- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutter61
tag
Sziasztok tudnátok nekem segíteni skype ot szeretnék feltenni a HTC Toush HD-m ra de az istenért se megy
-
w.miki
veterán
Hali!
Van nálam egy ilyen HTC t8282 Touch HD, amin Windows van, és angol nyelvű.
Lehet erre magyar nyelvet tenni? Hogyan? Van ennek jó leírása? -
badmad
senior tag
Sziasztok!
Most került hozzám egy ilyen kütyű sajna a bekapcs gomb hiányzik róla ...tudnátok egy helyet honnan lehetne beszerezni??? -
Blac1
aktív tag
Sziasztok lenne még egy kérdésem.
Létezik valami program ami kikapcsolja telefonálás közben az érintő kijelzőt. Vagy esetleg van ilyen beállítás rajta. 6.5 rom van fent.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam a HTC Touch HD telefonorma ezt a Rom-ot: blackSTONEhengeHyPerSlim_4_8
Magyarosítottam is de sok minden nem lett magyar. Ezért lenne két kérdésem.
Az egyik hogy hol tudom beállítani hogy SMS-nél a mondat első betűje automatikusan nagy betű legyen.
A másik hogy miként tudom beállítani a főképernyőn hogy legalul a görgethetős menü jöjjön elő ne pedig az a négy ikon ami a Windows menüt, a telefont a feladatkezelőt. és a Manila beállítás menüjét hozza elő.Előre is köszönöm a segítséget.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy ilyen telefont és lenne két kérdésem.
1, Nem lehet beállítani valahogy azt hogy amikor elfordítom a telefont akkor a kijelző is forduljon és ezáltal például sms írásnál nagyobb legyen a virtuális billentyűzet?
2, Az időjárást hogy lehet kirakni a kezdőképernyőre?A válaszokat előre is köszönöm.
-
laccy88
senior tag
üdv!
Ha ma reggeltől nem reagál se az érintőképernyő, se az érintőgombok, az azt jelenti, hogy érintőpanel csere???
Csak tudnám egy éjszaka alatt mitől tud tönkremenni...
SR, HR, Rom csere megvolt.. -
alfaromeo33
aktív tag
Tiszteletem! Az lenne a gondom, hogy a HD készülékemen tönkrement a 3,5mm jack csatlakozó! Hol tudok ilyet beszerezni?
Előre is köszönöm! -
laccy88
senior tag
úgy látom nincs annyi hd tulaj mint kaiser
a programok menüt valahogy vissza lehet változtatni a régire? Értem én ezalatt azt, hogy most ugye a programs-ban 1 sorban vannak felsorolva, és görgetni kell le. Az alap windows programs menüjében 3 ikon volt 1 sorban. Remélem értetek. -
laccy88
senior tag
üdv! mint friss hd tulaj, érdeklődnék, létezik-e bevált magyar nyelvű leírás rom cserére?
Valamint nem tudom, szükségem van-e hard spl cserére.
bootloader ezt írja:
spl-1.56.Olinex
Illetve honnan tudok hivatalos 6.5 romot letölteni hozzá? a saját honlapján megszűnt a támogatás -
Patriarch
tag
válasz
rokirobi #789 üzenetére
Jó telefon, szerintem érdemes lenne megvenni, 30 az reális ár érte ha minden rendben van rajta. Nekem 5 hónapja van meg, semmi kivetnivalóm nincs vele, talán annyi, hogy az akksija nem bír többet 2 napnál, de ez átlagosnak számít a mai okostelefonok világában.
Wifi problémájuk szokott lenni ahogy hallottam, nekem is gyengébben fogja a wifit mint kéne, azt nézd meg rajta, de ha 3gzel akkor tökéletesen mindegy, ahogy nekem is. Ha nem követed a divatot(Android, iOS), akkor tökéletesen megfelelő telefonod lesz a hd-ben. Netezni tökéletes, írni meglepően gyorsan lehet vele(nekem 1perc kellett megszokni). Rezisztív érintőképernyőjéhez képest nagyon jól érzékel.
Én gondolkodom, hogy leváltsam androidra, de nem mindenáron. -
tmagic
tag
Sziasztok segítségeteket kérném abban hogy szeretném visszarakni a gyári 6.1-es romot mert most 6.5-ös van rajta és az nem bejövős.....Elég ha a leszedem innen [link] az exe-s romot majd lefuttatom majd a locál hozzá
-
Patriarch
tag
válasz
mr.benelli #785 üzenetére
Igen, nekem az van rajta, szívesen segítek.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1167324 Én ez alapján csináltam meg, ha nem értesz valamit jelezd! -
Patriarch
tag
Üdv.!
Nekem van egy touch hd m és az a problémája, hogy nagyon gyengén fogja a wifit, tudtok erre valami megoldást? Már raktam rá új romot is, androidot is és még mindig ugyanolyan gyenge ..Köszönöm a válaszokat előre is !
-
rokirobi
csendes tag
Hello mindenki !!!
Találtam eladó egy htc touch HD-t elégé jó áron ( 30ezer Ft )
Szerintetek ez egy jó ár ezért a telefonért ? És érdemes megvenni ?
Ha jó vételnek tűnik adjatok pár tippet hogy mik azok a dolgok amiket nézek meg rajta hogy nem hibásak-e ? És mit mire kérdezzek rá még ? Olvastam a fórumot és nem tudom nekem nagyon tetszik ez a telefon, mondjuk már majdnem 2 éves. Szerintetek jó okostelefon még 2011-ben is ? Akinek gondja volt( van ) vele és eladta leírná hogy miért ?
Előre is köszönöm -
soldier2
őstag
Üdv. 2 év után a HD-m meghalni látszik, bár itt olvasgatva látom, hogy itt többen is küzdenek hasonló problémával. A képernyő jobb széle többé-kevésbé érzéketlen a tapizásra, a jobb felső sarok meg teljesen az (OK gomb és környéke). Olvastam itt hogy volt akinek egy hard reset ideiglenesen segített, ezt próbálnám, de előbb szinkronizálnom kéne a számítógéppel, hogy a kontaktjaim ne vesszenek el. És itt a gond. A win7 nem ismeri fel a telefont. Erre valakinek valami ötlete?
-
babati
aktív tag
Üdv. All. Telepítettem egy 6.5-ös romot. Touch flo nélkül használom, mert így nem zabálja annyira a ramot. Bár valaki adhatna tanácsot, hogy melyik eszik többet, a touch flo vagy a gyári win today. A lényege a kérdésemnek az, hogy amikor elindítom a telefont eszik a memóriából kb. 32-36 %-ot. Elkezdem ugye használni a telefont és mindig bezárom az alkalmazásokat, utána tisztítok cleanram-al és állandó jelleggel ez az érték egyre jobban ugrik fel 1-2%-al. És nap végére már 44%-on szokott lenni ezáltal ujraindítok. Valakinek vmi ötlet? Előre is köszi a választ. Üdv.
-
babati
aktív tag
udv. vegre talaltam fain romot egy linken a hozzaszolasok kozott. koszonom. ezer evig kerestem. udv.
-
mr.benelli
csendes tag
hello.
van itt olyan aki touch hd-ra rakott már androidot és azzal használja perpill? Csak mert egy kis segítség jól jönne nekem, mert nem tudom hogyan álljak neki megcsinálni, az angol fórumokat pedig nem bírom kibogozni....
-
beni121
aktív tag
köszi, bár több helyen láttam de dualboot
-
Zsirfi
csendes tag
Ennyire nem mentem bele a dologba. De itt utanna tudsz olvasni: Android info
-
beni121
aktív tag
sziasztok: win7 phone vagy android tehető rá?
-
DylanM
csendes tag
Van egy problémám a Touch HD-val, ami már a kezdetektől zavart, de eddig még nem jutott eszembe hogy az itteni agytröszt talán tudja a választ...
Ha el akarok menteni egy nevet a simkártyára, a név mezőnél csak 8 ékezet nélküli karaktert enged beírni. Ha a telefonmemóriából akarom átmásolni a hosszabb nevű bejegyzéseket, azt sem engedi. De ha átteszem egy másik telefonba a simkártyát, és ott rendes nevet írok be a telefonszám mellé, akkor már a Touch HD-ban is úgy jelenik meg. Úgy tűnik a HD-ban a simkártya nem támogatja a 8 karaternél hoszabb neveket a simkártyán.
Milyen beállítással lehet ezt megszűntetni?
-
PeliScan
addikt
Köszi a választ. Speedshopban volt garis, 2010. december 17-ig. Pech.
Legtöbb helyen azt olvasni, hogy a digitizer és az LCD egymáshoz van ragasztva, ezért általában nem sikerül csak a digitizert cserélni, együtt kell.
Most hol jól működik, hol 2cm-s eltérés van az érzékelt és a valós érintés között. Teljesen randomnak tűnik.
-
PeliScan
addikt
Sziasztok HD-sok,
Szeretett HD-m érintőképernyője elkezdett aggasztóan viselkedni. Kb 1 centivel elcsúszott az érzékelés, tehát ha a képernyő közepére böktem, legfelül érezte >> használhatatlan. Adtam neki egy hard reset-et, ez megjavította teljesen. Sajna csak fél órára, aztán elkezdett szórakozni megint. Megint adtam neki egy hard resetet, azóta (kb egy nap) jó.
Mi lehet ez? Mire számítsak? Szoftveres hiba, vagy hardveres? (Dutty legutóbbi főzött ROM-ja van rajta, kb fél éve).
Van lehetőség screen aligment-re, tehát érintőképernyő kalibrálásra hard reset nélkül is? hol? nem találok ilyen menüt
Cserélte már valaki a digitizert kijelző nélkül? Lehetséges?
Nagyon köszi előre is s BUÉK
-
beni121
aktív tag
thx
-
Zsirfi
csendes tag
Itt nézzél szét az Androiddal kapcsolatban: Android info HD-ra
-
beni121
aktív tag
sziasztok!
Segítség kéne: hd-re lehet androidot pakolni? véleményetek szerint milyen gép? megéri az árát?
-
AcélAgyar
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem ezzel a HTC ExtUSB kimenettel kapcsolatban. Egész pontosan az, hogy ez mi? Ezzel, hogy tudom a gépet és a mobilt összekötni adatcsere céljából?
Válaszotokat előre is köszönöm. (Szeretnék telefont venni, és ez elég jónak tűnik)
-
stekker
csendes tag
sziasztok szerintetek mi lehet a gond a kameraval? olyan szinei vannak mindha negativ ra lenne alitva a hatasoknal pedig normalon van , rom hiba lehet vagy keszulek ? volt hard reset is de nem oldotta meg a gondot
-
Varoz
addikt
Üdv.
A zenelejátszóban, hogyan lehetne szerkeszteni gépről a lejátszási listát vagy kezel-e valamilyen listafájlt? Mert sok számnál elég hosszadalmas egyesével berakni.
-
guppy_83
tag
Eladó egy Htc Touch Hd készülék, szép állapotban, gyári Htc plüss tokban hordva, dobozzal, minden tartozékával,cd-k,papirok! Ára 65 ezer ft! Gyári független.
-
Tottika
tag
válasz
enginev3.0 #754 üzenetére
Nekem 6.5ön megy a manila magyarítás hibátlanul,bár ez is rom függő!Eddigi összes magyarosító program belehalt a dolgába
-
enginev3.0
félisten
És akkor mit ajánlasz? Melyik romot? Végülis tudok angolul, majd megbarátkozom vele
Még egy olyan kérdés. Hogy az oldala kb 1mm-eren benyomódott egy kicsit, ami ugye nem garanciás, vagy is így ne javítják meg mert fizikai sérülés, ha egy alap romot próbálok rátenni és "véletlen" elrontom akkor garanciával megcsinálják, és vajon megjavítják rajta a kis szépséghibát is?
-
Zsirfi
csendes tag
válasz
enginev3.0 #751 üzenetére
Magyaositas csak a gyari 6.1 rom-z van van. A fozott rom-z nincsen magyarositas.
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Segítenétek, hogy hogyan lehet romot frissíteni HD-re?
Teljes leírást kérnék, és egy magyar romot, ami viszonylag jó is.
Köszönöm
Lehet hogy jobban járok először egy gyárival próbálkozom gari miatt
-
Zsirfi
csendes tag
Segitseget szeretnek kerni. Lenne egy Htc Touch Hd keszulekem. Aminek elromlott a digitizer resze. Ahhoz, hogy garanciaba megjavitsak vissza kell allitanom a gyar SPL-t. Ennek a visszaallitasara kernek segitseget. Elore is koszonom.
-
Wajk
addikt
válasz
19csiga88 #745 üzenetére
nem elég ismert, nem tudják mit is tud a készülék, meg nem fogták.
Volt már sok telóm, de messze ez e leg kézreállóbb nekem, az összeszerelés minőségét nem is említve...max. fél évnél tovább egy teló sem volt nálam, de ez ez megfogott. HD2-t is fogtam már, de ez nekem pont jó méret nagyobbat már nem tudnék elképzelni napi használatban
-
19csiga88
csendes tag
ELADÓ!!!
-
19csiga88
csendes tag
-
19csiga88
csendes tag
Sziasztok kérlek segítsetek!
Htc touch Hd-m van és van mikor véletlen bekapcsolja a Data Connection fület és akkor megy a net vagy nemtudom mi!Állandóan nekem kell kikapcsolni de akkor már látom hogy 3-4 perc lement!! Az durván fizetős vagy miaz??
Remélem nem lesz több 10 ezres számlám mert előfizetéses vagyok, nem kellene rákérdeznie hogy csatlakozok e vagy ilyesmi??
Nagyon gyors segítséget kérek valakitől:S
-
for3l
senior tag
válasz
guppy_83 #739 üzenetére
az a baj, hogy a hardreset-re sem reagál, és az sw csere sem lehetséges, mert nem ad semmit jelet, ha rákötöm a gépre (meg a gép sem érzékel semmit).
sőt, a nagyobb baj azaz, ha rádugom töltőre (nem gépről usb-n keresztül, hanem konnektorból), akkor nem gyullad ki a kis sárga led az alján..én különben híve vagyok a 'csináld magad' mozgalomnak, de attól félek, ide már kevés leszek.. köszi a linket egyébként! és ha van vmi ötleted, jöhet!
-
for3l
senior tag
szevasztok!
már egy ideje sz*rakodott a készülék nálam (magától restartolt meg nem volt hajlandó bekapcsolni elsőre), de most végleg megadta magát.
nem tudjátok, hogy esetleg mitől lehet? (jó kérdése, tudom..) vagy esetleg vmi szerviz van mo-on, ahova el lehet küldeni, hogy le csekkolják? (külföldön vettem lassan egy éve).igazából az is lehet, hogy csak egy új akksi kell bele (bár nem hinném), meg hát jó lenne vele kezdeni vmit, most csak ott áll a polcon a tokjában..
előre is thx!
-
RC9
tag
Hali
Na lassan oda jutok, hogy vennék egy HD-t de azon is gondolkodom, hogy HD2-t vennék.
Semmilyen más készülék nem érdekel. Kiváncsi lennék ki mit mond meiket érdemes.
Természetessen engem is érdekel az ár tehát nem ugy vagyok, hogy ide jövök és megveszem a legdrágábbat.... Az érdekelne, hogy megéri e azt a plusz költséget a HD2 vagy sem.Üdv!
-
19csiga88
csendes tag
Sziasztok!Mennyi most a piaci értéke egy használt de szép HTC touch HD-nek?
segítsetek!
-
INMOTEP
őstag
Üdv nemrég hozzájutottam egy Htc Touch Hd hoz és Hard resetben kérnék segítséget , egy olyan illetőt keresek akinek ez a típusú készüléke van / volt és csinált rajta Resetet , azt tudom hogy kell nem ilyen jellegű kérdésem van
hanem más ...... valaki dobhatna egy Privit előre is köszönöm .
-
siofok
őstag
sziasztok.
kb 2 órája vettem 1 ilyen készüléket,és azt szeretném kérdezni,hogy mitkell hogy tegyek,hogy legyen benne magyar nyelv?
asszem 6.5-ös wm van rajt. -
guppy_83
tag
válasz
animatrix11 #728 üzenetére
Hello!
Melegen ajánlom a következő oldalak tanulmányozását!
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=453
http://htcpedia.com/soft/htc-blackstone-rom.html
...és itt romokat is találsz bőszerivel...
Ha valami gond volna írj privát nyugodtan...
Üdv:g
-
animatrix11
őstag
Üdv
szeretnék mostmár romot frissiteni a hdmen, tud valaki segiteni? találtam egy fórumot , melyik a legjobb rom a hdhez? 6m5es wint szeretnék majd rárakni
-
guppy_83
tag
válasz
animatrix11 #726 üzenetére
Hello.
Bevallom férfiasan, nem tudom.
Üdv. g
-
sheep
addikt
hello
tudna nekem vki segíteni igo8 ügyben?
privátban....
köszi -
guppy_83
tag
válasz
animatrix11 #723 üzenetére
Hello!
Gyakori problémával állunk szemben...
Nekem is voltak ebből gondjaim, de!!
http://pocketshield.netserver01.com/
Ezzel a kis programmal úgy zárod le hogy 1-2 nap gyakorlás kell míg simán is feloldod!!
Ezt tudom ajánlani! Kipróbálva, bevált! -
animatrix11
őstag
üdv
kb 1-2 hónapja vagyok tulaja egy htc hdnek, az egy két dolog idegesít, nem lehet kikapcsolni valhogy hogy telefonálás közben ne működjön minden billentyű, valamikor amikor csörög, a zsebembe kotorászva előveszem, miközben véletlenül megnyomom oldalt a hangerőszabályzó gombok egyikét.. (leglábbas azt hiszem) de valamit megnyomok (és nem a hivás bontása gombot az tuti) és ő máris ugy veszi hogy nem fogadott hivás, mert lenyomtam
persze hivhatom vissza a pénz stb, a másik amikor beszélek megy a érintőképernyő, és pl volt hogy telefonálás közben lőttem egy pár fényképet
, köszi a helpet előre is
-
guppy_83
tag
Hello!
Kezdeném a szervizzel. 0! Soha nem is fordult meg a fejembe h szervizbe kellene vinni a telefont mert semmi baja nem volt idáig, ami február 6án múlt egy éve. Ejtettem már le, esett ki az ölemből autóból kiszállás közben.... semmi baja, természetesen a ház sérült, de a 2,5 napos dühöngésen kívül semmi más porbléma... a sebességboltban (nem véletlen nem írom ki a nevét, esetleg a linkek közé beteszem ha nem büntetnek itt miatta... rekám..) szerintem kiváló a szerviz, a fórumok alapján...
sebesség:
http://www.youtube.com/watch?v=j0-gWhQjaQo&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=UIHyszgY-fM&feature=related
Tapis Nokiám sosem volt, nem is vágyom rá. Nyomkodtam egy párat, de egy ilyen után nem vágyom másra... ne tudom ez az az info ami most nem vigasztal, csak hihetsz nekem, vagy bemész a sebességboltba és megnyomkodod...
http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=90279&mitkeres=&kategoria=&sort=nev&orient=ASC&kovetkezo=&holkeres=&elotag=
Kezelőfelület:
A ROM frissítés után nekem jelenleg a HD2 romja fut rajta, bővebben:
http://htcpedia.com/soft/htc-blackstone-rom.html
...ezt az oldalt érdemes olvasgatnod....
Pluszz amit még használok és ajánlom!!!::
http://www.youtube.com/watch?v=4-KPy06vnTI&feature=PlayList&p=676211E259B50E4B&playnext_from=PL&playnext=1&index=17
..érdekelne a nokia kezelőfelülete ezután???
és még egy érdekesség... http://www.youtube.com/watch?v=vJpEuMidcSU&feature=player_embedded#at=217
-
sheep
addikt
válasz
guppy_83 #719 üzenetére
hello
még egy kérdésem lenne
általában milyen gyors az oprendszer a telefonon? mennyire gyorsan reagálja le a mozdulatokat? csak mert olvastam hogy nem az igazi néha, de ha a nokia 5800-as színvonalát nagyjából hozza az okés
a winmo kezelőfelülete mennyire macerás? könnyen kezelhető, személyre szabható? sajna a symbian nem igazán...
és még valami: a szervízzel van vmi tapasztalatod? van a htc-nek képviselete mo-n?
köszi előre is -
guppy_83
tag
Hello!
Az Igo tökéletes. Nekem. Nem tudom másnak hogy megy, illetve nem. Ugyan sejtem hogy finomhangolási kérdés de pl ha a settingsnél csak az van be jelölve h csak helyezze háttérbe az adott alkalmazást és ne csukja be akkor azok felgyülemlenek és lassítják a dolgot... tudod ez ilyen vindóz... nem mondom hogy egy ájfon vagy android sebesség, főleg hogy nekem 6.5 van rajta manila 2.5.20-szal és ezt ugye az 1ghz-s procikhoz csinálták, még így is tökéletesen mondja Andrea 2.0: "A következő lehetőségnél forduljon balra!"
A zene megoldás nem tom... én vettem már régebben egy cx300-at és tökéletes. Tehát ha csinálsz egy playlist (pocketmusic 5.3.xx) és beállítod a eq-t, nem lesz porblémád. Kezeli a stereo bt-s eszközöket, tehát nem lesz velük gond szerintem. De a személyes teszt és a fórumok szerintem segíthetnek, esetleg egy levél a sebességboltnak...
Ha egyéb kérdésed merülne fel csak bátran.
üdv... g.
-
sheep
addikt
válasz
guppy_83 #717 üzenetére
köszi a választ, akkor te vagy az én emberem
lenne még néhány kérdésem:
az igo8 hogy megy? elég gyors? láttam a neten egy-két videót, de nagyon lassan ment rajta
a másik, hogy nem tudod esetleg, támogat vmilyen távirányítós fülest a telefon? (előre-hátra tekerés, hívás felvétel, stb)
mert gondolom amit adnak hozzá az nem ilyen...
köszi előre is -
guppy_83
tag
Természetesen IGEN!
Soha nem voltam nokia párti, se más nagy GSM gyártó vackait nem részesítettem előnyben, de amit egy ilyen HTC nyújt szerintem azt nem a zenehallgatásban fogod érezni. Kicsit olvass utánna vagy kérdezz már HD tulajokat és egyértelmű lesz a válasz neked is!
De a legjobb amit tehetsz be mész (ha van rá lehetőséged) a "sebességboltba" és megnyomkodod személyesen és mérlegelsz, kérdezel. A ROM-ot 9,5 perc kicserélni olyanra amilyet csak szeretnél, zene lejátszó is van pár alternatíva... nekem ugyan ez volt a cél másfél éve hogy mit vegyek és ha erre szeretném használni (gps (jelenleg IGO 8.3.xx), zene, mail mint főbb pontok) akkor megéri-e váltani. Igen, a válaszom a mi napig. -
sheep
addikt
látom kihalt a fórum, de azért megkérdem, hátha jár erre valaki: érdemes egy nokia 5800-ast lecserélni egy touch hd-ra? igazából a gps és a zenelejátszó része ami engem érdekel
a garmin jól működik a nokián, csak néha lassan talál jelet
erre a telefonra milyen navi szoftverek vannak?
köszi előre is -
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
sziasztok!
milyen áron mozog használtan a blackstone?
vkit érdekel esetleg vásárlás?
-
moonman
titán
válasz
animatrix11 #712 üzenetére
egyrészt néha újabb Windows build van bennük, aztán a szakácstól függően kivesznek fölösleges dolgokat, betesznek hiányzókat, tuningolják, alakítják a rendszert. vannak teljesen lecsupaszított úgynevezett "clean/turbo" romok, amikben alig van valami az alaprendszeren kívül, ezeket úgy bővíted, ahogy akarod, aztán vannak a "heavy" romok, ezek rogyásig vannak hasznos és kevésbé hasznos cuccokkal. aztán vannak a stock-közeli romok (én ezeket szeretem), ezek lényegében megegyeznek a gyári változatokkal és csak minimális módosítások, frissítések vannak bennük. ízlés kérdése, kinek melyik jön be.
-
moonman
titán
válasz
animatrix11 #709 üzenetére
hát itt nincs bios (van, csak máshogy hívják és kicsit máshogy működik).
snooze akkor jelenik meg, amikor épp riaszt. nekem legalábbis snooze/dismiss a két soft gomb olyankor.
Androidot szerintem egyelőre felejtsd el, főleg, ha még nem romoltál, nem olyan egyszerű az. a romfrissítés nem nagy kaland, összehozod géppel, hogy activesync kapcsolat meglegyen, majd letöltöd htc-től a romot és elindítod. a varázsló végig fog követni a lépéseken.
főzött romhoz először ki kell ütni a gyári SPL-t ("bios"), hogy elfogadjon nem digitálisan aláírt romokat is. de egyelőre szerintem ismerkedj a hagyományos romfrissítés módszerével, aztán ha érzed az erőt (meg úgy látod, hogy szükséged van rá), megpróbálkozhatsz főzött cuccot is feltenni.
QuickGPS egy ideje minden GPS-es HTC-ben van, időnként letölti a műholdak pozícióját a gyorsabb kapcsolódás érdekében. ettől függetlenül kell a műhold-fix, hogy működjön, tehát ha szabad téren 10 percen belül nem talál fogást, akkor ott valami gond van.
-
animatrix11
őstag
Nos
mivel nekem volt olyan lapom amit biosból be lehetett állitani hogy, bekapolcsjunt auto igy nem értem miért nagy dolog ez
snooze opciot nem talátam
csengőhangot csak olvastam hogy csak wavot használ kipróbáltam megy az mp3 isromot még nem frissitettem, bár nem is tudom hogy kell
mondjk találtam adroidot is rá, kiváncsi lennék milyen
-
moonman
titán
válasz
animatrix11 #706 üzenetére
akkor gondolom, nem teljesen tiszta a dolog.
-
moonman
titán
válasz
animatrix11 #705 üzenetére
először is nem primitív, hanem OS-t használ. ha nincs bebootolva, mi ébresszen? a számítógéped tölt le éjjel torrentet kikapcsolva?
ébresztésnél van snooze opció, az ha jól tudom, pont 10 percre halasztja el a következő riasztást.
csengőhangnak kezel wav-ot, mp3-at és tudomásom szerint wma-t is. a \My Documents\My Ringtones mappába kell tenni őket, vagy a \Windows\Rings-be.
USB-re dugáskor választhatsz, hogy ActiveSync módban (a teljes mappaszerkezetet látod + az SD kártyát is külön partícióként), storage módban (csak az SD kártyát látod, de sokkal gyorsabb a másolás, mert mass storage-ként kezeli, kártyaolvasó szerűen, ilyenkor a készülék intézőjéből eltűnik a kártya és a gépen a WMP is látja, mint külső zeneeszköz), vagy internetmegosztásként (modem). az első két módban Intézőből tudsz rá másolni szépen, sajátgépben meg fogod látni. persze ActiveSync/Windows Mobile Device Center telepítése szükséges.
én majd' egy évig Dutty 3.9 XT romját használtam, vannak újabbak is, de szerintem ez a legstabilabb és leggyorsabb, valamint nem nagyon nyúlt bele a srác, tehát nem hekkelte fölöslegesen szanaszét. lényegében a Touch Pro2 szoftvere, vagyis van fekvő TouchFlo 3D.
-
animatrix11
őstag
Üdv
Htc hd, igo8 as van rajta (igy kaptam) de totál nem akarja meg találni a műholdakat, volt amikor sikerrült de általában nem megy, szabad ég alatt semmi felhő, tud vaalki segíteni?
-
animatrix11
őstag
üdv
hozzájuttam egy hdhez, összeségében nem rossz, de olvastam fentebb, hogy az ébresztő csak akkor működik ha be van kapcsolva gép (de minek menjen éjjel
) ha már ennyire primitiv, van benne auto bekapcsolás? Olyan sem találtam továbbá hogy lenyomom és 10 perc után ujra ébreszt
(elsőre nem kelek fel ha nem ébreszt elalszom és elkések a melóhelyről, akkor kib@szom az ablakon
)
Továbbá csengőhangént nem tud mp3at kezelni csak wavot? a régi nokia 6300as is tudja, és színvonalban azért "kicsit" eltérnek egymástól
És amugy a mappáit hogy érem el, rádugom az adatkábelt, de nem látom a készüléket, pl hogy másolok a csengőhangok mappába?
Milyen firmwaret/romot érdemes rárakni?
A válaszokat előre is thx
-
gr.bence
aktív tag
szevasztok
van egy elado sorban lévő HTC TOUCH HD-m
sajnos a benne álló pénz kell
várom az érdeklödőket
email: gr.bence@freemail.hu
msn: gr.bence@hotmail.comcsak komoly érdeklödők irjanak
helyileg Esztergom
üdv
-
-atesz-
aktív tag
Sziasztok! Most készülök egy hd-ét venni. Mire kell használt készüléknél figyelni illetve kipróbálni?
-
for3l
senior tag
válasz
runner 125 #701 üzenetére
tényleg elég jól sereg! köszi a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest