Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz #86973952 #9586 üzenetére

Na közben megoldottam.

B609 szűzen újra rakva.
    Wipe
    boot HRT.img fel
    Rootgenius
    Busy és terminal fel.

Immunitable törölve.

a chattr parancsot ezzel a módszerrel simán elfogadta.

A lényeg illetve ok. A kinguser tök jó, de az új verzió amit mindenképpen letölt, vagyis le frissíti magát, ahogy nézem bugos. pl a EStaskmanagerrel a régebbi verzió lazán együtt fut, de az új verzió néha nem adja meg neki a jogot. Kiírja, elő is ugrik hogy ad jogot, de valójában mégsem. ÉS az ESexplorerrel is eljátsza.

Ezért akartam a supersu-t feltenni. Igaz abban nincs plusz szolgáltatás, lásd programok bootoláskor való kilövése, de mivel a tasmanager ezt megteszi ha van root joga így a kinguserre nincs szükség, vagyis erre a plusz szolgáltatásra.

Mellesleg annyira együtt dolgozik a kettő illetve egy helyről, hogy az egyikben kilövöm induláskor a programot a másikban is látom, hogy az nem indul. Ha a másikban engedélyezem akkor a előzőben is visszavált engedélyezettre. Na ezt nem csinálja a frissebb king userrel. Illetve hol csinálja hol nem. Random.
    És mivel a B133 alat a tasmanager hibátlan, és biztos nem a rom a probléma, hanem a frissített kinguser. A régebbi verzióval frissítésig hibátlan.

Egyébként semmi gondot nem okoz, csak véletlen szúrtam ki mert felraktam egy programot ami autómatuikusan indul és ki akartam lőni, és előjött a hiba. (Nem szőrszál hasogatás, csak ki akartam próbálni supersunál is van-e ilyen)

Esetleg ha le lehetne szedni a kingusert és helyette feltenni a supersu-t lehet érdemes lenne kísérleteznem vele.

Új hozzászólás Aktív témák