- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
KakaosCsirke #637 üzenetére
Köszi, hát kb segítettél, az kiderült, hogy amit adnak hozzá az nekem nem jó.
Van a HTC-nek egy olyan fülese ami nekem megfelelne, amivel nem kéne elővennem a készüléket számváltáshoz, play/pause funkcióhoz. Szóval nem a hívással van problémám.
Ez lenne az:Ezzel az a baj, hogy csak olyan HTC modellekhez jó, amin nincs 3.5 csatlakozó, mert hiába van extusb a HD-n is, nem kompatibilis, és még az XDA-n sincs rá megoldás ahogy néztem.
Tehát olyan funkciókkal rendelkező fülest keresek amilyen az E100 csak nem extusb hanem szabványos 3.5-ös csatlakozóval. -
joey04
titán
Nem, de érkezőben egy HTC aminek lesz 3.5ös csatlakozója és ha ahhoz is olyan fülest adnak mint a diamond, tp. dia2 tp2 hd sorozathoz, akkor kellene vennem egy távirányítós fülest, mert az utcán buszon nem akarok állandóan a zsebemben turkálni, elővenni.
Az a furcsa helyzet állt elő, hogy jobb lenne ha nem lenne 3.5 mert akkor az RC E100 több mint elegendő lenne, de az meg nem jó olyanhoz amin 3.5ös csatlakozó van. -
joey04
titán
Az RC E100 füles kompatibilis ezzel a modellel? Mert ugye ennek 3.5 csatija van, de a HTC féle is rajta van azon keresztül tölt ugyebár. Szóval elvileg rá lehet dugni, viszont a fülesnél nincs ott a támogatott készülékek között a HD...
Ha nem akkor van valamilyen távirányítós(felvevőgomb, play pause előre hátra) 3.5ös HTC füles?
-
joey04
titán
olyan eredményeket mutat kb mint a diamond és az nekem pl kevés volt, akadtak a filmek.engem meggyőzött, hogy a rendes asztali avi nem mind fog zökkenőmentesen menni, ellentétben egy omniával.Félreértések elkerülése végett: ettől összességében nem rosszabb (sőt) de ez van.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
Nem valami fényes a videólejátszás, bár elvileg nem a legfrissebb rom van rajta, de azért ne már...
-
joey04
titán
válasz
Avicularia #253 üzenetére
Ezek nagyon gáz eredmények...
-
joey04
titán
ne vegyétek el ezt az egyetlen jó pontot a szifontól, sajnos jobb a kijelzője, de ettől még minden másban szarrá veri az összes HTC.
-
joey04
titán
válasz
Avicularia #243 üzenetére
A diának sajnos messze nem olyan jó a kijelzője mint a szifonnak.
-
joey04
titán
Nem csak a felbontás számít, de az az alapja, ezért nem jönnek be nekem pl a Samsung új telói(jónak írom
)
se az omnia se az i8510.pedig mind a 2 nagyon tetszene.
az igaz hogy a felbontás nem minden pl egy N95 8GB meg egy F480 is papíron egyezik mégis az F480 kevésbé pixeles.viszont pl egy omnia meg egy iphone kijelzője ég és föld sajnos.ha az omniába jobb kijelző lenne jajjj.(tudom hogy lassan érkezni fog) -
joey04
titán
én egy videót nagyon hiányolok a tesztből, megnéztem volna működés közben.
én is úgy érzem kevés idő lehetett a tesztelésre, meg is lepődtem hogy ez a készülék lett ma tesztelve...kb 1-2 hét múlva számítottam volna csak rá.a led nagyon hiányzik a kamera mellől, más gondom nincs vele, jó lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EAFC 25
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Automata kávégépek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest