- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buckey
őstag
válasz
nmoric #26523 üzenetére
Nem hiszem, hogy ecsetelnem kellene, kik csöveztek anno a pusztában, mert a fáraóknak is elegük lett belőlük,, meg azt sem, hogy a túlélők pénzügyi és gazdasági befolyása köztudott, és az is, hogy mindent a saját érdekeik szolgálatába állítanak. Ha nem megy szép szóval, akkor majd megy háborúval.
Mondjuk Kínának nem mennek neki, így megoldják máshogy. -
zoleeno1
veterán
válasz
nmoric #25341 üzenetére
Azt a durva bug-ot észrevettétek már, hogy ebben az esetben (lezárt képernyő, felfelé söprés) rányomsz bármelyik alkalmazásra (pl számológép) és felold a telefon? Se ujjlenyomatot, semmit nem kér... Azért ez elég gáz... Vagy én csinálok valamit rosszul?szerk: na most meg kipróbáltam újra és nem old fel... DE eskü az előbb 10x egymás után feloldott
Ki érti ezt...
-
keselyü57
tag
-
válasz
nmoric #22259 üzenetére
Lehet, hogy nem is muszáj gyári visszaállítást nyomni, de ha esetleg lesz valami gond a frissítés után, akkor ráér azt követően is.
Visszaállítás után annyira alapon leaz a rendszer, mint amikor újonnan kiveszed a dobozából.
A 8-on készített mentések nem biztos, hogy minden tekintetben 100%-osak lesznek a 9-re visszahúzva, ha esetleg gyökeres változáson esett át valamelyik alkalmazás, olyankor manuális újrakonfogra lehet szükség.Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
törölt tag
válasz
nmoric #20156 üzenetére
Barmilyen muszakit dolgot tervez venni az ember erdemes arukereson ranezni, hogy tényleg realis e az az akcios ar, amelyen az adott bolt hirdeti. Sok termeknel talalni arvaltozasokrol grafikont is az elmult hónapokról. Illetre rakeresni googleban, hogy 'termekneve velemenyek', 'termekneve teszt', 'termekneve review'. Ha annyira veszesen tre allj el a vasarlastol.
-
válasz
nmoric #15221 üzenetére
Bár ő nem írta, hogy repülős üzemmódba teszi éjszaka, de attól függetlenül sincs olyan, hogy ennyi vagy annyi kellene legyen, mert sok tényező befolyásolja, amik eltérhetnek - és általában el is szoktak - mindenkinél.
Ha közel mindent visszafogok, akkor 3% sincs az éjszakai merülés 4G-n sem, repülős módba sem kell tennem, de tényleg annyi minden befolyásolja, hogy nem szoktam már ezzel foglalkozni.
Elég annyi, hogy a lakásban olyan helyen teszem le huzamosabb időre, ahol gyengébb a térerő és máris változik a kép, de ez eddig is így volt minden más telefonomnál is, mert ez mondhatni természetes.
Aki repülős módba teszi, de van például folyamatos wifi kapcsolat, annál az is jelentősen befolyásolhatja, hogy az a kapcsolat milyen frekvenciájú és minőségű, akár több százalékot is jelenthet egy éjszaka a jó és rosszabb minőségű wifi kontakt eltérése, de igaz ez a bluetooth esetén is, ellenoldali eszköze és kapcsolat minősége válogatja akkor is.kp78: Húsvét előtt jött, tojásos játék, teljesen kiiktatható, ha nincs rá szükséged.
-
Vikooo
addikt
válasz
nmoric #13467 üzenetére
Bocsi én P10 és részben P20 tapasztalattal birok de amióta elérhető a Samsung browser csak azt használom Adblock kiegészítéssel. Chrome jobban takarékoskodik az adattal (tömörít küldés/fogadás előtt) de a Samsung sokkal jobb, gyorsabb és mokolas nélkül reklammentes. Emiatt pedig takarékosabb az akkuval és ilyen téren az adattal is.
-
quint
aktív tag
válasz
nmoric #13467 üzenetére
A Samsung Browsert szeretem, nem tudom az okát, de nekem a Chrome valahogy nem jött be sem telefonon, sem PC-n.
-
Vikooo
addikt
válasz
nmoric #13445 üzenetére
Elég nagy vicc ez az AI etetés a gyártók részéről, az mióta AI, hogy felajánl a beallitasokban olyan opciót ami esetleg érdekelhet, automatikusan törli a cache -t, tulszaturalja a fénykép készítésénél a színeket vagy zoom -ol?
Akkor lenne AI ha pl megtanulna a billentyűzeten az elgepeleseimet és ennek megfelelően arrébb mozgatna azokat a karaktereket vagy hasonló.
A low light kepstabi adja, azt elismerem.
Ez csak az eladást serkenti mint ezelőtt az intelligens, okos. Most az AI -n a sor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest