- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsoszán
őstag
-
csocsoszán
őstag
válasz
kiskacz #11256 üzenetére
Elindítod a pl. a gmail-t bezáród majd a kockával előhívod a gy ran használt alkalmazásokat. És ott a gmail jobb sarkában a nyitott lakat, hozzáérsz erre bezárul. Azaz már hiába nyomod a kukát mindig nyitva marad.
Másik: beállítások--- alkalmazás----gmail--- engedélyeknél és az értesítéseknél minden bekapcsolsz.
Még egy: telefon kezelő---- zárképernyő tisztítás-- itt lekapcsolod amit akarsz hogy menjen.
Sőt azt hiszem az automatet a kisegítő lehetőségeknél is be kell kapcsolni.Na ezt nem árt ha mindenki elolvassa! [link]
-
ivatti10
aktív tag
válasz
kiskacz #11201 üzenetére
Én úgy tudtam frissíteni, hogy a HiCare alkalmazásba beléptem(kb.a 20-ik próbálkozásra sikerült), itt kiadott sok ikont, ott a frissítés, majd kiadta a lehetőséget B577-re. Rányomtam, átdobott a telefonos frissítőbe, elindítottam, és 1 óra múlva új rendszerem volt.
Tehát Hicare/(fenn)Szolgáltatás/(lejjebb)Frissítés ikon.
-
haten
tag
válasz
kiskacz #10266 üzenetére
Igen, OTA volt. Tegnap este 10-kor ránéztem a kijelzőre, és piros karikában számmal jelzett, hogy valami olvasatlan dolgom van. Rányomtam, és kihozta hogy új szoftver érhető el, a B575.
Csak ma frissítettem, gond nélkül telepített, és újraindult. Lett pár új ikon, meg lecserélt egy-két rendszerikont is. Lecserélte a háttérképemet, a zárképernyő képemet, a beállítások menü sűrűbb lett és másabb. A lehúzott redőnyön fent vannak a kapcsolók egy sorban, alatta az értesítések. Tök jó! Ha újra lehúzom feljön a többi kapcsoló is. A beállításokat látom át kell néznem, mert a képernyő kikapcsolást átvariálta a szokásos 2 percről, 10 másodpercre. A főmenü 29 soros lett, de nem tudom mi nem volt, de most sűrűbbnek látszik. EMUI 5.0, Android 7.0, biztonsági javítás december 1-i. Kernel: 4.1.18 (dec.28.). Csinálok pár képernyőképet nemsokára. -
haten
tag
válasz
kiskacz #10102 üzenetére
Hát az pont fordítva sülne el. Az Európai szoftvert ritkábban, és később frissítik. Továbbá kevesebbet is tud az Eu-s. Ugrik a külső program nélküli hívásrögzítés, hogy a legfontosabbat említsem csak. Nem biztos, hogy annyit megér a kínai appok hiánya, hogy érdemes legyen cserélni. Számomra biztos nem.
-
-
haten
tag
válasz
kiskacz #10035 üzenetére
Én végig jártam mindhárom SIM méretet egyetlen SIM-el. Nagyból vágtam közepest, abból meg a kicsit, nem nagy dolog. 2 perc alatt kész voltam, a T-mobilba bejutni meg legalább fél óra lett volna.
[Ez] alapján könnyű vágni, ha nem sikerülne, akkor is ráér a csere. Jövőre meg végre jön az eSIM, ami a telón belül van fixen egy chip, segít vízálló telefont gyártani, egyel kevesebb nyílás, és legalább 10 telefonszámot bele lehet programozni, nem lesz "csak" Dual SIM korlátja.
-
csocsoszán
őstag
válasz
kiskacz #9985 üzenetére
Én flip bőrtokot használok (Mágneses). Lyukasztóval készítettem rá egy lyukat. És egy vastagabb zsinórral a nyakamban hordom.
Vagy táskában, mivel van egy jabra bluetooth sztereó fülesem.
Na ezt a jabra-t ajánlom mindenkinek, mivel külön lehet beledugni saját fülest, kevés ilyen jó hangú bluetooth van. Ja és azóta sem volt aku csere, és hibátlan!(utánzatokkal vigyázni.)[link] -
haten
tag
válasz
kiskacz #9966 üzenetére
1,/ Megfelelő
2,/ Én is sokszor kapok vezetés közben telefonszámot, vagy felsorolást, hogy mit hozzak a csavarboltból, nálam mindent felvesz alapban, külső program nélkül, csak egy pipát kellett bejelölni hozzá, hozzáteszem, hogy ez csak a kínai rendelésnél van, európainál úgy hallottam nagyon küzdeni kell érte.
3,/ GPS teljesen jó, nem szakad meg. Indításnál 10-30 mp alatt talál jelet. Hamarosan várható Galileo műholdas frissítéssel pedig 1 méteres pontosságot ígérnek.
4,/ igen
5,/ Csak egyedi ROM-nál, gyáriban nincs
6,/ FM rádió van
7,/ PC csatlakozás pendrive-ként, nálam külön meghajtóként, SD kártya pedig még egy újabb külön meghajtóként. PC-ről kezelhető.
8,/ Kinek mi, gyári a 6.0 android, de hamarosan jön a 7.0, vagy 7.1. 8.0 viszont már nem lesz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Ashes of Creation (MMO)
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Mobil flották
- Philips LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest