- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
Azt hiszem megtaláltam a működő megoldást
A hiba az Emotion UI -miatt van.
Ezért a következő beállítást kell elvégezni, és akkor egyből érkeznek majd az értesítések!Akkumulátor -- Alkalmazás Indítás -- Az összes automatikus kezelése -- ezt kikapcsolni, hogy az összes alkalmazásban kikapcsolja!
Nagyon fontos, hogy egyet se hagyjunk bekapcsolva, mert akkor a Emotion UI nem fog futtatni bizonyos alkalmazásokat továbbra sem a háttérben, hiába állítottuk kézire.
Majd jobb felső három pont -- Manuális Kezelésben beállítani a pipákat az összes alkalmazásra, aminél értesítést szeretnénk kapni.
Nekem csak a térkép és egy két alkalmazásnál kellett beállítanom mindhárom dolgot, mert a többinél be volt.Leteszteltem és működik, egyből érkeznek az értesítések!
-
RR-13
őstag
Annyiból "megnyugtató", hogy akkor nem csak nálam jelentkezik ez a probléma, a beállítások ellenére.. egyszerűen nem tudom már mit tegyek, hogy ne lője ki a GMAIL-t a háttérben...
Teljesen úgy érzem, hogy a fent írt beállítások csak dísznek vannak, hogy a felhasználó azt gondolja, hogy eldöntheti mi menjen a háttérben.. de mégsem..
Nekem Vodás 339-es 9.1 EMUI van a telefonomon. Neked is
-
RR-13
őstag
Szia.
Sajnos ennek az az oka, hogy az energiagazdálkodása nagyon agresszív a telefonnak, és a GMAIL stb ilyen alkalmazást kilövi, és a háttérben nem fut már, miután alvó módba vált a telefon. (nálam ez 1 percre van állítva)Vannak erre beállítások, amelyek elvileg a háttérben futás kilövését megakadályozza, de nekem így is kilövi, és van, hogy 25 perc után kapok csak értesítést az e-mailekről stb
A beállítás ehhez, amit javasolt elvégezni:
Akkumulátor -- Akkumulátor használat -- GMAIL -- Alkalmazás indítás -ban Automatikus kezelés -- Ki
A másik beállítás : HiSearch-ben: beírni az optimalizációt -- majd
Akkumulátor optimalizációt kiadja -- azt megnyitva GMAIL -- és a Tiltásra bökni.Remélem Neked megoldja, nekem nem nagyon akarja ez sem
-
h4h01
senior tag
Nekem ez volt az első, miután kivettem a dobozból hogy megnéztem..Visszautasítottam minden frissítést, egyből leszedtem a device info appot..9.0 alatt még mutatta..Viszont szerintem is marha kicsi az esélye, hogy LG paneles legyen..Az enyém is 2019 január végi gyártás, és BOE paneles..Egyik utolsó darab volt a győri euronics-ban, csupán ezért féltem, hogy valami ezer éve polcon maradt darab..
Viszont korábban mintha azt írta volna valaki, hogy az LG panelesek dobozán, az alsó matricán egy sorral kevesebb van..Ott a matrica jobb oldalán, talán az ITEM, vagy az IC sor hiányzik az LG panelesekről..De nem tudom ez mennyire helytálló infó..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest