HTC Touch HD - nagyképű

Hirdetés

Bevezető, csomagolás

Click to read in English!

Még csak két napja, hogy publikáltuk előzetes írásunkat a HTC új csodagépéről, most pedig itt a teszt, ami remélhetőleg hozzájárul ahhoz, hogy mindenkinek jól induljon ez az egyébként kicsit szürke, borús szerdája. Nem szeretem ismételni magam, de jelen cikket is hasonló gondolatokkal indítom, mint a már említett kedvcsináló írást...

HTC Touch HD

...ez a gondolatmenet pedig a mai Pocket PC-k kijelzőiről szól. Ezek ugyanis kicsik. A legelterjedtebb képátló 2,8 hüvelyk, amire sok dolgot lehet mondani, csak azt nem, hogy nagy, ami nem csak az olvashatóságot, hanem a kezelhetőséget is erőteljesen befolyásolja, mivel ugye érintőkijelzőkről beszélünk. Ráadásul manapság ugyebár az ujjal történő irányítás a menő, de lássuk be, egy ekkora panelt nyomkodni a lehető legvékonyabb ujjakkal is meglehetősen nehézkes lehet bizonyos körülmények között. A túloldalon pedig ott az iPhone a maga 3,5 hüvelykes kijelzőjével, amit lássuk be, már csak a mérete miatt is sokkal egyszerűbb nyomkodni, mint mondjuk egy Touch Diamondot - arról most ne beszéljünk, hogy az almás gép megjelenítője technológiai szempontból is jóval fejlettebb. A legnagyobb PDA gyártók közül pedig úgy tűnik, hogy csak a HTC vette észre mindezt, így került piacra a 3,8 hüvelykes képátlójú kijelzővel ellátott gépe, a Touch HD.

HTC Touch HD
[+]

A tesztpéldányt a SpeedShoptól kaptuk, köszönjük. A doboz a gyártótól megszokott kinézetű, fekete színű, elegáns, szépen záródik, a gép mellett hálózati töltőt, adatkábelt, egy 8 GB-os microSD kártyát és egy 3,5 mm-es jack csatlakozóval ellátott fülest rejt.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés