Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
KakaosCsirke #637 üzenetére
Köszi, hát kb segítettél, az kiderült, hogy amit adnak hozzá az nekem nem jó.
Van a HTC-nek egy olyan fülese ami nekem megfelelne, amivel nem kéne elővennem a készüléket számváltáshoz, play/pause funkcióhoz. Szóval nem a hívással van problémám.
Ez lenne az:Ezzel az a baj, hogy csak olyan HTC modellekhez jó, amin nincs 3.5 csatlakozó, mert hiába van extusb a HD-n is, nem kompatibilis, és még az XDA-n sincs rá megoldás ahogy néztem.
Tehát olyan funkciókkal rendelkező fülest keresek amilyen az E100 csak nem extusb hanem szabványos 3.5-ös csatlakozóval. -
joey04
titán
Nem, de érkezőben egy HTC aminek lesz 3.5ös csatlakozója és ha ahhoz is olyan fülest adnak mint a diamond, tp. dia2 tp2 hd sorozathoz, akkor kellene vennem egy távirányítós fülest, mert az utcán buszon nem akarok állandóan a zsebemben turkálni, elővenni.
Az a furcsa helyzet állt elő, hogy jobb lenne ha nem lenne 3.5 mert akkor az RC E100 több mint elegendő lenne, de az meg nem jó olyanhoz amin 3.5ös csatlakozó van. -
joey04
titán
Az RC E100 füles kompatibilis ezzel a modellel? Mert ugye ennek 3.5 csatija van, de a HTC féle is rajta van azon keresztül tölt ugyebár. Szóval elvileg rá lehet dugni, viszont a fülesnél nincs ott a támogatott készülékek között a HD...
Ha nem akkor van valamilyen távirányítós(felvevőgomb, play pause előre hátra) 3.5ös HTC füles?
-
joey04
titán
olyan eredményeket mutat kb mint a diamond és az nekem pl kevés volt, akadtak a filmek.engem meggyőzött, hogy a rendes asztali avi nem mind fog zökkenőmentesen menni, ellentétben egy omniával.Félreértések elkerülése végett: ettől összességében nem rosszabb (sőt) de ez van.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
Nem valami fényes a videólejátszás, bár elvileg nem a legfrissebb rom van rajta, de azért ne már...
-
joey04
titán
válasz
Avicularia #253 üzenetére
Ezek nagyon gáz eredmények...
-
joey04
titán
ne vegyétek el ezt az egyetlen jó pontot a szifontól, sajnos jobb a kijelzője, de ettől még minden másban szarrá veri az összes HTC.
-
joey04
titán
válasz
Avicularia #243 üzenetére
A diának sajnos messze nem olyan jó a kijelzője mint a szifonnak.
-
joey04
titán
Nem csak a felbontás számít, de az az alapja, ezért nem jönnek be nekem pl a Samsung új telói(jónak írom
)
se az omnia se az i8510.pedig mind a 2 nagyon tetszene.
az igaz hogy a felbontás nem minden pl egy N95 8GB meg egy F480 is papíron egyezik mégis az F480 kevésbé pixeles.viszont pl egy omnia meg egy iphone kijelzője ég és föld sajnos.ha az omniába jobb kijelző lenne jajjj.(tudom hogy lassan érkezni fog) -
joey04
titán
én egy videót nagyon hiányolok a tesztből, megnéztem volna működés közben.
én is úgy érzem kevés idő lehetett a tesztelésre, meg is lepődtem hogy ez a készülék lett ma tesztelve...kb 1-2 hét múlva számítottam volna csak rá.a led nagyon hiányzik a kamera mellől, más gondom nincs vele, jó lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Kuponkunyeráló
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Formula-1
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest