- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
guppy_83
tag
válasz
animatrix11 #728 üzenetére
Hello!
Melegen ajánlom a következő oldalak tanulmányozását!
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=453
http://htcpedia.com/soft/htc-blackstone-rom.html
...és itt romokat is találsz bőszerivel...
Ha valami gond volna írj privát nyugodtan...
Üdv:g
-
guppy_83
tag
válasz
animatrix11 #726 üzenetére
Hello.
Bevallom férfiasan, nem tudom.
Üdv. g
-
guppy_83
tag
válasz
animatrix11 #723 üzenetére
Hello!
Gyakori problémával állunk szemben...
Nekem is voltak ebből gondjaim, de!!
http://pocketshield.netserver01.com/
Ezzel a kis programmal úgy zárod le hogy 1-2 nap gyakorlás kell míg simán is feloldod!!
Ezt tudom ajánlani! Kipróbálva, bevált! -
moonman
titán
válasz
animatrix11 #712 üzenetére
egyrészt néha újabb Windows build van bennük, aztán a szakácstól függően kivesznek fölösleges dolgokat, betesznek hiányzókat, tuningolják, alakítják a rendszert. vannak teljesen lecsupaszított úgynevezett "clean/turbo" romok, amikben alig van valami az alaprendszeren kívül, ezeket úgy bővíted, ahogy akarod, aztán vannak a "heavy" romok, ezek rogyásig vannak hasznos és kevésbé hasznos cuccokkal. aztán vannak a stock-közeli romok (én ezeket szeretem), ezek lényegében megegyeznek a gyári változatokkal és csak minimális módosítások, frissítések vannak bennük. ízlés kérdése, kinek melyik jön be.
-
moonman
titán
válasz
animatrix11 #709 üzenetére
hát itt nincs bios (van, csak máshogy hívják és kicsit máshogy működik).
snooze akkor jelenik meg, amikor épp riaszt. nekem legalábbis snooze/dismiss a két soft gomb olyankor.
Androidot szerintem egyelőre felejtsd el, főleg, ha még nem romoltál, nem olyan egyszerű az. a romfrissítés nem nagy kaland, összehozod géppel, hogy activesync kapcsolat meglegyen, majd letöltöd htc-től a romot és elindítod. a varázsló végig fog követni a lépéseken.
főzött romhoz először ki kell ütni a gyári SPL-t ("bios"), hogy elfogadjon nem digitálisan aláírt romokat is. de egyelőre szerintem ismerkedj a hagyományos romfrissítés módszerével, aztán ha érzed az erőt (meg úgy látod, hogy szükséged van rá), megpróbálkozhatsz főzött cuccot is feltenni.
QuickGPS egy ideje minden GPS-es HTC-ben van, időnként letölti a műholdak pozícióját a gyorsabb kapcsolódás érdekében. ettől függetlenül kell a műhold-fix, hogy működjön, tehát ha szabad téren 10 percen belül nem talál fogást, akkor ott valami gond van.
-
moonman
titán
válasz
animatrix11 #706 üzenetére
akkor gondolom, nem teljesen tiszta a dolog.
-
moonman
titán
válasz
animatrix11 #705 üzenetére
először is nem primitív, hanem OS-t használ. ha nincs bebootolva, mi ébresszen? a számítógéped tölt le éjjel torrentet kikapcsolva?
ébresztésnél van snooze opció, az ha jól tudom, pont 10 percre halasztja el a következő riasztást.
csengőhangnak kezel wav-ot, mp3-at és tudomásom szerint wma-t is. a \My Documents\My Ringtones mappába kell tenni őket, vagy a \Windows\Rings-be.
USB-re dugáskor választhatsz, hogy ActiveSync módban (a teljes mappaszerkezetet látod + az SD kártyát is külön partícióként), storage módban (csak az SD kártyát látod, de sokkal gyorsabb a másolás, mert mass storage-ként kezeli, kártyaolvasó szerűen, ilyenkor a készülék intézőjéből eltűnik a kártya és a gépen a WMP is látja, mint külső zeneeszköz), vagy internetmegosztásként (modem). az első két módban Intézőből tudsz rá másolni szépen, sajátgépben meg fogod látni. persze ActiveSync/Windows Mobile Device Center telepítése szükséges.
én majd' egy évig Dutty 3.9 XT romját használtam, vannak újabbak is, de szerintem ez a legstabilabb és leggyorsabb, valamint nem nagyon nyúlt bele a srác, tehát nem hekkelte fölöslegesen szanaszét. lényegében a Touch Pro2 szoftvere, vagyis van fekvő TouchFlo 3D.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest