- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Ezt már a múltkor is megválaszoltam...vagyis, hogy a főzött romok vannak akiknek jobban tetszik, jobban szereti
Szóval van 1-2 dolog, ami egyeseknek hiányzik, hiszen tudják, hogy a kínai romban benne van, (pl. hívásrögzítő) vagy csak egyszerűen ikonméretet akar állítani (KangVIP), vagy az órát a notibár közepére, mert ez a heppje...
Nem a sebességgel, vagy a stabilitással van a baj a gyári szofttal, hanem ezek a kis apró funkciók amik hiányoznak...egyeseknek.(#2160) bodrik11 !
Kb. ugyanezt csináltam én is, és minden össze vissza működött, vagy éppen nem működött.
És pl. tudsz témát cserélni, vagy értesítési hangot? -
ivatti10
aktív tag
Ez alapból nagyon jól sikerült telefon, szoftver. De ha valaki turkálni akar a rendszerben, tudomásul kell venni, hogy ez az ösvény még nincs kitaposva, bejáratva, mint a régi hagyományokkal rendelkező gyártók (Samsung, Lg, stb). szerintem még nem ismerjük annyira, de már van bootloadernyitás, van root, majdnem van TWRP :-), szóval térjünk vissza erre a kérdésre fél év múlva. :-)
Más. Rootolt telóra jönnek az ota frissítések? Illetve letöltött OTA fájlokat lehet rootolt készülékre telefonfrissítéssel felrakni?
-
HUTCHDB
nagyúr
Kezdjuk ott, hogy nem lenne ez kinlodas, ha itt is ugy mukodnenek a dolgok, mint mashol. De igy atgondolva az elmult nehany napot, az egesz nyitas, recovery, fozott rom telepites max 1/2 ora alatt megvan, csak meg nem volt kitaposva az ut, es sok szamomra erthetetlen, logikatlan dolog van itt.
Egy samsung note 3, 4, egy htc m7, m8, m9, vagy az lg g2,3,4 -en pillanatok alatt meg lehet ezeket csinalni.
Nekem egyebkent ez nem kinlodas, mert az okostelefonokkal valo babralas az egyik hobbim.
Szamomra a custom romok mindig jobbak voltak, de ezen felesleges vitazni...viszont itt meg nagyon gyerekcipoben jarnak a dolgok, igy egyelore nekem nem eri meg. -
Igazad lehet amúgy valóban (G2-m van egyébként, tényleg egy szörnyeteg, főleg CM-mel
).
Na meg most pár youtube videót is megnéztem, hogy hogyan mennek ezen a játékok, ez a Mate 8 vált a mostani kiszemeltemmé.
Egyedül a dual Sim felesleges számomra, na meg a gyártók által gányolt rendszerek szokták csípni a szemem és sajnos Mate 7-ből kiindulva ez sem biztos, hogy elég ROM barát telefon lenne majd, de ez az egyedi SoC miatt is van gondolom. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Okos Otthon / Smart Home
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- CPU léghűtés kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 - 128 GB - fekete - (146)
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest