- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
válasz
Carlytoo #9307 üzenetére
Sajnos sosem voltam jó a lottóban, gondolhattam volna, hogy IMEI-vel sem lesz szerencsém...
Bocsánat, kicsit úgy jött le, hogy mivel neked működik, ezért mindenkinek működnie kell és nem érted, hogy mit bénázunk, hiszen neked megy. Valószínűleg elbeszéltünk itt páran egymás melett
-
xedamen
senior tag
válasz
Carlytoo #9299 üzenetére
Egy kérdés: Te olvasod is a fórumot, vagy skippelsz minden hozzászólást és csak ontod a tieidet? Többen írták, hogy működik, többen írták, hogy nem.... Sokakkal együtt én is leírtam -elsőként egyébként- hogy HiCare-en látszik az update, meg is kérem, de mikor ott átdob a beállításokba, akkor a 266-ot írja a legfrissebbnek. Leírtam azt is, hogy kollégámnak megcsináltam a szükséges lépéseket és egyből megjelent a 4 gigás frissítés.
Senki sem mondta, hogy kamuzol, senki sem mondta, hogy neked nem sikerülhetett, csak elmondtul, hogy EGYES KÉSZÜLÉKEKEN működik ez a megoldás, más eszközök később kapják meg. Egyébként a HiCare ki is írja, hogy amennyiben nem látszik a beállításokban a frissítés, akkor próbáld meg később.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest