-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #8000 üzenetére
Az az igazság nem is nagyon akartam...
Nézegettem, hogy hány romvan már, meg mennyi mindent módosítotok, olvasom a fórumot, de használva a telefont arra jöttem rá annyira hibátlan a rendszer nekem mint aránylag átlag felhasználónak, hogy ennél nekem már nincs szükség a root és a 3.0 téma vissza alakításon kívül semmire.(se xposed, se gravity-t se próbáltam már ki, nincs miért)
Megnézem a google naptárat. Most a gyári naptárat használom, ami a googleval szinkronizál. Amit ott beírok az a telefonon és az outlookban is látom. Sok googles cuccot nem hasztálok, szinte minden le van tiltva ne zabáljon.
De ha tudsz egy témát ami 3.0 és módosítja a naptárat akkor elég ha feldobod valahova.(2.3asból kiszedtem de nem módosítja, gondolom az elnevezések lehet mások)
A 46db os emui3 témacsomagban nem találtam ilyet, de azóta van 4GB-os, abban biztos van egy.
Majd úgyis át kell szinezni, mert általában narancssárga meg keki-zöld minden téma. A királykék vagy a piros, fű-zőld már nem divatos szín.
Új hozzászólás Aktív témák
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest