- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaurac
tag
válasz
NewPityu #22821 üzenetére
Elvileg jónak kell lennie, bootloader nyitás nem kell. Csak a stock recoveryt kell a P6 toolkittel feltenni. Ha azzal nem megy, akkor itt egy link a helyi frissítéses módszerhez .Ez már saját Drive-os a mega link mindig bedöglik valamiért
. Ebből a dload mappa sd-re és menűből helyi frissítés. Ez csak a gyári recoveryt teszi vissza! Utána mehet vmi. EU-s rom három gombossal.
-
-
zaurac
tag
válasz
NewPityu #22421 üzenetére
Azt nem írtad eddig, h. kínai van. Akkor leggyorsabb - ha ismered az adb fastboot használatát - adb-vel feltenni egy eredieti recoveryt [link] . Másik módszer ennek a filenak [link] a feltétele helyi friisítéssel (ugyanúgy dload mappába sd-re kicsomagolni az update.app-ot,mintha romot tennél fel), ez visszarakja azt a recoveryt,amivel már menni fog a 3 gombos telepítés és tudsz feltenni C00-s romot.
-
zaurac
tag
válasz
NewPityu #22384 üzenetére
Egy formázás a kártyának lehet h. nem ártana, ha van időd mentegetni róla. Vagy egy másik legalább 2 GB-os kártyáról telepíteni,amit megformázol előtte és csak a dload mappa legyen majd rajta benne az uppdate.app-al. ha így sem megy szerintem le kéne töltened egy új romot hátha sérült az előző hsz.ba belinkeltem két forrást, azok jók, a magyar huawei-es B132 is jó nálam.
-
zaurac
tag
válasz
NewPityu #22382 üzenetére
Lehet h. sérült a letöltött rom, használtad már amit fel akarsz tenni vagy most töltötted le? Rendes teljes rom( 8-900 MB kicsomagalás előtt, utána 1,5 GB körül)nem csak vmi. update? Bejön rendesen a huawei recovery és hibát ír ki?
Innen: http://consumer.huawei.com/hu/mobile-phones/support/downloads/ascend-p6-hu.htm vagy innen: http://dl-uk.huaweinews.com/index.php?dir=Roms/Ascend-P6/ letöltött rommal nálam még nem volt gond, csak a B510-et nem töltsd le, az vacak. -
zaurac
tag
válasz
NewPityu #22374 üzenetére
Wakelock detector, betterbatterystats és hasonló appokkal meg tudod nézni mi mennyi ideig tartja ébren a procit. De szerintem kizárt h. a B104 lenne a legjobb, az volt a legelső ROM rá, azóta 4.2-n is egy csomó javítás volt. Nekem B132-n pár óra alatt nem is merül, ha nem használom (ha jól értettem h. neked így is merül)
-
zaurac
tag
válasz
NewPityu #21930 üzenetére
Wipe data-nál az egész (összefoglalóban lévő) zip file-t tedd fel az sd karira és recoveryből (én cwm-ből csináltam) futtasd (install zip file from external sd azt hiszem a menüpont neve cwm-ben), utána 3 gombos telepítéssel új romot kell feltenni. Nekem a B512-vel még semmi komoly hiba nem volt. XDA-n van fent B521 is már,ami elvileg a B513-at frissíti,de nincs még róla tapasztalat.
-
Zsocy155
őstag
válasz
NewPityu #21839 üzenetére
Lehet, hogy nem ártott volna a 3 gombos telepítés előtt egy factory reset és utána gyári vissza, formázással. A 4.2-ből esetleg maradhatott ami miatt belassulhat
Nekem a Go Launcher van fenn és jól bírja az akksi. Ha filmet nézek, 1 óra alatt kb. 20 %-ot merül. Egyébkét nálam "normál" használat mellett ( telefonálás, böngészés, folyamatosan bekapcsolt wifi, egy kevés játék) 12-13 óra alatt 60% fölött marad az akksi. -
mmaattee90
tag
válasz
NewPityu #21825 üzenetére
én sima rendszervisszaállításokkal csináltam, nem mentem ki recoverybe
tehát amin most vagy ott rendszervisszaállítás, aztán másolás sd-re, én ittis csináltam visszaállítást, utána frissíted, felteszi a b634-est utána elindul, beállítod aztán visszaállítás, megint beállítod és onnantól már minden tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged