- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kukti
tag
nos köszönöm mindenkinek aki akár egy percet is gondolkozott a témámon, de végül kiderült miért nem ment wi-fi-n a google play store.
a Comodo "DNS filtering" szolgáltatása blokkolta a működést a routeren, mert amint kikapcsoltam beindult minden.jók is ezek a modern cucok amik védenek minket
-
ivatti10
aktív tag
Én ma dél óta nem tudom frissíteni a Playes appokat. Kb. 1 hete volt hasonló, akkor néhány órán belül magától megoldódott a probléma. Az a gyanúm, hogy a Play vacakol, így várok 1-2 napot, csak akkor kapcsolok vészelhárítás üzemmódba.
Lehet, hogy Neked sem kellett volna FR.
-
-FreaK-
veterán
Persze, tudom, csak mikor hetente egyszer leírja valaki hogy a gyári rendszer tökéletes és nem éri meg szopni vele.. kicsit unom már na
(#9210) csocsoszán: Persze, nem nekem.. miután leírom hogy megint telepítgetek, akkor egy ilyen HSZ nem rám vonatkozik és ne vegyem magamra, ugye? Hagyjuk már... ráadásul nem ez az első eset..
Ha neked nem tetszik az ilyesmi, akkor ne csináld, de hagyd már hogy mindenki eldöntse maga, hogy mit szeretne csinálni és mit nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest