- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
Ferenczi Áko #15104 üzenetére
Tudom én, ismerős vagy az ottani fórumról
-
rdt89
addikt
válasz
Ferenczi Áko #15094 üzenetére
Lényegében a Mate 9 Pro-m hangosabb, szebb és erőteljesebb a 2 hangszórón, állítottam ezt a 10.1 frissítésig. Én nem tudom mit műveltek a telefonnal, de Dolby Atmos és a zene minőségre állítva azért most már elbizonytalanodtam melyik a teltebb. Mindenesetre sztereó hangzásba a Lenovo Vibe X3 a király még mindig!
Sajnálom, hogy nem váltja be a reményt a sztereóhangzás, de ha ez tényleg fontos akkor nehéz lesz megszokni, pedig nagyon remek kis készülék, annyira csúcs és lenyűgöző, mint a Lenovo Vibe Z2 Pro a maga idejében!
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Ferenczi Áko #15097 üzenetére
Én a zenén használom, de elismerem, az S7 edge picit jobban szólt, viszont nekem ez tökéletesen megfelel így is.
-
Szpisti
addikt
válasz
Simán lehet, hogy a kiállított darab, már agyon lett nyüstölve. Amúgy tényleg nem egy hangerőmű, valszeg a töltőcsatlakozóba rejtett hangszóró miatt és amiatt, hogy vizállóvá van téve. De tény a minősége átlag feletti.
Itt jegyezném meg, hogy mióta a 10.1 rajta van, a beszédhangszóró mintha hangosabb lenne, mármint kihangosítva a sztereó hangzás erőteljesebb, de elképzelhető, hogy dézsavű...
-
mjani1172
addikt
válasz
Ferenczi Áko #15097 üzenetére
Szvsz engedd el.
Ha ez a tulajdonság a legfontosabb akkor van ennél hangosabb. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Bocsi, nekem sima Mate 20 van, de lehet tudok segiteni. A hangbeallitasokban probaltad a fejlett hangbeallitasokat? Dolby atmos, hangeffektek stb?
-
sixpak
nagyúr
válasz
Szerintem abszolút nem halk, bár ha jól rémlik, olvastam itt valami hangszóró problémáról valakinél.
V20-am van mellette, az b@szott hangos, de minőségre ez ezerszer jobb. -
RR-13
őstag
válasz
Ferenczi Áko #15059 üzenetére
Ja köszi, így már értem
Akkor ezek szerint nem is annyira fontos, hogy 6Mp-nél nagyobb legyen a 16:9 méretarányos kép? -
dutrás
őstag
válasz
Ferenczi Áko #15045 üzenetére
MM-bem hard reset
Nem semmi
-
RR-13
őstag
válasz
Ferenczi Áko #15053 üzenetére
A fotózásnál nekem is fura, hogy csak 6Mp-en van 16:9...
Azon használom, mert a többi méretarány nem jön be sok esetben. -
RR-13
őstag
válasz
Ferenczi Áko #15051 üzenetére
Ja értem már
Mi hiányzott ebből annó?
-
RR-13
őstag
válasz
Ferenczi Áko #15049 üzenetére
Amúgy én tegnapig azt hittem van már Mate 20 Pro-d, és amikor ma olvastam, hogy vennél, akkor nem értettem hirtelen...
Ez lenne a második akkor? Mert szeptemberben már írtad, hogy vettél "valami" Huaweit -
RR-13
őstag
válasz
Ferenczi Áko #15045 üzenetére
Te komolyan resetelted a MM kiállított Mate 20 Pro telefonját?
És azon melyik EMUI volt, megnézted?
Egyébként szerintem jó a hangszórója, amikor nem fogom be az ujjammal. -
rdt89
addikt
válasz
Ferenczi Áko #15040 üzenetére
Ha a csati be van dugva, annyira lefogja a hangot, mintha eltakarnád a kezeddel. Ettől függetlenül a Mate 9 Pro után a kijelzős és hangszóró nekem is gyenge, de olyan kompromisszum amit simán megkötök egy ilyen remek készülékért!
-
Fifi
őstag
válasz
Ferenczi Áko #15035 üzenetére
Hali!
Biztos, hogy Mate 20 Pro volt? Melyik MM üzlet? Online boltjukban nem látom ...
Én ilyet szeretnék venni még a családtagoknak, de égen földön nem találok normális boltban, csak ZúgGSM-ben, meg külföldi oldalakon.
-
válasz
Ferenczi Áko #15040 üzenetére
Akkor ez az ok. Szerintem ez ne tartson vissza, ha mégse nyerné el a tetszésed még mindig ott a 14 napos elállás...
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Kell egy jó BT hangszóró vagy fejhallgató és soha nem fogsz a saját hangszóróján hallgatni semmit.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ez inkább egyedi hiba, sztem kifejezetten jó hangszórója van..
-
válasz
Ferenczi Áko #14991 üzenetére
Azért itt sajnos nem nagy durranás az a sztereó hangszórópár. Az alsót állandóan lefogja az ember, a felső pedig nagyon halk. Az előző telefonom (Pixel 2 XL) ilyen téren köröket vert erre a telefonra. Ezt leszámítva én egyébként nem tudok belekötni. Számomra ez egy közel tökéletes telefon mai napig. Eddig évente 1x váltottam telefon, most viszont megtörni látszik ez a hagyomány.
-
válasz
Ferenczi Áko #14971 üzenetére
S8 ról váltottam mate 20-ra az akku időn kívül még a térerő amiben sokkal jobb a huawei mondom ezt úgy hogy bp en melózok és nem külterületen ahol a samsung konkrétan használhatatlan volt mert nem volt térerő
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Nem ugyanolyan hibátlan, mint Samu volt.
De sokkal jobb mint one plus vagy egyéb kinaim volt. -
Ádám16
addikt
válasz
Én konkrétan nem tudok problémát felhozni a készülék ellen, csak mellett.
khm: nincs jack, nem szeretem az edge kijelzőt, és itt kifújt. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Ferenczi Áko #14969 üzenetére
S9+ rol váltottam egy éve. Ez a típus majdnem olyan kiforrott, mint a samuk, alig van velük gond. Nyugodtan cseréld, az akku sokkal jobb, sztem bőven kompenzálja azt a kevés problémát, amivel még több van itt.
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #11593 üzenetére
Igen
-
h4h01
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #11570 üzenetére
Ha szeretnél maradni a gyári launchernél, akkor az összefoglalóban asszem le van írva a megoldás. Az EMUI 10-nek szerintem majd tudnia kéne alapból, hamár az Android 10 is rendszerszinten fogja tudni..
-
scream
veterán
válasz
Ferenczi Áko #11570 üzenetére
Nova Launcher pl tudja ezt.
-
Krinyo
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #11548 üzenetére
Nekem a kijelzőn és a kamerán sincs védőfólia, előbbin vannak karcok, utóbbin nincs egy sem. Úgy tűnik sokkal keményebb üveg van rajta.
-
V B A
aktív tag
válasz
Lencsevédő ront a képminőségen pl. torzíthat, illetve rabol némi fényértéket. Én a gyári szilikon tokot használom, ami elég vastag így a lencsék néhány miliméterrel beljebb vannak a tok síkjától.
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Úgy rémlik valaki azt írta hogy romlik a képek minősége tőle. De ha nem így van majd kijavítanak.
-
vasi89
őstag
válasz
Ferenczi Áko #11439 üzenetére
hito-nál ez is sokáig tartott
-
whited
addikt
válasz
Ferenczi Áko #11444 üzenetére
Le buktam :(
Amúgy pedig újonnan se rossz megvenni 150k körül egy év garival -
California1
őstag
válasz
Ferenczi Áko #11441 üzenetére
Félreértés volt :-)
-
whited
addikt
válasz
-
California1
őstag
válasz
Természetesen újra gondoltam. :-)
-
California1
őstag
válasz
Ferenczi Áko #11437 üzenetére
Ezeken az árakon amiket leírtál pár hete hol lehett kapni "normális" garival?, Mert én sehol nem láttam.
-
vigfer90
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #11413 üzenetére
Nekem ilyen van. Egyet mar feltettem, egy meg uton van. Amire kell neked arra tokeletes. Amire nagyon oda kell figyelni az az, hogy a hangszorot es a gombokat jol ragaszd le celluxal mielott rafolyatod a ragasztot a kepernyore. Ha befolyik a gombokhoz es a hangszorohoz utana az uv feny miatt belekot es hasznalhatatlanna tesz mindent. Erosen ajanlott erosebb uv fenyu lampat hasznalni felrakaskor mint amivel adjak, az olcso gagyi szar. En asszony mukormos lampaja ala szoktam berakni, azzal hamarabb megkot. Letezik egy kulon technika, hogy hogyan kell feltenni, hova kell folyatni a ragasztot az uveg felhelyezese elott, javaslom nezd meg parszor youtube-on. Bonyolultnak es korulmenyesnek hangozhat amit leirtam de higgyetek el, ez a linkelt uv-s uveg meg a hasznalhato kategoria boven, ennek ellenere olcso nagyon. Javaslom egyszerre kettot rendelj minimum, ha az elsot elrontanad felrakas kozben... 😀
-
ptesza
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #11413 üzenetére
A második értékelés, pont egy magyar kollégától.
"Fast shipment, very good seller. But the product is terrible, dont buy it for P20 pro. Its wider and the curve of the edge isn't good either. "
Akkor mi lehet a helyzet az M20Pro val? -
whited
addikt
válasz
Ferenczi Áko #11343 üzenetére
Arra mi a magyarázat, hogy 1 év alatt így beesett az ára?
Tudom, kifutó, de nemár akkor is -
h4h01
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #10948 üzenetére
Ha neked a kamera a legfontosabb szempont, akkor talán megérheti a p30 pro, de más szempontból közel ugyanaz, valamiben pedig egy lépés hátra..3d arcazonosítást én pl. nagyon megszerettem a Mate 20 pro-ban, hibátlan..
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Nemrég volt pont egy ilyen összehasonlítás. Többen a mate 20 pro-a szavaztak mert méretre kb ugyanakkora viszon a 3x zoom jobban hadználható beltérben. De olvass vissza kicsit.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Nekem a P30 jobban tetszik ha most kellene vennem azt venném, tény sokkal nem tud többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Milyen program, ami...?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Béta iOS-t használók topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest