- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Zototh64 #10012 üzenetére
Nem, semmi sajna. Dec.31.-én jön elvileg új build L29-re, gondolom kint lesz xda-n, de lehet jelentkezni beta teszternek és akkor megkapod OTA. Ezt a form-ot kell kitölteni hozzá, de valami Android 6.0-ás rom adatait kell megadni hozzá szerintem (build nr..), illetve ebben a B521-ben ami nálam van, nincs is frissítés menüpont, így érdemes valami korábbi, hivatalos build-en lenni, hogy tuti jöjjön. B180-190-200 azt hiszem amivel menni fog, a B3xx-eket nem tudom.
-
berigazek
őstag
válasz
Zototh64 #9665 üzenetére
Es sajna arról nem is beszélve,hogy nekem mindig olyan telefon kellett amit a Szolgáltatók nem is forgalmaztak soha.(pl.Huawei Honor Note 8,Mate 8,P 9 Plus mind az összes 4 gb RAM,128 Gb.ROM),most a Porshe Design-ra fáj a fogam (sajna nem jelenik meg időben a Mate 9 6 gb.RAM.256 GB.ROM és a Mate 9 Pro sem ugyanezekkel a felszereltséggel
gabesz 839
1994-től milliókat fizettem a T-Mobilenak Cégesként meg privát Előfizetőként és 22 év után semmivel sem honorálják a hűségemet (apróságokkal,majdnem olyan ár,mint aki most venne először náluk előfizetést)
-
berigazek
őstag
-
-FreaK-
veterán
válasz
Zototh64 #9358 üzenetére
Nem, ahhoz előbb be kéne lépni :/
Persze, próbáltam a B386 és a B320-at is flashelni, semmi. Most próbálom épp a L29C432B521-ét, mert látom, hogy az is van update.app formában.
Víruskereső eddig nem szólt bele semmibe.Na ez még a Huawei logoig sem jut el.. Your device is booting now....
-
-FreaK-
veterán
válasz
Zototh64 #9346 üzenetére
Milyen adb parancsokat használtál?
Én most push-al rakok fel fájlt, de leginkább egy update.app kéne a dload-ba. Az előbb nem ment, mikor a 3 gombossal indítottam kiírta, hogy nem található fájl. Aztán rájöttem hogy nem raktam /-t a /sdcard/dload mögé, lehet azért.Az se lenne rossz, ha adb-vel el tudnék indítani zip flash-t, de egyelőre még nem tudom hogyan.
Vagyis, de lehet hogy tudom: --update_package=/sdcard/fájlnév.zip
Vagyis, nem, mégse: '--update_package' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file. -
-FreaK-
veterán
válasz
Zototh64 #9340 üzenetére
Előtte még vissza kell váltani L29C432-re, de most nézem, hogy az SRK tool tudja, úgyhogy az asszem nem lesz probléma. De lehet előtte megpróbálok flashelni.
De hülye vagyok, mert itt van a method:
(Persze egy lóf**z ez is..
InstallFor C432 > update_data_full_hw_eu.zip
then Reboot to SystemEz után nem indul a rendszer, ahogy sejtettem is..)
2.dload Stock Firmware AL10C00B386
3. if your phone boot to eRcovery ,Dont' worry ,please shutdown it and enter to fastboot mode
4. Unlock Bootloader,TWRP then Root (SRKTOOL Huawei)
5. Reboot your phone to TWRP then choose Wipe > format > type Yes
6. After format scuccessfully ,choose Home > Reboot > Recovery
7. Install
- For C636 > update_data_full_hw_spcseas.zip
- For C185 > update_data_full_hw_meafnaf.zip
- For C432 > update_data_full_hw_eu.zipthen Reboot to System
8. After boot to system , we will root it again (SRKTOOL Huawei)
9. After root scuccessfully , Dont reboot system , please choose Home > Reboot > Bootloader
10. Install Stock Recovery EMUI 4.1 (SRKTOOL Huawei)
11. Reboot to system then chabge build.prop , parameter ro.build.display.id to
- For C636 > ro.build.display.id=NXT-L29C636B002 (SRKTOOL Huawei)
- For C185 > ro.build.display.id=NextL09C185B100 (SRKTOOL Huawei)
- For C432 > ro.build.display.id=NextL09C999B100 (SRKTOOL Huawei)
12. Change oeminfo to C636 or C432 or C185 depend on your variant (SRKTOOL Huawei)
13. dload Stock firmware L29C636B200 or L29C185B200 or L29C432B192 depend on your variant
14 . Afret success 100%
15 factory reset , Ater that you will get Stock Firmware with bootloader locked -
Tamás34
senior tag
válasz
Zototh64 #9267 üzenetére
Wi-fi+ kivan kapcsolva! Hálózati értesítés az viszont most kapcsoltam ki, ezek szerint egyfolytában keresi a wi-fi hálózatokat még ha kivan kapcsolva a Wi-fi is? Akkor lehet, hogy megoldódott a problémám. Várok egy kicsit és megnézem az Akkumulátor kezelőben!
Köszönöm!
-
berigazek
őstag
válasz
Zototh64 #9243 üzenetére
Hehe...képzeld....azt írtam-e nektek,hogy,ha pár nap (max.1 hó) után meggondolom magam vissza adhatom,de nem pénzt adnak vissza,hanem vásárlási utalványt más Porsche cuccra....(ez gondolkoztat el egy kicsit meg az a tény,hogy tudom,hogy nekem kicsit kicsi lesz az 5,5 " ...
-
-FreaK-
veterán
válasz
Zototh64 #9237 üzenetére
Inkább a sideload, az gyorsabb.
Az update script szerkesztése után sem ment fel teljesen a második zip fájl, error:7 lett megint.
Nem teljesen a guide alapján történtek a dolgok.. pl a verziószámom megint csak NRD90M test-keys lett.
A sim kártyát már így is kezeli, nem kellett cust flashelni hozzá (azért még megteszem).
Tele van minden csirkelábakkal..
szerk.: a megadott cust fájlt nem lehet flashelni, errort dob. -
-FreaK-
veterán
válasz
Zototh64 #9217 üzenetére
Uh, tényleg, bocsessz, fel sem tűnt, gyorsan írtam.
Emlékeztek még mikor azt írtam (az előbb..), hogy kár előre felrakni a fájlok mert FR lesz. Aztán felraktam megint. Mi volt a következő lépés az oeminfo váltás után? Persze, hogy FR... másolom fel harmadszorra is a ~4gb-ot.
Itt egyénként csinál furcsa dolgokat a teló.. a nyitott telón megszokott kép a boot előtt az most piros felirattal van, és kiírja hogy failed the veryfication of the system, vagy valami hasonló, aztán újra indul, aztán megint, aztán FR-t csinál, aztán megint restart, és csak utána indul el a rendszer.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Zototh64 #9202 üzenetére
L29C432 volt a kiindulási alap még a múltkor, abból a lett az a testkeys akármi verziószám, most sikerült vissza menni, L29C432B320 a verzió.
Most jön a debrand (pontosabban előbb unlock, TWRP és utána), majd dload AL10B386, utána pedig a B552, majd a végén megmondom, hogy mi lett belőle
(#9204) Kukti: Ha gondolod, várd meg míg végzek, és elmondom, hogy hogyan lehet felrakni a legutolsó Nougat verziót, és hogy mennyire müxik
De persze ha már rajta lesznek a céges alkalmazások, akkor jól gondold át hogy mit csinálsz
(#9205) Zototh64: A dload B320 lezárta, ki kell nyitni újra. Majd a B386 után megint. Most egyelőre másolom fel a fájlokat.
-
Hovi
aktív tag
válasz
Zototh64 #9110 üzenetére
Az égvilágon semmi. Illetve csak egy: nem megy a hívásrögzítés, ami B180-alatt ment. De ezzel együtt tudok élni. Amúgy minden műxik. Csak attól tartok, erre nem jön OTA. S esetleg még a biztonsági frissítés dátuma: itt ugye májusi, a 192 alatt talán már szeptemberi. De még 1x: a mindennapi használat során semmi bajom vele.
-
berigazek
őstag
válasz
Zototh64 #8981 üzenetére
Igen,mert ezt a Nougatot az XDA-s fiúk megpiszkálták,hogy hamarabb fel lehessen tenni,mint kivárni amíg OTA-n lejön a Világ összes regiójában....én kivárom (pl.8 hónappal ezelőtt a kezemben volt DVD-n a Nexus 5/6 típusnak az eredeti Nougatja,mert ezek kapták meg legelőször.)..na ebből kisérletezve csináltak egy Huawei-re való verziót a srácok...
-
-
count_zero
tag
válasz
Zototh64 #8595 üzenetére
Itt van egy leírás, hogy kell felrakni úgy, hogy ujjlenyomatolvasó is működjön.
Én egyelőre nem próbáltam ki, várok, néhány reakciót az XDA-n
1) Download the following:
https://basketbuild.com/filedl/devs?...e%208/boot.img
https://basketbuild.com/filedl/devs?...e%208/TWRP.img
https://basketbuild.com/filedl/devs?...208/update.zip
2) Boot into recovery and flash update.zip BUT DO NOT REBOOT
3) Afterwards back out of the install completed screen and switch TWRP to flash images in the bottom right
4) Flash boot.img to the Boot partition and TWRP.img to the Recovery partition
5) Reboot. Can take some time to finish booting, that's normal.
6) Boot back into TWRP and flash the ROM. -
válasz
Zototh64 #8207 üzenetére
Nekem pénteken esett kb 5-8 centit a fa parkettára, de azóta semmi erőhatás nem érte, ezért nem értem ezt a mai megnyilvánulást.
Mostanság nincs szerencsém a dolgaimmal, úgy látszik ez még kellett, hogy feltegye a pontot az i-re, remélem innentől csak felfelé lesz.Köszönöm.
-
-
-
-FreaK-
veterán
válasz
Zototh64 #8132 üzenetére
4.4 sose volt erre a telóra, szerintem el sem indulna, mert nem támogatja az új hardvereket, az csak verzió szám elírás lesz. Vagy valami régi Huawei telóról áthozott rom, átnevezve, bár nem emlékszem, hogy 4.4 alatt lett volna EMUI, de lehetsegges, viszont akkor is érdekes, hogy hogy indulhatott el egyáltalán.Itt egy komplett topic xda-n a 040-es Nougat beta-ról, még videó is van róla, meg leírás, hogy hogy kell felrakni.
Ahogy látom, van viszont már B380, AL10-re, tehát hamarosan lesz belőle KangVip is elvileg.
-
count_zero
tag
válasz
Zototh64 #8123 üzenetére
Csak futólag néztem rá, de mintha csak AL00-ra menne föl, nem? Vagyis build.prop-ot vagy oeminfo-t kell mókolni hozzá, meg elbukom a TWRP-és a rootot... Ugyan persze vissza lehet rakni, de ha ez is enkriptált, mint az eddigiek, akkor a TWRP utána nem fogja látni a belső tárhelyet.
Fene tudja, azt hiszem, én is inkább kivárok, ha ez kijött, a tapasztalatok szerint sorra fognak jönni az újak úgyis. -
-
berigazek
őstag
válasz
Zototh64 #8104 üzenetére
Nekem is nyitva volt a Bootkoader,mégis feltettem a Stock romot...a Kangvip 3XX után a TWRP 3.0.2-ből inditottam egy teljes törlést és utána a telefont Recovery módba tettem (gyári állapotban) és onnan ,,Frissitéseket keresése" Wi-Fi-n leszedte a B183-as akkor frissnek számított Mate 8 stock romot.Én sztem a gyári revoveryből tudnia kell feltenni a romodat az sd kártya ,,dload" mappából...
-
berigazek
őstag
válasz
Zototh64 #8102 üzenetére
Ok....tudod....az bosszant,hogy videót láttam a youtubon,hogy mindkét telefon,Mate8,Honor Note 8 rajta fut a Nougat simán....én meg nem találom sehol,hogy magamnak letöltsem...A Huawei.com hivatalos állása szerint ez év December 31-ig minden készülék típus megkapja!
Akkor légy ügyes a hétvégén....de én is linkeltem egy oldalt,ahonnan letölthető a Mate 8-ra...most nem találom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Fujifilm X
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest