- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
animatrix11
őstag
Nos
mivel nekem volt olyan lapom amit biosból be lehetett állitani hogy, bekapolcsjunt auto igy nem értem miért nagy dolog ez
snooze opciot nem talátam
csengőhangot csak olvastam hogy csak wavot használ kipróbáltam megy az mp3 isromot még nem frissitettem, bár nem is tudom hogy kell
mondjk találtam adroidot is rá, kiváncsi lennék milyen
-
Mac!
aktív tag
Amennyire én tudom, az országban a gyorsbolt a hivatalos HTC disztribútor, így gyári garis készüléket csak rajtuk keresztül vehetek.
Mikor a Kaisered vetted még lehet nem ők voltak, egyébként passz.De ma felhívtam az említett boltot és konkrétan rákérdeztem, hogy gyorsboltos-e a gari, és azt mondta a srác, igen.
-
Mac!
aktív tag
Ebben az összesítésben nincs bent az a bolt, ahol én néztem. Bízni pedig ekkora összegnél nem is szabad, szvsz. De akkor leírom ide is, amit az imént küldtem privátban, mert talán másnak is segít.
A HD-t jelenleg itt láttam legolcsóbban. Náluk 141k 2 éves gyári garival. Ez a bolt is vegyesen forgalmaz bolti- és gyári garis telókat, náluk én pl. csak gyári garist vennék. Azt már vettem is egyet, ha jól emlékszem 2 éve egy E60-at. Nem volt vele garanciális problémám, így ez sem túl mérvadó.
Ha a gyorsboltban megerősítik az értesüléseimet, és tényleg elég a gariztatáshoz a garanciapapír számla nélkül is, akkor a vásárláskor, de még fizetés előtt megnézetem egy ismerőssel a gyári szám alapján itt, hogy tényleg gyári garis-e. Ha ez ellen kifogása van, akkor megkérdem, hogy fizethetek-e borítékban úgy, hogy nem néz bele. Ennyi. Jó dolog a bizalom, de ennél kevesebbért is öltek már...
Mivel a környék sem volt nekem túl szimpi 2 éve, így házhoz szállítással fogom venni, ami plusz 1000 Ft, és ennél jobban már nem tudom bebiztosítani magam.
-
-
Parosz
tag
Ha már adott ez a bődületes felbontás, az lenne az igazi, ha ki lehetne tölteni mozgóképpel is. A videók gondolom csak 640× ig mennének, felette nem. Megjegyzem annyit még az N95 is tudott..
Az igo miért nem megy? Ők is kiadták a készüléket, amikor kész sincs. Az első vásárlók a béta tesztelők.. -
oyko
tag
Igen, csökkenteni tudja a frekvenciát, de növelni is ?
Alapból 528-Mhz -es proci van a HD-ben, mondjuk képes emelni 600Mhz-re? (MSM 7201A)
Mert a cikk szerint igen!"make it possible to raise its frequency"
Ha igen, akkor ez hol van leírva, mert én nem találtam ilyen részletes leírást a chip-ről?
Akkor miért nem tud lejátszani egy konvertálatlan filmet rendesen?
Vagy a rom és lejátszó program frissitése megoldja a problémát?4 év után (Nokia7710) szeretnék egy jó gépet venni záros időn belül és a Hd is a kiválasztottak között van, de nem tudom hogy ennyi pénzt kiadva, nem -e gyenge benne a processzor már most, akkor mi lesz jövőre és az után?
M.
-
joey04
titán
-
Avicularia
veterán
Pont ezt írom.
Nekem is kaiserem volt,és tökéletes volt benne a gps,semmi késés.
Viszont abban másfajta qualcomm proci volt asszem.
dia-pro-hd-ban viszont ugyanaz a proci van,ha jól tudom
A diamond meg iszonyat gyorsan talál fixet,de ott van az az átkozott lag.(példa a gyors fixre:raktam fel főzött romot,HR meg minden és utána quickgps-el holdak pozíciója letölt,és dia 10 mp múlva már fixen is van)
-
-
-
-
-
RenegadeC2
aktív tag
Alapvetően van igazság abban amit írtál, csak ezt nem lehetett volna kultúráltabban kifejezni? Nekem ez alapján nagyon az jött le, hogy eddig savanyú volt a szőlő, de nagyon. Vagy még mindig?
Egyébként meg optimalizáció, gyorsaság, stabilitás, kezelhetőség. Na ezek azok, amikben mindig is körbe fogja hugyozni WinMo-t MacOS.És hiába tud többet, ha pont az a része elavult, amit nap mint nap használok rajta. Talán még cserén is gondolkodnék, ha nem ezt a nyomorult rezisztív kijelzőt tolták volna bele
-
asadasad22
őstag
pont azért mondom, hogy inkább elvi kérdés..
és nem csak a teljesen open source-ságra gondolok, hanem olyan dolgokra is, mint pl a hamarosan érkező WM7.0, amire nagy valószínűséggel nem lehet majd frissíteni a teló oprendszerét, míg Android-nál ezt sokkal valószínűbbnek tartom. ha így lenne, az sokat dobna az időtállóságán..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Macska topik
- Linux kezdőknek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Crucial 240GB SSD eladó
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest