- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
allwhine
csendes tag
válasz
Zsocy155 #22397 üzenetére
Nincs ezzel a b635-el semmi gond, neked töltődhetett le hibásan valószínűleg mert nekem nem volt vele semmilyen problémám. Az általad leírt módszerrel sikeresen fel is raktam, amiért ezer köszönet. Ezek után pár nap nyúzás aztán meglátjuk mit tud.
Még egyszer köszönöm a segítséget!
-
motorhead
aktív tag
válasz
Zsocy155 #22123 üzenetére
Ezt csak akkor érdemes így kijelenteni ha tudjuk mind a két folyamatról, hogy az a háttérben miként megy végbe. Miféle dolgok maradnának ott?? Másik pedig, hogy a telefon használók közt hány százalék lehet aki egyáltalán tud arról, hogy másként is lehet frissíteni mint az OTA? Én bízom az online frissítésben. Nem hiszem, hogy létezhetne ez a módszer ha nem lenne megbízható. Pont azért, mert ha már rábízzák a normál felhasználóra ez a lehetőséget akkor azt olyanra kell megcsinálni ami mindenféle trükközés nélkül zökkenőmentesen fog végrehajtani a készülék mivel hogy a telefon használók 99%-a csak ezt ismeri.
-
igali
tag
válasz
Zsocy155 #21633 üzenetére
Nekem gyárilag független a telefonom, Telekom SIM kártyát használok, török B634 ROM-al.
A rendszer felajánlotta a B635 (kb 30mb) rendszerfrissítést. Érdemes frissíteni, telefonon online frissíteni? Ha igen, és frissítek, ugye minden alkalmazás, beállítás megmarad, ahogy most van? -
-
-
duvi
nagyúr
válasz
Zsocy155 #20510 üzenetére
Ez elég rosszul hangzik... Tudtoddal a wifi ki volt kapcsolva, de a rendszer mégis végig aktívnak érzékelte. A leírtak alapján soha (vagy alig) aludt a készülék. Ezek után nem csoda, hogy ilyen gyorsan merül az aksi
Mivel a restartok nem segítettek, kéne egy gyári visszaállítás. Ha ez megvolt, akkor hagyj egy napot neki csak a gyári appokkal. Meglátod, hogy mi az eredmény. Amennyiben minden ok, akkor mehetnek vissza kis lépcsőkben a külsős appok is.
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz
Zsocy155 #18876 üzenetére
Segítsetek pls egy picit .. online frissített kitkatomat a NEM rootolt telcsimről váltanám force upgradeval kitkatra. rámásoltam az összefoglalóban ajánlott kitkat filet, de nincs dload mappám. Kell az egyáltalán ?
Olyan nyomorék vagyok,egésznap olvasgatom a leírást de nem értem.
Honnan tudok leszedni dload mappát ha helyből nincs? -
-
Lehel43
tag
-
rdt89
addikt
válasz
Zsocy155 #18286 üzenetére
Nem, azt hittem, hogy a gyári root mentes telefonra elég a sima frissítés, de az összesítést elolvasva tévedtem, mikor azt hittem legalább a Huawei ennyire képes a frissítés terén!
A következő rendszer tleepítés 4.2.2 lesz vissza. Egyébként mi a különbség ha 3 gombos verzióval teszem fel vagy a gyárilag felajánlott onlinen keresztül frissítem?
-
rdt89
addikt
válasz
Zsocy155 #18276 üzenetére
Bekapcsol a gps mindig, a felület színe nem szép, az összahtás számomra gagyibb, az időjárás applikáció sokkal egyszerűbb és puritánabb. A billentyűzet idegesítő, valamint írás közben minden szöveget kijelöl, és eléggé idegesítő vele a gépelés. Egyenlőre fél napi hazsnálat után ennyit tudok mondani neked.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
Zsocy155 #18242 üzenetére
Az a helyzet,hogy itt már nem is ùgy van mint a JB-nél. Ha lehùzod a panelt 2 fül közül tudsz választanai, van az értesítés és a váltás nevezetű fül, az értesítés olyan amilyen eddig is volt csak "gombok nélkül"de ezek a "gombok (kibővítve egy-két plussz cuccal) bekerültek a váltás fül menüpontba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest