Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CarTom

csendes tag

válasz #86973952 #4510 üzenetére

" "Igazából majd azokra a beállításokra leszek kíváncsi, amikkel nektek tapasztalt felhasználóknak megy 2-3 napig." Ezt nem értem. :D Kifejtenéd?"

Persze.
    Itt a finom beállításokra gondolok, amit korábbi hozzászólásaitokban olvastam.
    Pl. te is többször említetted, hogy egy napos a készülék, mert rendesen igénybe veszed. Viszont többször tettél fel olyan képet, amelyik a hétvégi merülést mutatja.
    Ráadásul beszámoltatok már néhány 1-2% éjszakai merülésről úgy, hogy nem flight mode-ban volt, vagy ultrában.

Nekem kb most egy hónapos a telefon, valamikor dec elején vettem.
    Eddig úgy voltam vele, hogy várok az aksira, hagyok neki időt.

De kb idő szerű volna hasonló eredményeket produkálnia, pláne, hogy hétvégén java részt csak készenlétben van.
    Próbáltam, hogy csak 2G-3G -re állítom, hátha a 4G meríti nagyon, de nincs változás.
    A munkahelyemen vettem egyedül észre, hogy az aulában, ahol a Samsungal (Sdvanced S) simán tudtam telefonálni ezzel szakadozik, talán fix 2G-3G-n nem annyira.
    A lényeg, hogy a fogyasztásom nem változott.

Most az elmúlt 8 órás alvási ciklusban is merült 10%-ot kikapcsolt kijelzővel.
    Nálam a Wifi és a mobil adat kapcsolat állandóan be van kapcsolva, természetesen a megfelelő az aktív.
    BT, NFC, GPS stb. nincs bekapcsolva.

Mint írtam a telefon gyári T-s, viszonylag kevés kiegészítő appot használok, nem vagyok egy play áruház fun aki mindent kipróbál ami piscit is szimpatikus.
    Nekem a funkció a fontos, a használhatóság és az akadás mentes böngészés, felhasználás,
    Ezt eddig hozta a P7 :DD

Remélem marad is.
    Már csak akkor tudom újra wipe-olni ha a gyerkőc elment délutáni sziesztára.... :)

Bár nem rég töltött le 14 frissítést...

Új hozzászólás Aktív témák