-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom, én ezen még nem próbáltam, de miután nagyon sok működési hibája van nem is nagyon fogom. Csak megnézem néha változott -e valami.
Egy másik telefonon néztem, hogy teljesen nulla használattal (tehát csak be volt kapcsolva a telefon, kikapcsolt képernyő és net mellett) FB -vel és a pajtásával 83-85 % -ra merült, azonos idő alatt ezek nélkül pedig 90 % -ra. Bárhonnan is nézem, ez alsó hangon durván 50% -os fogyasztás növekedés, és akkor a net még be sem volt kapcsolva.
Továbbá még néhány probléma, amit tapsztaltam:
- Nem érkezik meg az értesítés, de mail -ben közben már megjön. Volt hogy 20 perc is eltelt a kettő között.
- Nem aktiválódik a messenger, csak ha rábökök, vagy ha FB -ből nyomok az üzenetekre.
- Hibernálja magát az app, de fogyasztása van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest