-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Braavos
tag
Sikerült a beállításokat elvégeznem, egyedül a lenti részt nem találom sehol.
"Az alkalmazások között a Rendszerfrissítés alkalmazásnál megtagadtam az engedélyt, hogy hozzáférjen a telefonhoz, valamint kikapcsoltam az értesítéseket is, és megtagadtam tőle a rendszerbeállítások írását is!"
-
eurolac
senior tag
A kisebbik fiamnak volt egy P9 lite 2016os teloja. Követtem a topikját, onnan vettem az ötletet. Egy topiklako igy járt el. A gari lejárata elött bevittem uigy a hivatalos szervizébe itt Debrecenben. Valoban csökkent az akku idö, sokat is használta a gyerek. Hozzáirattattam térerő problémákat is. Egy hét múlva lett kb kész a telo. Kapott egy uj alaplapot, uj hátlapot és egy uj aksit. A fiokban van tartalék telefonként itthon. Ha hivatalos forrásbol veszed és már régi modell és van hozzá alkatrész, nem fukarkodnak vele. De lehet szervíz hozzáállás is nem mondom. Vagy egy jo üzletpolitika.
-
törölt tag
Én is cseréltetni fogom tavasszal/nyár elején az aksit, pedig kutya baja. De biztos elhasználódik az is , mégha nem is tűnik fel. Bár én mellé beégetem majd a kijelzőt addigra
Hátha adnak egy csere utalványt és nem javítják. HA majd mégis javítás lesz a vége , akkor gyakorlatilag kapok majd egy új telefont a kijelző és aksi csere miatt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én pontosan ezt írtam, amit most te, csak épp odaírtam, hogy a nyavalygás elég erős azoknak, aki ezt szóvá tette. Senki nem ezért vett ilyen telefont!
Nekem se a hüvely, se egyik cég se döntsön úgy, hogy telefont kell cserélnem, vagy az időmet elcseszve, visszalépve egy korábbi OS-re használjam a telefont, mert ott még jó volt.
Ez nálam minimum 3 óra belakással, ennyi idő alatt én megkeresem ennek a telefonnak az újkori ára "nagy részét". -
eurolac
senior tag
Nekem több bajom is van a 8-ra történő visszatéréssel így inkább várok a javításokra. Bízom benne, hogy van annyi "nyomás" már rajtuk, hogy ha lassan is, de javítanak a hibákon. A fordítási hibával ill. az AOD 12 órás megjelenésével még együtt is tudok élni, viszont a kamera probléma fáj nekem mert amatőr szinten mobilfotózással foglalkozom (vagyis szeretnék mélyebben).
A visszatérési dilemmáim: nincs rá biztosíték, h a HISuite-n nem ragad be valami és gond adódik a visszaállás során. Vihetem akkor a szervizbe... A korábbi hozzászólásokat olvasva volt akinek éjszaka ismét lefrissült 9re pedig állítólag kikapcsolta a lehetőségét.....annak sem örülnék, ha naponta dobálná az ablakot, hogy frissítsem....Sajnos azt érzem, ránk kényszerítik a frissítést akár akarjuk akár nem. Lehet a következő mobilom nem Huawei lesz, pedig eddig nagyon sok Honor és Huawei modellem volt. Nincs azzal se gond, hogy rám erőltetik, viszont akkor ne sz@rjanak a felmerülő problémákra. Ettől függetlenül még mindig nem rossz teló csak bosszant a vagy tudatos vagy nem tudatos kamera elcseszése és az, h nem javítanak,... ha nem tetszik vegyél új, frissebb modellt. -
Iomega
addikt
Én is hallom a saját és a másik fél hangját, de a 8-ason még fél hangerőn is hangos volt, inkább le kellett halkítani. A 9-ben meg a max.-ra kell húzni a hangerőt, hogy hallható legyen, de még akkor sem olyan hangos.
Lehet dicsérni bármelyik ACR-t, de egyik sem olyan mint az Oreo-n volt. -
fl1973
csendes tag
Szia.
Ha a futó programok "lelakatolását" hiányolod, akkor azt úgy lehet megoldani, hogy a gyakori alkalmazások megnyitásánál (alsó négyzet gomb) a kiválasztott ablakot lehúzod.
akkor megjelenik a kis lakat jel.
Feloldás ugyan az, csak lehúzás után eltünik a lakat jel.
Remélem tudtam segíteni.Közben látom, hogy már más is válaszolt.
Lassú voltam. -
papelado
aktív tag
Még nem teremtette meg a történelem azt a facepalmot amit idetehetnék...
(#16832) Bodor
Erre meg még az elsőhöz képest is elitista galaktikus ami ideillik...(#16861) retroid
Semmi köze annak,hogy te mennyit fizettél érte.Türelmesen várd ki a sorod meg fogod kapni nem maradzs le semmi9ről nem leszel kevesebb.Figyeld meg máskor meg te kapod meg előbb és a kollégáknak lesz + pár óra nap hét.
(#16864)HA ennyire fontos hurupdater/twrp
Illetve: Ügyfélszolgálat: 06 80 HUAWEI (06 80 482 934) – Minden nap reggel 08:00-20:00 kivéve ünnepnapokon.
-
Bodor
veterán
Sziasztok! Időközben megjött ez a csoda, aminek felrakását elb@sztam, szóval sajna kuka lett, de szerintem bevált volna, ha jól teszem fel.
Ami jelenleg számomra a végleges megoldás lett fólia ügyben, az a Mobil Outfitters. 6450 Ft-ért tették fel a Westendben, azóta is nagy megelégedettséggel használom. Tökéletesem méretpontos,az enyém teljesen átlátszó ( van matt is aki azt szereti). Az érintésekre megfelelően reagál, jól tisztítható, bár nem egy tükörlap, mert van egy kis műanyag érzés, de a célnak esztétikailag és használati szempontból is a legmegfelelőbb szerintem.
Ezt bátran merem ajánlani minden Mate 10 Pro tulajnak!
-
TomPack
őstag
A gyári fólia sem méretpontos, ellenben a mobile outflitter-t észre sem venni rajta, annyira pontosan passzol rá! És nem is sokkal drágább mint a gyári fólia ha csak az előlapra kell, +fel is teszik, +ha tönkremegy akkor már 60% kedvezménnyel cserélik, korlátlan alkalommal az adott telóra.
-
Akkor az is böngészős, részben az előttem is írt ok miatt.
Denonavr: Az automata mód magasabb fényerőre képes maximumon, mint a manuális - utóbbi pont védelmi okból van leszabályozva a telefonoknál (is) -, így szükség esetén még jobb is, de annál biztosított ezáltal, hogy valóban csak az elvárható ideig tekerje fel.
Én már túlzottan is elégedett vagyok ezzel a telefonnal, nem kizárt, hogy akár őszig is kibírom, amikor jön az új Note, iPhone, Nokia és Mate, azok valamelyike lesz a folytatás. -
-
Aryon87
félisten
Hm, érdekes, ilyet nem tapasztaltam, pedig automatán van. Viszont időnként van mikor a fehér átvált meleg fehérre, majd vissza. De amit írsz, olyat nem tapasztaltam.
(#15327) kali: valóban, átlagembernek nem fog feltűnni, legalábbis úgy ahogy nekem van jelen ez. a dead pixel nevű alkalmazással vettem észre, szürke, kék, és sárga színeknél vehető észre leginkább.
Nem zavar, mert tudom hogy ez az Amoled nyavajája, majd szervizeltetem, mikor eljön az ideje. -
Manuális módban mely alkalmazásoknál tapasztaltad?
Én csak a Chrome-nál tudok róla, hogy manuális módban váltogatja, de az az alkalmazás más telefonokon is úgy tesz, ezért nem volt meglepő, bár nem érint, mert auto fényerőn használom a telefont és úgy okés minden, jól lövi be a környezeti fényerőhöz mérten is.D4ni: Én régebb óta és még alkalmazással nézve sincs nyoma, pedig viszonylag sokat használom, igaz, auto fényerőn.
Használati mód függvénye (fényerő, alkalmazások és színek) ez leginkább, ezért már a korábbi Samsung csúcstelefonoknál is megszoktam, hogy valakinél 3 hónap után jelentkezik valamilyen szinten, másnál meg 1 - 1.5 év után sem. -
kp78
addikt
-
kp78
addikt
Még az őskorban történt ez a vágás Mp3trim programmal.
Azóta minden régi butafonon, és az idők folyamán használt okos telefonon is ez a fájl volt a csengőhangom, de ilyet sehol sem produkált. És mint mondtam a Mate10Pro-n lévő gyári hangok sem indulnak el a képernyővel/rezgéssel egy időben.
Megmértem, majdnem 3 mp, mire jön a hang is a képernyő felvillanását követően. Az nagyon sok, és nincs rendben.
142-re frissült a telefon, mióta megvettem, FR nem volt utána, csak wipe cache. Ha tutira tudnám, h megoldja a FR már nyomnám is, de félek, csak magamnak okoznék egy fél napos munkát, mire mindent megint beállítok. -
TomPack
őstag
Nem a galériára gondoltam, csak példaként próbáltam felhozni, hogy mennyire evidens, és mennyire kézreáll mindenkinek, és mennyire megszokott dolog lett az, hogy a fényképet "oldalra söpröd", nem pedig egy jobb vagy bal nyílgombra fókuszálsz a kijelző alján egy 5mm-es sávra, mint anno a WinMobile 5-ön!
Igaz csak három hónapot használtam, de azóta még a mikrót is gesztusokkal próbálom vezérelni.
Meg lehet valahogyan oldani azt, hogy a navi gombokat teljesen eltűnteve a kijelző bármelyik oldaláról és bármelyik pontjáról besöpörve "vissza"-lépjek, és alulról fölfelé suhintva a kijelző bármelyik pontjáról suhintva a "home" kezdőképernyőre kerüljek egyetlen mozdulattal? Esetleg, ha ezt a mozdulatot egy pillanatra megtartom, akkor az alkalmazáváltót hozza elő a rendszer?Egyébként ebben az esetben a galérialapzgatást úgy oldotta meg, hogy ha a kijelző felénél magasabban sepersz, akkor lapozott a képek között, ha alatta, akkor visszalépett egyel. Tök jó lenne, ha nem azt kéne nézni, hogy hová ér az ujjam!
-
A VirusTotal esetén az Eset átengedi, ahogy minden más nagyobb/ismertebb védelem is, kettőn akad fenn: Link
Nekem is kiszúrja amúgy Ubuntun a víruskereső, de jelzi, hogy Windows tekintetében probléma.
Szerintem nem tényleges kártevőről van szó, hanem a korábban írt komolyabb hozzáférési kérelmekhez,.beyruth82: Akkor 5 GHz-en lesz az a 433 Mbps, mert a Connect Box (Compal CH7465LG: Link) sem tud 300 Mbps feletti kapcsolatot 2.4 GHz-en.
-
A Messenger passz, de általánosságban attól függ, hogy egyrészt az arcfelismerés beállításainál közvetlen feloldás vagy húzás van beállítva, az intelligens zárképernyő értesítések aktív vagy sem, illetve az üzenetet kapó alkalmazás értesítései miként vannak beállítva a zárképernyő értesítések kapcsán (a megjelenítés kell), végül a zárképernyő értesítések összességében engedélyezve legyenek.
-
kp78
addikt
Nagyon köszönöm, akkor ki sem próbálom.
Kicsit nekem is hiányzik a hangok sokkal jobb testre szabhatósága, G4-en még a riasztásokat is külön lehetett állítani, volt egy halk ébresztőm, meg egy hangos, hogy bármikor meghalljam. Itt ehhez menüt kell túrni.
Az értesítéseket hangosnak találom, a csengőhangom (ami ezer éve a csengőhangom) pedig halknak.
De majd szerkesztek a hangon.
Az arc alapú feloldás nagyon jól működik, kinyitom a (ma megérkezett) s-view tokot, és abban a pillanatban fel is oldA wifi direct képmegosztás viszont a 142-es szoftverrel sem működik, fekete pont a Huawei-nek
-
IMEI alapján vannak tömbökben a készülékek és úgy kapják, ezért érkezik eltéréssel egyikre vagy másikra aszerint, hogy melyik blokkban szerepel.
Van erre egy teóriám, hogy az eladást követően, a forgalmazótól visszafelé vezető úton milyen hibalehetőségek vannak, ami miatt később - netán nem - kerül be az említett adatbázisba egyik vagy másik készülék, megkérdezek majd illetékes, bár félő, nem fogja megerősíteni akkor sem, ha jó irányban gondolkodom. -
Ismerem a Honor 8 féle megoldást (a feleségemnek olyan telefon van), de itt másként van sajnos, csak a felsorolt megoldások adottak.
Korában azt hittem, hogy nem fogom használni az arcfelismerést, tettem ezt a már régebbi, arra képes telefonjaimmal szerzett tapasztalatok alapján, de most felül kell bírálnom magam, mert itt jobban működik, beállítottam és használom azt is az ujjlenyomat-olvasó mellett.
Remélem, OTA is hamar elérhetővé teszik a frissítést, hogy minél többen kipróbálhassák és ha tetszik, akkor használhassák.wwhy: Ideális esetben csak néhány nap, legalábbis volt már ilyenre példa a korábbiakban.
-
Szia,
Üdv a csapatban, használd egészséggel a készüléket!
Az ujjlenyomat-olvasónál nyomva tartási (fotó/videó készítése, hívás fogadása, riasztás leállítása) és lapozási (értesítési panel mutatása, fotók böngészése) gesztusok adottak.
Az Akkumulátor -> Indítás menüben lehet állítani kézi módban, hogy mely alkalmazások fussanak a háttérben, induljanak automatikusan vagy másodlagosan, ez a funkció vette át a korábbi szerepét.
Az android rendszer "erőszakos" értesítéseinek a kikapcsolásához van linkelve alkalmazás az összefoglalóban, ez és még néhány említett dolog valóban az új Android főverzió hozadéka és nem csak ennél a telefonnál vagy gyártónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest