Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Nem csak te vagy ezzel igy nálam is rendesen csökken az akksi egy éjszaka alatt és nem értem hogy miért, kb 6 alkalmazás van fenna gyáriakon kivül. és mivel nem tudom beállitani a gyáriakat hogy ne szinkronizáljon soha vagy leszedni öket igy olyanok is megjelennek amiket még soha el sem indittottam amióta megvan a telefon.
Tegnap elött volt olyanom, hogy 31% on tettem le este a telefont nem raktam töltőre és reggelre nem tudtam bekapcsolni,mert 10% on kikapcsolt a telefon.
Nálam is wifin van itthon folyamatosan a telefon, pont az miatt, hogy ha valamelyik app ép ugy gondolja, hogy márpedig ő valamit csinálni szeretne akkro ne a mobilnetemet egye meg. és mivel nálam szara térerő van hogy kiirja, hogy nincs zsolgáltató, igy legalább neten tudjanak elérni ,mert elvileg bármikor elérhetőnek kell lennem.Ugyhogy már én is várnék egy olyan beállitásra amivel 1000% biztonsággal leállithatom örökre a nem használt programokat. Mert az ilyen killer programok is csak arra voltak jók, hogy még egy app lett a telefonom ami ébreszgette a telefont és ette az akksit, de a programok ugyan ugy visszatöltödtek .
Álltalánosságban elmondhatom, hogy eddig a telefon ugy 2 napos nálam, hogy reggel levesem a töltöröl este nem töltöm ,de másnap 5-6 táján már 30% körül van és töltenem kell és olyan 30-40perc képernyő idővel , max 1 hivás vagy az sem , és talán 15 perc net. Otthon wifi melóban meg mobilnet folyamatosan bekapcsolva és a FB, gmail, szinkronizál amiről tudok, mégis mindig jelez a fogyasztásra a telefon, hogy a bitcasa , billentyüzet, google kereső és egyéb általam nem használt progik sokat fogyasztanak.
Vagy ha már ilyen "balf@szul" csinálták meg az androidot legalább lenne olyan álapota az appoknak mint a TV-ken a készenléti állapot amikor csak pár wattot fogyasztanak , mert most a háttérbe ugyan ugy teljes erővel dolgoznak a kis geciek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest