- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zototh64
őstag
válasz
-FreaK- #10769 üzenetére
Én is ezen törpölök épp, hogy ma este, meg holnap lesz időm aztán csak kéne valami nugatot próbálni.
Most akkor pontosan mire kell vissza állni, hogy esetleg óta, vagy más módszerrel legyen fent nugat
KangVip gondolom még nincs.
Most KangVip B386 Slim van fent. Eredetileg a teló L29C432 -
iceQ!
addikt
-
KZP
őstag
válasz
-FreaK- #10694 üzenetére
Szerintem egyszerűbb, ha egy itteni B192-es kolléga megpróbálja ma is.
A HiCare alkalmazásban a Beállítások menüponton belül lehet a Hely kiválasztásánál megadni másik országot.
Én is megköszönném, ha kipróbálná valaki, akinek nincs letiltva a HiCare, mert feleslegesen nem tenném vissza a B192-t. Köszönöm! -
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK- #10536 üzenetére
Amúgy pont most láttam xda-n: How to install NXT-L29C432B560 (Official) Stock Firmware. (Guide with download links) by sillanwali
de ez is egy olyan vacak leírás, amit valszeg ki sem próbált aki írta, írják is, hogy nem mindenkinél megy. Néhány pont meg érthetetlen, pl. az utolsók, miután már B560-on vagy (persze csak ha sikerült), akkor miért kell még a HiSuite-ben az update-re nyomni?
-
atikó
őstag
válasz
-FreaK- #10497 üzenetére
ezt most nem igazán vágom.
Mindenki: B521-ről frissítetem annyi változott még,hogy a jobb felső sarokban a szolgáltató neve mellett eddig értesítésnél, számot rakott ki, mostmár az ikonját az aktuális értesitésről pl: skype, facemessenger.
egyébként fel lehet tenni a twrp 7.0 alól?
-
Zototh64
őstag
válasz
-FreaK- #10399 üzenetére
Pedig kitartás mindenhez kell az életben. Sokszor sajnos, de én meg olyan vagyok mint a budipumpa. Rácuppanok, és nem engedem.
Nekem sem az első szenvedésem, csak most ebben semmi nem a logika szerint ment.
Ez volt benne csak a rossz, hogy már olyat is próbáltam, amihez azelőtt sose nyúltam, mint mondjuk partíció, fájl rendszer. Samun csináltam ilyeneket utoljára. -
Zototh64
őstag
válasz
-FreaK- #10397 üzenetére
Gőzöm sincs, hogy mi mivel akadt össze. Az biztos, hogy utolsó percig nem látta a twrp a belső tárolót.
Most viszont hivatalos teljesen, még a bootloader is vissza zárt.
A héten már így marad, az biztos.
Vissza olvasgattam sok mindent, Cunaja-val történt levelezésem is, és az éjjel csak azért nem adtam fel, mert valamikor a nyáron írta, hogy ne idegeskedjek, ezt a telót nem lehet téglásítani, csak akkor ha egy másik teló romját teszi rá az ember.
Ma is segített Ő isde sajna azok az instrukciók sem jöttek be, de valszeg annak is volt köze, a beakadás kiakadásához. Hú, ez szép Magyar lett
-
Zototh64
őstag
-
Zototh64
őstag
válasz
-FreaK- #10373 üzenetére
Twrp-ben is csak a külső sd-t látja a pc nekem.
"A megoldás az volt, hogy az ADB push paranccsal tudtam küldeni fájlt a /sdcard/ és /sdcard/dload/ helyekre és ez az volt amit a TWRP is látott. Innen tudtam végül install .zip-et indítani amik felmentek hiba nékül (korábban volt hiba)." Erre a leírásra gondoltál? Az adb push után nem tom, hogy mit kell beírn, mert ezt a parancsot még sose használtam. Ha simán csak ezt beírom nem történik semmi különös.
-
godyx01
csendes tag
válasz
-FreaK- #10301 üzenetére
-FreaK-
Köszönöm a te véleményedet is úgy mond válaszodat a kérdésemre
Nem is olyan rég voltak olyan Limitált kiadású mobilok milliós tételben melyekhez ha jól emlékszem olyan plusz szolgáltatások tartoztak mint 1 évig ingyenes taxi szolgáltatás stb.. bár lehet, hogy rosszul emlékszem szóval nem meg kövezni érte.
Én ebben az egészben valami hasonló dolgot kerestem hozzá adott pluszként de akkor itt ilyen nincs.
-
-
gyikhuszar
tag
válasz
-FreaK- #9956 üzenetére
Közben találtam egy olyan csúszkát, hogy "Keep mobile data on during sleep" (battery manageren belül kis forgaskerék). Nekem ez ki volt kapcsolva, most bekapcsoltam. Kíváncsi leszek, hogy ez volt-e a bűnös.
Kérdeznék is valamit: nincs olyan lehetőség, hogy ha bizonyos program fut, akkor ne kapcsoljon ki a kijelző? A programon belül sajnos nincs, de a telefon beállításain belül sem találtam.
-
iceQ!
addikt
válasz
-FreaK- #9791 üzenetére
Tényleg....Motorolanal nem volt ilyenre lehetőség, egyből byebye gari. Max developer edition telónál volt ilyen, hogy gyárilag nyitva volt a BL. Bár nem akarom debrandelni a telót. Tele van a kínai cucc kínai appal, meg szöveggel. Megváro maz EU-t. Bár nem tudom, hogy Wizzard kolléga, hogy áll, de kíváncsi lennék a nugát romra, hogy mennyire van tele ilyen fiszf*sz kínai szöveggel
-
count_zero
tag
válasz
-FreaK- #9768 üzenetére
Kissé bosszantó, hogy eddig minden egyes Android főverzióváltással azt ígérték, hogy elsősorban az akkumulátoridőn javítanak, visszagondolva mégsem volt soha olyan készülékem, ahol ne romlott volna a készenléti idő a váltást követően.
Illetve az akadások: soha, de soha, semmiféle Android nem képes akadásmentes futásra, ez úgy tűnik, ez már olyan lesz, mint a termodinamika főtételei.
-
álarc
aktív tag
válasz
-FreaK- #9469 üzenetére
Gratulálok!
Nekem is megoldódott, rekord idő alatt!
Hétfő esti Posta, ma déli érkezés!
Még nem láttam a drágaságom. (lehet szerencsémre)
Végül szerviz gyári helyreállító gépek ide oda, új IMEI számokkal gazdagodtam, egy laza alaplap cserével!
Mindezt sima dload módban sikerült!
Remélem szerviz nem olvassa. -
csocsoszán
őstag
válasz
-FreaK- #9423 üzenetére
https://mobilarena.hu/tema/huawei_p7_off_topik/friss.html
[link]
Itt van egy jó néhány igen komoly tudással rendelkező szakember! Hátha tudnának okos gondolatokkal segíteni!
(Most én is mondom ne add fel!)
Nem kellene ragozni! Bodrik11-nek maximálisan igaza van. Segítség kell, és nem....... -
Skimaster
senior tag
válasz
-FreaK- #9423 üzenetére
Sajnálom, de te vagy(és a másik arc, aki téglásított) a tipikus példája annak, hogy nem értesz valamihez de attól még nyomatod, mintha értenél... Ennek a telefonnak szinte tökéletes a gyári rendszere, totál felesleges a mókolás. Azt is megértem, hogy menő egy fórumon nyomatni ezt, de néha ennek ára van... Csak azt nem tudom, mit szólnál (szólnátok), ha azt mondanák a szervizben, hogy kuka a telefon?
Megérné a mókolást? Nem bántásból írtam, csak kíváncsi vagyok, ezek utan te magad hogy értékeled a mutatványod? -
Zototh64
őstag
válasz
-FreaK- #9359 üzenetére
Nekem a belépő oldalon is mentek.
Gépbe kapcsolja ki mindent, defender stb.
Romok kicsomagolását rendszergazda ként csináld, twrp-be ha beléptél a csatolást minden képpen csináld meg, a telefonban semmilyen sim kártya ne legyen, csak a külső sd legfeljebb.
Recovery stb egyesével flasheld be.
Egyenlőre több ötletem nincs.
Rom letöltésnél nekem kavart már be a defender, anélkül, hogy szólt volna,ez még eszembe jutott. -
berigazek
őstag
válasz
-FreaK- #9345 üzenetére
Képzeld volt egy olyan esetem nekem is (lehet a srácok itt emlékeznek még),hogy nem akart rom feltelepítés után be bootolni nekem a telefon...5-ör is megpróbáltam este (5 órát nyüstöltem aznap!!!) de nem akart...pihentettem reggelig....reggel egyból bebootolt...(csak egy pl.)
Amit ,,Zototh64" mondott...nekem is ez jött be a legjobban:
TWRP-3.0.2-BLACK-BLUE.img 4.0 emui -
Zototh64
őstag
-
count_zero
tag
válasz
-FreaK- #9347 üzenetére
Ha nem megy az érintőképernyő, az hibás kernelre utal. A recovery ugyanazt a kernelt használja, mint a system, így - ha az uploados módszer nem jön be - próbálj egy B320-as boot.img-t és egy recovery.img-t fastbootból flashelni, akkor a recovery jó eséllyel használható lesz.
-
Zototh64
őstag
válasz
-FreaK- #9345 üzenetére
Lejjebb már említettem az ADB-t.
Az enyém telekomos eredetileg.
Volt már rajta Cunaja, Kang-ok, most megint L29C432.
ADB-vel nyugodtan pakolgattam a dolgokat, hol ezt, hol azt, nem volt vele gond.
De csak ADB-vel. Ha máshogy próbáltam romot váltani, valami mindig adódott, ami éjszakákat vitt el. -
berigazek
őstag
válasz
-FreaK- #9343 üzenetére
...és nem hiába írják oda az XDA-s srácok,hogy az AL XXXXXX kínai romokra csak kínait lehet telepíteni (igaz én is többször meg is cáfoltam (európai romot toltam fel rá),de szerencsém volt,hogy soha nem lett gondom belóle...azóta csak NXT AL 10 romokat telepítek csak fel rá,a kínai meg európai semmi másban nem különbzik csak a boot image-ban!
-
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK- #9341 üzenetére
Jól megszívtam megint, kell nekem követnem az ilyen leírásokat. Rendszer nem indul, pedig újraflasheltem már kétfélét is fastboot alól. A stock recovery nem tud factory resetet csinálni (talán akkor elindulna a rendszer), mert failed-et ír rögtön az elején. A fastboot erase userdata parancs nem megy. Nincs érintőképernyő se twrp, se a gyári recoveryk alatt, így az erecovery-ben nem tudom kiválasztani a wifi routeremet. Most megpróbálom hogy leveszem a kódot, hátha úgy csatlakozik, persze az előbb ez is ment simán és töltötte a romot.
Mindezt az a vacak guide miatt, mert feltettem AL10B386 alá, az eu-s data fájlt..Nem, hiába a nyitott wifi, az erecovery-ben csak gombokkal tudok navigálni, és nem lehet rámenni a WLAN-ra..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest