- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #9586 üzenetére
Na közben megoldottam.
B609 szűzen újra rakva.
Wipe
boot HRT.img fel
Rootgenius
Busy és terminal fel.Immunitable törölve.
a chattr parancsot ezzel a módszerrel simán elfogadta.
A lényeg illetve ok. A kinguser tök jó, de az új verzió amit mindenképpen letölt, vagyis le frissíti magát, ahogy nézem bugos. pl a EStaskmanagerrel a régebbi verzió lazán együtt fut, de az új verzió néha nem adja meg neki a jogot. Kiírja, elő is ugrik hogy ad jogot, de valójában mégsem. ÉS az ESexplorerrel is eljátsza.
Ezért akartam a supersu-t feltenni. Igaz abban nincs plusz szolgáltatás, lásd programok bootoláskor való kilövése, de mivel a tasmanager ezt megteszi ha van root joga így a kinguserre nincs szükség, vagyis erre a plusz szolgáltatásra.
Mellesleg annyira együtt dolgozik a kettő illetve egy helyről, hogy az egyikben kilövöm induláskor a programot a másikban is látom, hogy az nem indul. Ha a másikban engedélyezem akkor a előzőben is visszavált engedélyezettre. Na ezt nem csinálja a frissebb king userrel. Illetve hol csinálja hol nem. Random.
És mivel a B133 alat a tasmanager hibátlan, és biztos nem a rom a probléma, hanem a frissített kinguser. A régebbi verzióval frissítésig hibátlan.Egyébként semmi gondot nem okoz, csak véletlen szúrtam ki mert felraktam egy programot ami autómatuikusan indul és ki akartam lőni, és előjött a hiba. (Nem szőrszál hasogatás, csak ki akartam próbálni supersunál is van-e ilyen)
Esetleg ha le lehetne szedni a kingusert és helyette feltenni a supersu-t lehet érdemes lenne kísérleteznem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Plazma TV topic
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPad topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest