Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
Nekem régóta van egy "problémám" amit nem értek miért van.
A hívásnaplóban, amikor a listában az első (utolsónak tárcsázott) hívás infójára bököm a karikában az i betűre, akkor nem azt adja be, hanem jóval lentebb lévő, másik telefonszám, korábbi hívás adatait, és mindig ilyenkor fel kell görgetnem, hogy ismét az első hívásra tudjak bökni, és másodszor sikerül megnyitnia a hívás adatokat.
Lehet, hogy nem találom el pontosan az i betűt
Amennyiben az i betűtől balra bököm, akkor meg egyből hívja a számot, amit nem szoktam akarni
Más is szokott így járni? Engem ez hónapok óta idegesít
Esetleg más megoldás van az i betűn kívül, a híváslista menüben, hogy megtudjam nézni a naplóban az egyik hívás adatait?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- WD My Cloud NAS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Asztalos klub
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest