Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezért vannak általában az ilyen dolgok a haladó részben. Alap tudás nélkül alap butaságokat csinálhat az ember. Még akkor is, ha a szájába rágják. Nem mindenkinek való ez. Aki meg igényli, az meg döntse el maga. Vannak jó telefonok, de hulladok a szoftvere, ezen lehet javítani ROM cserével, és lett egy jó telefonod.
Megteheti az androidos OS -re gyártó, hogy korlátoz, de akkor már tök felesleges az android.
Unokahugom telefonját kénytelen voltam ki ROOT -olni, mert amíg nem jár le a szerződése, addig nem tud váltani. Viszont fél giga RAM -mal és a gyenge kis 2 magos CPU -val a telefonja halál. Szó szerint. Néhány dolgot helyreraktam rajta, meg került fel olyan RAM, CPU, akksi "rendezgető", amihez ROOT kell. DE most már pörög a telefon, működik rendesen.
Szerk.:
Egyébként van egy dolog az életemben, amiben igénytelen vagyok. Az pedig a tablet kérdés. Nekem van laptopom, néhány telefonom használatban, de nagyon ritkán jól jön. Tényleg ritkán szoktam használni tabletet.Így vettem 6.745 HUF -ért (BF) egy 2 magos, fél gigás, 7 colos darabot. Kicsit lassan muzsikált az elején, de nagyon penge kis gép. Főleg, hogy 3 év garancia van rá. Azzal kezdtem, hogy ROOT -oltam, picit helyretettem, felraktam arra is néhány programot, ami ROOT alatt gazdálkodik a ROM -mal, egyebekkel, és úgy pörög mint az állat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arch Linux
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest