- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
Telekomos, de független. Az első bekapcs után rögtön frissítette magát B180-ra. Aztán kb. 1 hónap múlva megjött a B192 is. Nincs nyitva, nem rootolt, nem volt dload-ból semmi felrakva. "Teljesen gyári" L29C432B192.
Szeptemberi az android biztonsági szintje, annyi van, hogy a B192 builddal kissé nehezebben ébred az ujjlenyomat olvasóval, most nincs kedvem újrarakni, vagy wipe cache-el kísérletezgetni. Megvárom a Nougat-ot, bár lehet, hogy olyan lesz mint az MS Lumia (hogy csak vártuk, vártuk... aztán kaptunk egy bughalmazt) -
-FreaK-
veterán
Ezt hol, mi kéri? Nem rémlik.
Én meg odáig jutottam, hogy megy a calendar meg a contacts sync végre. Viszont addig buheráltam a Google cuccokat, hogy most meg a Play áruházból nem tudok letölteni, egyrész kiírja, hogy a sikertelen azonosítás, lépjek be a fiókomba (be vagyok), másrészt meg mikor rányomok a telepítésre, akkor feljön először ugye az a kis fehér ablak, na abban csak teker a folyamatjelző de nem történik semmi.
Próbáltam újra rakni az apk-t, törölni a cache-t, stb.. de nem akaródzik menni. Szerencsére megvan minden updateből vissza állítva, meg amíg működött leszedtem ami kell.A másik, hogy nem megy a témázás abszolút, el sem kezdi letölteni a témákat, mert ha rányomok a letöltés gombra, nem történik semmi.
Szóval ez így még mindig nem kerek dolog
-
-FreaK-
veterán
Az szerintem pont azt csinálja, hogy megvédi a telót az FR-től. Neked bootloader unlock kód kell, azt nem kaptál? Fentebb linkelték az ingyenes módszert, próbáld ki.
Ha megvan a kód, akkor vagy az SRK toolal tudsz nyitni és TWRP-t telepíteni, vagy simán fastboot paranccsal:
nyitás:
fastboot oem unlock *kód*twrp:
fastboot flash recovery *twrp fájlnév.img*(nem kell csillag)
-
-FreaK-
veterán
Huh, lehet előbb nyitni kell, szerintem a fastboot flash csak úgy megy.
Parancsok:
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash system system.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash cust cust.imgÉn meg most ott tartok, hogy a felmásolt nougat fájlokat nem látta a TWRP, vagyis konkrétan semmit nem látott a belső tárhelyből. Az adb sideload-al sikerült megoldanom. Szerk.: vagyis a második fájl, az update error: 7 lett.
Már megtaláltam a megoldást, szerkeszteni kell a zip fájl update script-jét, hogy felmenjen. A fene enné meg..Jó lenne már végre egy rendes TWRP, amiben megy minden..
-
-FreaK-
veterán
Gyanúsan ugyan ott jársz, ahol én múlt héten.. De neked legalább bejött a recovery. Én letöltöttem mindenféle update verziókat és azokból flashelgettem recovery-t, és az egyik után jó lett, be tudtam lépni, lefutott az FR meg a cache wipe.
Próbáld meg az, hogy a huawei extractorral kiszeded Nougat update.app fájlból a recovery.img-t, flasheled fastboot-ból, majd abban próbálod meg az FR-t.
Ha nem, akkor szedd le az L29C432B521-et, és annak a fájljait flasheld fel fastboot alól extractorral kiszedvem szintén) (boot,system,recovery,cust).
(#9226) csocsoszán: Próbát megérhet, de nekem nem ment múltkor ez a wifi-s dolog. Nem tudott csatlakozni, pedig kivettem a jelszót is a routeren.
-
csocsoszán
őstag
Szerintem pont ezt kell ott megbeszélni!
Nem kell nagyon megijedni, mert ott a recoveryben a wifis rom újrarakás! Ha kitörlöd a fent lévő romot, azt érzi a teló, hogy "üres" bejön az a wifis recovery és wifin felrakja az elérhető gyári romot!
De mivel nekem erre nem volt szükségem várj míg valaki leírja pontosan hogyan kell! -
-FreaK-
veterán
Nyugodtan jöhet ide a topicba, hátha más is így jár. Amúgy amig fastboot mód van, addig csak softbrick van, az meg semmi!
Elsőre viszont próbálj belépni a gyári recovery-be: teló kikapcs, majd a hangerő fel és a bekapcs gombot nyomva tart, mikor bejön a Huawei logo, akkor bekapcs gomb elenged, de a hangerő fel nyomva tart.
Ha bejött a recovery, akkor ott tudsz csinálni factory resetet és cache wipe-ot. Ez persze töröl mindent a telón.
Ha ez megvan, akkor újraindítás. Talán akkor már elindul a rendszer.A dload-os telepítés egyébként végig ment hiba nélkül?
(#9221) Zototh64: Nem, mert nincs sd kártyám, de igazad van, a guide tényleg external-t ír, fenébe
-
WiZARD
addikt
Én pont sok fényben érzem sokszor bénának, főleg a könnyen félrecsúszó fókusz miatt, és kevesebb fényben, vagy kifejezetten kevés fényben egész tűrhetőnek tűnik.
Valamint az amúgy kicsit fakó, nem túl színhelyes kijelző, a nem túlszaturált képeivel összességében nagyon fakó képeket mutat, főleg egy amoledes Samsung után (Note4-em volt előtte), de még Iphone mellett is. Rendes pc-n, monitoron nézve sokkal jobbak a képei.
-
jksx
senior tag
A B192-es build. Ez OTA-n jött le. szeptemberi és az emui 4.0-ás.
Nem csináltam factory-resetet, mert nem akartam a belakott rendszert újra belakni, de nem úszom meg
Az ujjlenyomat olvasó érezhetően lassabban reagál, a fényerő szabályozó is néha meghülyül.
A gmail nem futtatható a háttérben, az értesítési panel állapotsáv menüből el is tűnt a beállítási lehetőség ezért az értesítések ötletszerűen általában nem jönnek.
Kissé össze vissza "adják ki" a firmware-kat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hálózati / IP kamera
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest