- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mac!
aktív tag
Ezt én sem értem , hiszen ha tovább várnak, akkor csak még nagyobbat fognak bukni!
Miért buknának? Pont akkor buknának, ha egy drágán beszerzett szállítmányt olcsón kéne eladniuk, de úgy néz ki ezt ők is tudják. Már csak arra kéne rájönniük, hogy ha ilyen nagy értékű készülékekből egyszerre túl sokat rendelnek, akkor egyrészt nekik is több pénzük áll benne, másrészt a piaci változásokat is nagy késleltetéssel tudják csak követni.IIletve aki ilyen készüléket akar, az máshonnan fogja beszerzni!
Ha igaz az, amit eddig is feltételeztem, hogy rendes gyári garis HTC készülékeket jelenleg csak a gyorsbolton keresztül lehet venni, akkor ez a veszély sem fenyegeti őket.Még nem vettem, mert nagyon összejöttek most a dolgaim, és nincs időm még erre is. Kb. másfél hét múlva lesz esedékes a beszerzés, addig remélem a speedesek is csökkentenek, amit a GSM boltok is követnek.
-
WiZARD
addikt
én használok ilyen fóliát.
diamond hátlapra tökéletes, meg ipodra, meg iphone hátára meg ilyenekre.
kijelzőre viszont nem tenném. nem elég tökéletes a tisztasága, picit narancsbőrös, és már 2-3 hónap alatt is jelentősen megsárgul/megbarnulmellesleg www.zagg.com -ról még talán olcsóbb is, gyorsabb is, és a szállítás is ingyen van
-
moonman
titán
http://www.argep.hu/product_840914.html
más kérdés, hogy ezekben a 0% áfás, "nulla perces" boltokban én annyira nem bíznék.
-
Mac!
aktív tag
Eddig az összes telómat GSM boltban vettem, vegyesen gyári és bolti garival. A bolti garit csak akkor ajánlom, ha teljesen megbízol a boltban. Mivel eddig csak bolti garis telóval volt garanciális problémám, így személyes tapasztalatom csak arról van, ami felemás, mert egy olyan költséges beavatkozást is kötekedés nélkül megcsináltak, mint az SE W950-em alaplapcseréje. Azt kicsit zokon vettem, hogy mindehhez 1,5 hónapig nélkülöznöm kellett a telóm. (A sokadik telefonálás után mondta is a srác, hogy ne izguljak, mert mióta a 30 napos javítási határidőt eltörölték ilyen lassú az összes szerviz. Neki volt Nokiája 3 hónapot gyári szervizben. Azóta pedig saját bőrön is tapasztaltam ezt, mert a hibás ASUS alaplapomat 4!!! hónap után cserélték. Így a garancia értéke a szememben igen sokat zuhant.)
Mivel a gyári gari érvényesítésével nincs tapasztalatom, így mások tapasztalatára tudok hagyatkozni csak. Eszerint nem kell hozzá számla pl. Speedshopban sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Xbox tulajok OFF topicja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest