vissza fognak pörögni ez okozza az össze vissza merülést.

    Az akkumulátor nagyon jó benne igaz 1 napnál nálam soha nem bírt többett de okos telefon nem volt még nekem ami 2 napot bírt volna.

    Én 2017.01.06.-án vásároltam a készüléket. Az elmúlt cirka 8 hónapban 6 azaz 6 frissítés jött erre nem lehet azt mondani, hogy nem kap frissítést.

    A reklámokról meg tényleg tegyétek le. Lassan 1 éves lesz a mate 9 itt a kapuban a mate 10 esélytelen. Egy 20 milliós bmw-t sem reklámoznak tovább miután megjelent az új típus.

    Mint írtam ez már a 3. Huawei telefonom valamennyire kitapasztaltam hogy mit mikor tesz. Ezért nálam minden optimalizáció illetve energiatakarékosság ki van kapcsolva. Hiszen nekem az az optimális, hogy ha minden alkalmazást enged futni.

    Viszont a 8 hónap alatt tényleg nem lassúlt a telefon így emelem a kalapomat előtte.

    Apple MacBook AIR M2, Apple iPhone 14 Pro, Apple Watch Series 5 Nike GPS, Huawei Freebuds Pro

Új hozzászólás Aktív témák