- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ivatti10 #14602 üzenetére
Nálam mobil nettel nem ment több google alkalmazás (play frissítés, térkép), minden más jó volt.
De ha megosztottam a netet, akkor másik eszközről (ami Wifiként érzékelte) minden jó volt.
Telekom topikban többen is hasonló hibát jeleztek, persze a szolgáltató semmit nem tett/tesz.
Nem kártya hiba, csere után is ilyen. -
Kukti
tag
válasz
ivatti10 #14599 üzenetére
igen én is így gondolkoztam, de kb 1 hét várakozás után gurult el nálam is a gyógyszer.
amúgy tegnap mindent próbáltam össze vissza flashelgettem, még Cunaja bevezetőben bemutatott ROM ot is felraktam de semmi változás.
Mondjuk most úgy ragadt a kicsike de ez a legkevesebb.
Ma reggelre csodák csodájára amúgy mobilneten beindultak a frissítések. Wi-Fi-n továbbra sem mennek.valaki tudna esetleg linkelni egy leírást hogyan lehet totál nullára flash-elni?
mindenhol csak a fastboot-os BOOT RECOVERY SYSTEM flash-t mutatják / találtam, de hiába tolom fel azokat marad ugyan az a verzióJelenleg nyitva a bootloader van TWRP úgyhogy nyitott vagyok a játékra.
++ szerkesztés : amúgy APKMirror-ról a következők vannak most fen
Google Play Áruház : 8.8.12-all [0][PR] 182623210
Google Play services for Instant Apps : 2.11-release-183080821
Google Play services : 11.9.75 (440-182402865) -
djhalasz
tag
válasz
ivatti10 #14348 üzenetére
az gáz, mert mindegyik rom azt írja, hogy b3xx-en kell lennem, hogy fel tudjam rakni.
Van olyan rom amit fel tudok rakni twrp-vel? Úgy, hogy full üres?
A gyári is bejön rajta, szóval 2 recovery van rajta.
EL is indul a telepítés de 5%nál megáll: NXT-L29C432B320 ez kell nekem, igaz? -
csocsoszán
őstag
válasz
ivatti10 #14130 üzenetére
Hogy ez milyen brutál jó! A samu 7-es sorozat 3d tv-m sehol sincs! A játékok azért sokkal gyengébbek. Nincs benne semmi csak két lencse.
Na ezen felbuzdulva rendeltem egy jobbat [link] Na erre leszek kíváncsi. (A gyerek s8-án még a vr need for speed is elindult, csak hiányolja a játék vezérlőt. Na most lesz az is.) -
-FreaK-
veterán
válasz
ivatti10 #14092 üzenetére
Nálam nincs ilyen Adguard, nem is tudom, hogy mi az (külsős app vagy gyári?).
Azóta megoldottam azt hiszem, bár még hosszabb tesztelést igényel.
A lényeg, hogy az alkalmazásváltóban a lakat gomb az egyenlő kellene legyen a telefon kezelőben lévő zárképernyő tisztítás alatt lévő kapcsoló állásával. Itt azonban mégsem volt egyenlő, vagyis a lakatot bekapcsoltam, így a memóriában kellett volna tartsa az appot, de a telefon kezelőben viszont arra volt állítva, hogy zárja be, és persze az volt érvényben.Korábban azonban a gyári rendszerek alatt mindent próbáltam, ott nem ez volt a hiba oka, bármit csinálhattam, bezárta. Aztán egy idő után valamitől megjavult, de ezt nem tudtam semmilyen eseményhez kötni.
-
Zototh64
őstag
-
-FreaK-
veterán
-
-
Cunaja
addikt
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
ivatti10 #12723 üzenetére
[link]
K-RecTools_95x_EMUI5_V3_PC.rar. Ez a gyári rom visszaállító eszköze a Kangnak. Ebben van az eredetileg a Kanghoz készített Twrp és a gyári recovery. Értelemszerűen a gyárit rakd fel. A link kínai, ezért lehet, hogy lassan jön le a 69M. Korábbi verziót használtam és tökéletesen működött. -
-
ivatti10
aktív tag
válasz
ivatti10 #12722 üzenetére
Még annyi, hogy AL10-es készülék.
Kangra jött HiCare-s frissítés. Kipróbáltam, letölti, de utána csak a TWRP-t tudta megnyitni, abból meg ugye nem települ a gyári rom, így elhalt a próbálkozás. Megpróbálom elhagyni a Kangot, ha a gyári szoftvert (TWRP + root után) tudom frissíteni úgy, hogy ilyenkor a TWRP helyett visszateszem az eredeti recoveryt.
-
csocsoszán
őstag
válasz
ivatti10 #12374 üzenetére
Tehát: DL00-nál!
Telepítem a gyári utolsó elérhető romot!
Aki nem igazán ért hozzá és Kang-ja van fent: Vincetibor segítségével, pc-re rádugni és hangerő fel plusz a bekapcsoló gombot egyfolytában nyomva bejön a gyári recovery. Wlan-on lejön a legutolsó gyári rom. Törli a TWRP-t igaz, (bootloader nyitva marad!!) de teljes gyári rendszered lesz! Na fent a Wlanon nem a legutolsó van! Ezért találni fog frissítést!
Nekem a Wlanon 575 jött le. Aztán a rendszer frissített 577-re majd 584-re.
Mikor fent az 584 és nincs belakva!!! Tehát "szűz" a gyári rendszer, fel a TWRP-t. Majd én feltettem a Kang B584 V2-őt és ráindítottam a 577 (bootlop)majd az 580-as patch-ot. Ez sem volt jó. Újból Kang 584 V2 minden nélkül, jól elindul! A hiapp-ból letöltött play nem ment! Törlés, majd fel egy play mentés! Fel a google szolgáltatások szintén mentésből. És belakás! -
Zototh64
őstag
válasz
ivatti10 #12355 üzenetére
586-ot még nem néztem milyen, csak az 584-et.
Vissza állítással nincs gond.
Nekem volt olyan, hogy full wipe után csak úgy állított vissza hiba nélkül, hogy előbb feltettem azt a Kang romot, amelyik twrp mentését vissza akartam tenni.
Próba szerencse.
Legyen a külső sd-n rajta minden, abból baj nem lehet. -
Zototh64
őstag
válasz
ivatti10 #12349 üzenetére
Próbáltam piszkosan is, tisztán is.
GPS gondom volt, indításnál villogott a kijelző meg már magam sem tudom mik voltak, apróságok.
Kang B584 A-D verziókkal próbáltam.
A telóm eredetileg: NXT-L29-C432B...
Azóta is van hogy nagyon lassan talál műholdat.
Pedig egy jól működő Kang B580-ra mentem vissza twrp mentésből. -
csocsoszán
őstag
válasz
ivatti10 #11767 üzenetére
Tehát megdolgoztál érte! És most jó.
Na a viccet félre téve, pont úgy érzem én is ahogy mondod. Lehetne egyszerűbb és biztosabb.(TWRP, rom felrakás...stb.)Én sosem használtam a google asszisztenst. Olyan jó, hogy biztosan megéri ezt a küszködést? Ilyeneket írnak róla " lassan egy éve nem kapott frissítést. Annyira funkció szegény."
-
Hende
tag
válasz
ivatti10 #11759 üzenetére
Az nem az a bellitas. ott nem tudom beallitani az automatikus inditast meg hogy megbizhato alkalmazas.
Ujraraktam MEGINT superSUval csak akkor mukodik az appban ha nincs kipipalva a "any screen". ha az ki van akkor sehol se megy az "ok google". Pedig hallja mert akkor egy pillanatra az adatforgalom is megy. -
-
csocsoszán
őstag
válasz
ivatti10 #11728 üzenetére
Kicsit zavarosan írtál.
Mindenképp hagyd nyitva a bootloadert mert ha bármi baj van, úgy van visszaút!
Stock recovery fel(szt. xda) utána dload stock rom. Na az legyalul mindent(hiába volt fent bármilyen rom) szt. az fontos, hogy 5-ösre ötöst.(színre színt. Én szoktam csinálni egy mentést, meg törlöm g -mailt és az újlenyomatot!) Majd elindítom a stock romot. Az átírja a dolgokat. Belépegetek ahová kell: fejlesztői...A gmailt nem rakom fel. Majd szám gépen ellenőrzöm látja-e. Azt újból fel a recovery. Valahogy így!
Javítsatok ha kihagytam valamit. -
csocsoszán
őstag
válasz
ivatti10 #11672 üzenetére
Megértelek! Ezek a suszterolt TWRP-k, a rom felrakással is gond van!
Nekem sikerült, kissebb hiányossággal!A mix-re ráraktam egy epic nevezetű romot, na ott a TWRP egy vicc még ehhez képest is. Komolyan gondolkodtam, hogy visszarakom a developer romot! Ha itt is volna mint a mixben a stock romban egy nem teljes engedélyes supersu, küzdene ezekkel a ...!
-
csocsoszán
őstag
válasz
ivatti10 #11665 üzenetére
Mondom így próbáld meg, szerintem megéri: stock B575-ről indulunk. Az átpartícionált mindent. Bootloader nyitva. TWRP fel, én még a régit használtam (3.0.2). Az a baj, az adat partíciót nem tudtam kipipálni. Ezért borult el az agyam és töröltem mindent, de nem tudta befejezni mivel csak végtelenül ment. Ezért jött elő az e-recovery, ami rendbe rakott mindent, mivel ki tudtam a mountnál mindent pipálni. Na innen jött a kang cumi, nekem sem ment a fejlesztési. Előzőekben leírtam utána hogyan sikerült.
Ha csak a stock B5.. akárhány van fent az is jobb mint a 386-os. Szerintem legalább is. -
csocsoszán
őstag
válasz
ivatti10 #11663 üzenetére
Nekem valahogy úgy sikerült, hogy 575 + patch (ekkor már e-recovery után voltam azaz üres volt a teló!). Rom elidít,de csak elindít! Vissza TWRP rá 580 újból patch. Elindít és csak akkor fejlesztői, majd google cuccok! Su-t egyáltalán nem raktam fel! 580-at csak a kang beállításokban mutat!
-
csocsoszán
őstag
válasz
ivatti10 #11661 üzenetére
Kingrootot nem cseréltem. Nekem sikerült egy úgymond hibátlan rendszert összehozni, de írtam töröltem már szinte mindent. Még e-recovery is volt. Annyi a szépséghiba, hogy stock B575-öt ír a buildban.
Amúgy nem törlöm a kingrootot megbarátkoztam vele!( nem sikerült a supersu)Én így tettem de nem biztos,hogy így kell!(patch) de a fejlesztési lehetőséget ne indítsd el, csak a végén!
-
-
csocsoszán
őstag
válasz
ivatti10 #11289 üzenetére
Na ilyen gondom nem volt! A stock B575-ös teljesen hibátlan volt. Ezért telepítettem fel a kang B577-est. Nekem nagyobb gondom semmivel sem volt. (Egyedül a plusz gmail fiók szívatott! De megoldottam.) Kicsit, nagyon ritkán megakad, de csak ilyen tized másodpercre, az antutum is jó. Várom a frissítést.
De tudom, ezt mondjuk járatlan út ilyen! Viszont aki a csorda után megy annak...... Nehogy bárki is megsértődjön, poén volt! -
csocsoszán
őstag
válasz
ivatti10 #7756 üzenetére
Biztosan nem tudom de lehetséges, hogy nem a 368-at kellett volna felrakni hanem a 32.. és arra a 368-at. Azért nem tudom mert én sorba rakosgattam fel.
Tehát ki kellene próbálni fel egy (titkosított vagy nem titkosított) régebbit felrakni és arra a 368-at! Csak a rend kedvéért, hátha így jó lesz, mert hibátlannak kellene lenni!Hende: telefon---- beállítások-----record setting bekapcsolni!! Ott a mindent felvenni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Háztartási gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest