-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ON:
Igen, mindenképp. Azon kívül úgy tudom, hogy szeptember környékén várható P7 -re az Emotion UI 3.0, ami már nagyon hasonlít az Android L-re. Kíváncsian várom. Ezen kívűl a telefon minőségét, használhatóságát javító frissítések is kerültek, kerülnek majd fel, tehát frissíteni érdemes.
Részben OFF:
Amúgy már Kínában is törnek előre a Kínai mobilok, ami az utóbbi időben nem volt jellemző. Azt pedig ne feledjük el, hogy ő a világ legnagyobb felvevőpiaca. Jelenleg ha nem is a Huawei van ott az élmezőnyben, de amit a Xiaomi produkál, lehagyva az Apple -t, lassan beérve a Samsung -ot az nem rossz. Tehát szerintem néhány ember véleményével ellentétben a Kínai telefonoknak igenis vagy jövője, egyre jobban fejlődnek ki az onnan kikerülő márkák és szerintem egyre többen leszünk itthon is Huawei használók. Nemsokára szerintem a szolgáltatókhoz is bekerül más Kínai cég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest