- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
válasz
szezso15 #23442 üzenetére
Igen, úgy kicsit egyszerűbb ha megmókolod a romot, főleg ha értesz is hozzá.
Nekem annyi bajom volt és Revelation-nal, hogy kifutott a RAM - ból, miközben gépeltem pl Viber - en és bezárta a billentyűzetet na ott lett elegem, de mint említettem sokaknak bevált. Ha több időt szántam volna rá akkor valószínűleg jobb lett volna. A másik gondom a kamera volt, szvsz ICS alatt szebbek a képek.
Mostmár meg mindegy. Bár jó olvasni a tapasztalatokat. -
-
illes0102
aktív tag
válasz
szezso15 #23328 üzenetére
megcsináltam csak béna voltam
kicsit bele kell rázódnom ebbe a htc mókolásba is ^^ szerencse, hogy S-OFF-oltan kaptam annyi szenvedéstől meg lettem kímélve.
viszont most ahogy telepítettem kinyomtam hogy nem kérek OC-t a hardver infóban pedig ott van hogy a proci 1566 x2 Bricked, valahogy ezt vissza lehetne állítani 1,2 ghz re?
-
szezso15
addikt
-
randras_83
addikt
válasz
szezso15 #23278 üzenetére
Emlékeim szerint Sharp és AUO van.
Eddig Sharp volt és annak valahogy más színe van, mint ennek, de holnap már mindegy lesz.Megjegyzem jó mind a két panel, csak a másik jobban tetszett.
Itt érdemes nézelődni, vannak fotók is.
Ja tényleg a telód visszajött már, vagy még javítják?
-
htc07
addikt
válasz
szezso15 #23218 üzenetére
A villec2-ben meg már 1,7 van megnevezve alap órajelnek, és ugyanez a processzor van abban is
Tehát 1,7-ig bátran lehet húzni, én egy hétig használtam 1,8-on, de nem volt sokkal gyorsabb, viszont a kezembe beleolvadt majdnem.
Mostanában 1,6-on fut max., és teljesen korrekten elmegy egy-másfél napot használattól függően. (vipers3.1.2)
B tervnek meg ott a régi akkum, ami pont elfér a tárcámban, így egy végigdokumentált ittas hajnalt minden további nélkül kibír.
-
zho-lee
addikt
válasz
szezso15 #23148 üzenetére
Én is ezt tettem, 3d gallery helyett quickpic, a focal nekem mindig behal -camera ics+ helyette,
(ezt ajánlom a romba), és a cyan file managert sem akarom megtanulni, hát lustaságból a rythm sowftvare filemanagerét teszem fel, amit évek óta használok.
Nincs ebben semmi, de mivel van rootom, tudom törölni a gyáriakat.
-
nimfas
addikt
válasz
szezso15 #23140 üzenetére
Kivárjuk :-D
Én tegnap szedtem le a rom-odat.. azóta az van fent
Eddig tetszik!
Olyan kérdésem lenne, hogy a gyári tárcsázó tudja ha elkezdem pl beírni hogy "muller" akkor kidobja a müller-t és a muller-t is... viszont ha a felső sávon a személyekre nyomok, és keresés... és ott írom be... ott már csak a muller-t dobja ki.... ezt lehet vhogy korrigálni?
Elegancia és más romok alatt ezért volt fent az Exdialer tárcsázó, abban megy...
Remélem érthető a problémám
Üdv. és további jó munkát!
-
zho-lee
addikt
válasz
szezso15 #23131 üzenetére
Köszönöm ezt is
Sajnos az említett két műremek szinte a két kivétel is, ami semmilyen rom alatt nem hajlandó normálisan működni nekem.
Egy jó ideje küzdök velük, neked azért van a dashclock, mert azt szereted, vagy azért mert e két apk nem megy?(talán végre választ kapok erre a kérdésre
)
A nagy melót előre is köszönöm, és türelemmel várom
-
zho-lee
addikt
válasz
szezso15 #23129 üzenetére
Igen, ilyesmik.
Állítható statusbar/status háttér szín/átlátszóság, egyedi carrier, meg hasonló dolgok.
Sajnos azzal a rommal az a gond, hogy nem tudtam összeismertetni az sd-mmel.. a két nappal korábbi kiadása meg FC hegyeket produkált nekem, úgyhogy elfoglalt rendesen, sokmindent nem jegyeztem meg ezekből sajnos
Tán még a zárképernyőre is voltak plusz beállítások, widget beállítási lehetőség, természetesen az egyéb widgetekből.Csupa olyan plusz dolog, amihez kitchen, vagy ui szerkesztés, meg bővebb rom fejlesztési ismeret kellene
szerk: neked megy a zooper widget, vagy uccw-t használsz?
-
zho-lee
addikt
válasz
szezso15 #23127 üzenetére
A Pac-Man romban (4.3, 2013.09.07) van, a beállításoknál 2 fül.
Egyik a "szokásos", ugyanaz a rendszerbeállítás mint akár a tiedben, a másikkal pedig az ui-t, a romot, a kernelt lehet piszkálgatni.
A felénél elvesztettem a fonalat..
Ami nekem tetszik, az az ui, a többiről akár le is mondanék.Persze ezek a dolgok csak akkor lennének jók, ha ez megoldható legálisan.
Semmiképp nem lenne jó, ha szerzői jogokat sértene, ha van ilyen. -
zho-lee
addikt
-
szezso15
addikt
válasz
szezso15 #23034 üzenetére
Kicsit leálltam, mert kezdek tőle agyf@szt kapni.
Hiába működött anno még a mobilhálózat, mostmár nem megy. Tehát telefonálni lehet, csak az adatkapcsolat nem tér észhez, nem tudom, hogy miért. Azóta sikerült még megoldanom a WiFi-t és a hangot, szóval igazából a kamerán kell még dolgozni, és a GPS-en, és kész van. De most kicsit pihenek, és megpróbálok a CM-esek kernelébe vsync-et rakni valahogy (egyébként is full új kernelt kezdtem a legalapabb CM kernelre alapítva), hogy legyen fullos Project Butter, majd kiadok XDA-ra egy ROMot, ha sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest