- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #7527 üzenetére
Gapps Twrp-ből, csak úgy megy be a systembe
-
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #7525 üzenetére
Kipróbálás erejéig néztem, megy.
-
Zototh64
őstag
válasz
count_zero #7521 üzenetére
Az eredeti Kang B368-at igen, és eddig jó.
-
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #7521 üzenetére
Még nem,mert nem tudom letölteni, de ha letudnám, feltenném
-
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #7475 üzenetére
Mivel a Slim használható, ezért szerintem ez is. Úgy tudom a Slim is csak a sima KangVip megkurtítása.
Nekem meg már egy ideje az fut a Telekomos Mate8-amon. -
WiZARD
addikt
válasz
count_zero #7473 üzenetére
- A kínai-európai készülék kavarás sose volt világos számomra, nekem kínai van, és flasheltem már rá mindent, gond nélkül.
- xposed install van benne
- én nem flasheltem mellé gapps-et, Hiapp marketről leszedtem google playt+contacts sync-et, és onnan minden egyebet. -
sirály69
őstag
válasz
count_zero #6744 üzenetére
-
Luser2000
addikt
válasz
count_zero #6741 üzenetére
"...
This update is for system version EMUI 5.0. EMUI 5.0 optimizes the camera, battery management, and Phone Manager, and adds multi-user mode, to provide a secure and unique experience for youAdded multi-user mode, which allows you to share your device and apps and protects your data and privacy
Optimized the Phone Manager, making it easier to change settings and convenient to manage with more powerful functions
Optimized the interactive gestures, enabling you to swipe left and right to switch between the mode and settings screens
Added a mode, which allows multiple users to access the same app with segregated personal data and privacy protection
Added the Huawei-developed ROG power saving technology for the first time, which decreases the screen resolution to save battery power Optimized the Phone Manager, which helps you manage your device more easily and conveniently Optimized battery management, which allows you to check the battery power and battery power consumption for any period within two days Optimized traffic management to automatically add the traffic leftover from the previous month to the current month
Optimized the Weather app so that it can forecast weather for each hour including the probability of rainfall Added an entry for third-party social networking apps, such as WhatsApp, eSpace, and Skype, in the contact details screen
Optimized the networking speed when international roaming is on Optimized the registration time when the network connection is interrupted for environmental reasons
..." -
berigazek
őstag
válasz
count_zero #6688 üzenetére
Köszi neked is!Reménykedek,hogy nem rák....
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #6648 üzenetére
Szia!
Jelenleg nem tudok semmit megosztani,mert kórházban vagyok 5 napja és úgy néz ki,hogy egyhamar nem engednek haza
Az XDA -ról töltöttem le a kínai B320-ast.Abban ez benne volt. -
kiszu
senior tag
válasz
count_zero #6641 üzenetére
Nincs ilyen opció. Mondjuk nekem nem is lényeges
-
kiszu
senior tag
válasz
count_zero #6638 üzenetére
Nekem is ilyen számú van fent. Olyat se lehet, hogy letoltom az xda rol es ujra felrakom ugyanezt, hátha akkor nekem is jó lesz?
-
berigazek
őstag
válasz
count_zero #6614 üzenetére
-
-FreaK-
veterán
válasz
count_zero #6529 üzenetére
Nekem most B353 kangvip alatt sem az.. Whatsapp üzenetek nem mindig jönnek meg. Lakatoltam az alkalmazást, védettek között is ott van, nem tudom, hogy mi lehet az oka. Korábban a 300 fölötti verziókkal nem volt ilyenem, csak előtte a 170/180-al.
-
Tomtotom
senior tag
válasz
count_zero #6326 üzenetére
Nekem is van ilyen. Ha épp nyomkodom a telót, és akkor hívnak, olyankor nem csúsztatva kell felvenni a hívást.
-
bigsee
addikt
válasz
count_zero #6326 üzenetére
Amikor fel van oldva a képernyő, akkor nincsen csúszka.
Csak két gomb.
-
csocsoszán
őstag
válasz
count_zero #6204 üzenetére
Sajnos a Kang-ban nem tudom aktiválni.
Nekem is magyarázat kéne hozzá. -
csocsoszán
őstag
válasz
count_zero #6201 üzenetére
Ha a google play áruház fent van (amit a huawei play-ból telepítesz) onnantól nincs gond.
Én a root uninstallerel csinálok alkalmazás mentést és így sem a google play sem a sync telepítése nem okoz egy pillanatnyi megállást sem.
A root uninstallerel nem törlöm, hanem lefagyasztom a nemkívánt alkalmazásokat is. (Vele a rendszer alkalmazásokat is lehet törölni és fagyasztani. Sőt ha jól emlékszem rendszer alkalmazásnak is lehet telepíteni?)
Egyedül az xposed-en bosszankodom, hogy kivették és nem tudom telepíteni.
Hozzáteszem nem használom!(A now-t. Sőt biztosan mondtok egy csomó alkalmazást amiről még nem is hallottam!)
Na ezeket is kitárgyalhatnánk! Ki milyen alkalmazást használ amit k..jónak ítél! Hasznos lenne! -
Viper26
nagyúr
válasz
count_zero #6193 üzenetére
Nagyon agyalok ezen a telefonon, csak a frissítés miatt nem merek belevágni...ki tudja mikor lesz 6.0.1, vagy éppen mi a biztonsági frissítés legutóbbi dátuma?
-
count_zero
tag
válasz
count_zero #6192 üzenetére
Ja, igen, és majdnem megfeledkeztem az üzemidőről, a Mate 8 7-8 óra SOT-jával szemben az OnePlus esélytelen.
-
sohajda90
aktív tag
válasz
count_zero #6121 üzenetére
Hát az enyém pont hogy olyan pattentül tartja, hogy háromnegyed óra ráncigálás után sem sikerült még leszedni róla. A gombok melletti szabad területnél felül könnyen lejött, de alúl és a másik oldalon teljesen mozdulatlan. Nagyon minőségi tok, csak félek feszegetni, mert hasonló volt az iPhone 5s-emen, "AirJacket"-nek hívták, átlátszó kemény műanyag, azt is csak úgy tudtam leszedni hogy a művelet közben csináltam egy kb. 3mm-es csorbát az alumínium keretbe a telefon tetején a körmömmem :'(
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
count_zero #6085 üzenetére
A témák alkalmazásban keresd, ott meglesz.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
count_zero #6078 üzenetére
"Free" nevű témát keresd meg, az elvileg tudja.
Legalábbis G6, P6, P7-en ment stock romon. -
Pietro 22
aktív tag
válasz
count_zero #6076 üzenetére
Szia!
Ha esetleg kapnál választ rá, hogy melyik téma támogatja a képernyőzáron az időjárás kijelzést, akkor azt megírnád nekem?
Köszönöm! -
zeon.hu
nagyúr
válasz
count_zero #6076 üzenetére
Igen, külső launcher és saját időjárás widget nem szeretik egymást.
Régóta nem használok gyári lockscreent, C-locker pro van, de majd utána járok, téma szerkesztésével mit lehet cserélni benne.
De külső lockscreen programmal biztosan jobban jársz.Szerk.
A téma is saját készítés, több témából összerakva, egyedi dolgokkal kiegészítve. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
count_zero #6074 üzenetére
Ilyenre gondolsz?
Gyári időjárást indítsd el, állítsd be a várost.
Lockscreen-en alulról felhúzva fog ezután megjelenni.
Viszont nem minden téma és rom támogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest