Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Kérdés FW szakértőktől akik cserélgetik.
Nekem Telenoros a P7 és a B121 a legutolsó amit a telefon kidobott frissítést.
A gyártó oldaláról leszedett B133 ment most fel és két dolog feltűnt, ami nem volt nehéz, feltűnnie. Hogy ha tárcsázok, rendes telefonáláskor, van néhe hogy 5-10 másodperc is eltelik, míg van kicsöngés hang. (B121nél ez sose volt)Másik, hogy a legrosszabb net mellett is stabilan hálózaton maradt(nyilván pincébe megszakadt, de ahol Edge volt ott is stabil volt.) Akkor is jól ment, ha ki volt kapcsolva a net egy ideig, és csak bekapcsoltam kis időre.
Ma pl újra a kellett indítanom, mert egész nep nem ment a net, bekapcsoltam és a banki oldalon minden betöltés után ledobott, (kód beír, lapozok, ledob, kód beir, átutalás lap, ledob, kód beír, összeg megad, elküld, ledob, kód beír...(Újraindít,. és működött jól utána, de előtte ezt nem csinálta, még a legeldugottabb helyen ahol edge volt csak, ott se, ahol alig volt net, és térerő.) Ha 2 napig nem használtam netet és bekapcsoltam, akkor is stabil volt.B121-nél ez a két hiba nem volt. (3-5 naponta indítok csak újra telefont, meg ha fullra lemerül néha.)
Oka mi lehet? (beállításokat nem maceráltam azóta se mióta megvettem, akkor belőttem és megy teszi a dolgát.)
Amúgy gyárilag független. (Itt pécsett az első 3db kérszülékből, ami ide került a városba, még aznap lett az enyém a 2.
B116-al szűzen, 5 percel megelőztek. hehe )
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Pokémon GO
- Milyen autót vegyek?
- Temu
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 256GB gyári független ÚJ akku
- Fekete Honor 400 pro 12/512GB a képeken látható állapotban dobozával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest