- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remittenda
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #184 üzenetére
Mik vannak... És ez mire jó? Ha valaki elad nekem egy telefont speedshopos garancia levéllel, akkor meg tudom nézni, hogy eredeti-e a garancia? Mondjuk hasznos, ha így van. Köszi a választ!
-
törölt tag
válasz
RenegadeC2 #160 üzenetére
a Apple nagyon akarná átvehetné a gyakorlatot, csakhát esze ágában sincs
na, pontosan ez az a filozófia, amiért nekem soha nem lesz alma termékemnem tudom, hogy lebukott-e, én a hírt olvastam (asszem a BGR-en), de kontrahír nem volt, pedig szokott az is lenni általában, ha arról an szó.
-
válasz
RenegadeC2 #156 üzenetére
Szerintem nem a rezisztív kijelző megnemléte az iPhone előnye. Hanem az, hogy az Apple csak egy -bocs, kettő- hardverre kell optimalizáljon, míg a WM-rendszerek több száz különböző készüléken is futnak (ez ugye ha csak kismértékben is, de eltérő hardver-környezetet jelent).
Véleményem szerint ez utóbbi az előnye a "nagytestvérek" között is az Apple gépeinek/rendszerének.
-
válasz
RenegadeC2 #154 üzenetére
Kitakarítom a topikot.
Megkérnék mindenkit, csak a cikkhez és/vagy a tesztben szereplő készülékhez kapcsolódóan írjon.Nem neked szól, RenegadeC2, csak már nincs kedvem új hozzászólást kezdenem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest