- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
porterocka szia! A MY-ROM van fent , tapasztalat
A 4G-vel sajnos telenort nem próbáltam, mert nincs ismerős, de most nem ez a lényeg.
Kikapcsolt állapotban töltöttem a telefont és kétszer is azt produkálta kb 30%-ról feltöltötte 56%-ig és utána boot loader módba kapcsolt töltés közben. ADB reboot után működik rendesen.
A másik érdekesség, a 3.0.2 verziójú témában kicseréltem a navi icont, ic_sysbar_home.png és a többit, de nem változik, ha telepítem.
Az aksi használat tökéletes, lassabban merül, a szabad ram több 150mb-tal.
Az xtheme engine modul, ha a mixer témát, vagy a modullal mást beállítok, az ikonokat módosítja, de az értesítési sávot és a parancsikonokat nem lehet látni, mert fekete színű az alap háttér, de minden egyéb jó. Csatolt képek!
Azt lehet valahol módosítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest