Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Remittenda #201 üzenetére
Nem volt egyszerű megtalálni, de tessék, innen töltsd le a TCMPM 0.72RC3 für WM6.1 változatot.
-
moonman
titán
válasz
Remittenda #198 üzenetére
Kaiser-re felmegy, de lejátszáskor codec errorral elszáll. lehet, hogy ez csak a Kaiser 6.1-es romján van így, de hallottam máshonnan is, hogy valami változott a rendszerben, amitől összeomlik.
-
moonman
titán
válasz
Remittenda #193 üzenetére
az ingyenes TCPMP nem fut WM6.1 alatt, a fizetős utód Core Player igen.
pontosítok: Kaiser-en legalábbis ez a helyzet.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Remittenda #195 üzenetére
én is csodálkozva olvastam prá pda-ról, hogy ezmegaz a program nem megy rajta a winmo 6.1 miatt.
amúgy állítólag a Core Player sok pda esetén pár %-kal hatékonyabban játssza le a videókat, tehát a benchmark-ja 5-10%-kal többet ad. -
runner 125
nagyúr
válasz
Remittenda #193 üzenetére
Persze h fut.
WM.
Üdv.M -
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Remittenda #183 üzenetére
[link]
Szerintem erre gondolt. -
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Remittenda #79 üzenetére
Remittenda (#79): Alapzajt nem hallottam, a képnézegető meg sajnos lassabb, mint az iPhone-é, azt nem igazán tudja behozni semmi.
huancarlos (#99): arra gondolsz, hogy miért nem különösen ajánlott lett? Pont az általad is felsorolt dolgok miatt. Ilyen plecsnit csak azok a gépek szoktak kapni, amik tényleg teljesen rendben vannak. A HD viszont per pillanat kicsit drága, a kamerája pedig nem az igazi.
kijelzőfotók (#többen): ok, legközelebb kaptok, meg majd ezt is visszakérem egy napra és csinálok. Továbbra sem hiszem, hogy nagyon beszédes lenne az ilyesmi, de meghajlok a kívánságotok előtt, ok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest