- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
válasz
CrAck69 #5340 üzenetére
Végül innen vettem ugyan azt a tokot, ugyan attól a sellertől 2 tokot is töröltettem, mert találtam máshol olcsóbban, szóval kicsit kínos volt, de meglett.
Ma pedig végül megvettem a telefont, hazafelé menet pedig összesen 4 HTC Sensation reklám plakátot számoltam össze, szóval nagyon büszke vagyok magamra.
Szerintetek ha ez is porosodni fog, hány nap alatt jön elő?
-
zzola
titán
válasz
CrAck69 #5340 üzenetére
CRYSTAL CLEAR HARD CASE COVER THIN for HTC SENSATION 4G
~2500 forint...
-
Nikk
senior tag
válasz
CrAck69 #5253 üzenetére
Szerintem tutkó nem... Hacsak a nagyobb akkuért és a 4GB belső memóriáért nem...
Egyébként a hangcodec ugyan az a kettőben, szal hangzásbeli különbség alig ha van a kettő között... Nekem azzal a Denon-nal úgy szól mint az álom...
Jah... Angolra állítod a lokalizációt, de magyar marad a menü... Állítólag ez sokakon segített...
-
mumk1
addikt
válasz
CrAck69 #5202 üzenetére
Igen, ilyen. Mondjuk a Desire-vel jobban szerettem használni, mert ugye annak alul volt az aljzata és nem fejjel lefele mint a Sensationnak. (hogy nőne köröm a micsodájára annak, amelyik kitalálta hogy az összes új HTC-nek ide kell rakni!!!!)
Egyébként tölti rendesen, simán használható és találsz olcsóbban is mint amit linkeltél. -
Nikk
senior tag
válasz
CrAck69 #5176 üzenetére
Csak Custom ROM-mal... Másként esélytelen... Esetleg lehet abban bízni, hogy a HTC engedni fog a usereknek és egy gyári frissítés keretében felpörgeti 1,5Ghz-re, bár ez sajnos eléggé halvány remény.
Ezt a telót a htc elhamarkodottan, pusztán üzleti és helyzeti előny miatt adta ki előbb mint kellett volna. A telónak jó pár gyermekbetegsége volt, amiket mára már javítottak, ezért lehet az, hogy talán van remény rá, hogy egy újabb frissítésben már pörgetett lesz a proci. Akkor még nem lehetett tudni, hogy a proci bírni fogja-e a hősokkot, amit a burkolatban kap. Nyilván egy tesztelési fázisban lévő teló volt ez még durván 2 hónappal ez előtt, mikor sokan szert tettek rá, közte én is. Olyan apró hibái voltak a telónak, mint a laggos Sense, a lötyögő hátlap vagy a pixelesedő/porosodó kijelző.
Arról nem is beszélve, hogy a teló kijelzőjét a SHARP és az ACER is szállítja. A bajok a SHARP kijelzőkkel voltak, állítólag az Acer által gyártottak jobb minőségűek voltak. Szerintem azóta a htc már csak ACER-rel szállítja... Bár fene se tudja, ezekbe sajnos nem látok bele, csak találgatok...
-
dingo-htc se
tag
válasz
CrAck69 #5126 üzenetére
ez igaz!talán ezért nem veszek rá semmit.se tokot,se fóliát.rontanám el azt,ahogy kinéz az esetleges karcolódásokért.már most van a hátulján,a középső tagon pár fehér pötty.vagy talán fém szín.nem tudom megkülönböztetni.nagyon picik de lejött.úgyhogy majd kap rá új hátlapot vmikor.reméljük nem mostanában.tehát a cerka is felejtős.majd megszokom így.az 5800at azért nem siratom annyira
pedig szerettem,nah
-
randras
veterán
válasz
CrAck69 #5077 üzenetére
1 percet sem fogom használni tok és fólia nélkül, az pedig már a DHD-n is jól bevált ilyen szempontból. Ha tényleg ez a legnagyobb baj, nagyon boldog leszek. Meddig lehet húzni a magokat? Meddig bírja az akku? Csak mert kb. 300 mAH-val több, de a felbontás és a hardver is más ugyebár...
-
rizso
addikt
válasz
CrAck69 #5013 üzenetére
Remélem, hogy nem lesz vele gondom...
Fóliával viszont van szívás rendesen. Rendelte(tte)m 6db-os fóliát is, amik elég vékonyak, és qrva nehéz felrakni! Kaptam a tokhoz is egy tokot, az kemény, csak nem ér ki az üveg hajlított részére - de legalább ameddig ér, ott nem lesz buborékos.Zolar: most már 100%-ig megértelek, sőt lehet az én párocskám is csak azt veszi majd észre, hogy állandóan fóliát rendelek
-
zzola
titán
válasz
CrAck69 #4944 üzenetére
TPU Silicone Case for HTC Sensation 4G G14 Z710e+Film és
NEW HTC PO S621 LEATHER SLIP CASE POUCH FOR SENSATION tokokat vásároltam. Előbbiből van színválaszték, ajánlom őket! -
kokler
aktív tag
válasz
CrAck69 #4944 üzenetére
Szóval Bp. XII. kerületében vagyok munkaidőben és vidéken Esztergom környékén egyéb időpontokban. Aki nagyon szeretne, ebay rendelésben segítek neki, de ilyen néhány dolláros dolgokban elsősorban.
CrAck69: Én ilyen tokot vettem, meg ilyet is. Egyébként, mivel hatalmas összegekről van szó, így mindig legalább 2 tokot veszek...
rizso: A frissítés után elméletileg újraindít és lesz még egy 401kb-os frissítés is újra. Ha mindkettő megvan, próbáljad újra a hangot. Emlékeim szerint régen nálam is halkabb volt.
(#4954) Nikk: LIKE!
-
Nikk
senior tag
válasz
CrAck69 #4869 üzenetére
Nyugodtan vegyél ilyet... Beszéltem Smurfie-vel mondta, hogy az új szériákban már javításra kerültek azok a problémák, amik miatt nagyobb elégedetlenség alakult ki. A kijelző dolog is tipikusan ilyen jellegű volt. Azok akik panaszkodnak jószerivel csak olyanok, akik régebben vették a telóikat, még az első pár szériából. Ott még nem lehetett előre látni, hogy milyen gebasz lehet majd a telóval. Az újabbak már hibátlanok...
-
stufen2
aktív tag
válasz
CrAck69 #4869 üzenetére
Minden múszaki cikkben van sz@r széria, keresztapám most cseréltette a turbót a 2 éves 530as bmw-jébe több mint fél millióért, aztán állítólag az egyik legmegbízhatóbb autó, a toyota 20 éve a német autóklubok megbízhatósági listájának vezetője egy két évet kivéve, pedig folyamatosan van visszahívás a toyotánál meg a lexusnál is. Azért mert egy két ember kifogott egy két hibás készüléket attól még nem rossz az adott márka, én mindkét telefonomért (sensation, touch diamond 2) ugyanazt a horribilis összeget fizettem és sose volt velük semmi bajom, és ez után is csak htc-m lesz.
-
scapegt
őstag
válasz
CrAck69 #4869 üzenetére
Nagyon jó kis telefon, nekem is nagyon hiányzik, hisz láthatod, mennyire "harcolnék" érte
ez most nyilván egyedi eset, hogy ilyen sokat kell rá várni, ettől függetlenül jó telefon. Egyébként sem arra játszik az ember amikor vesz valamit, hogy szervizbe vigye...szóval ha tetszik, vedd meg nyugodtan, mások is megerősítik ezt
Zolar, rizso: a hangszóró szerintem is valami típushiba, bár rémlik, mintha valaki írta volna itt, hogy neki tökéletesen jól és hangosan szól. Az enyém is halk volt, és recsegett is beszéd közben, így inkább a headsetet preferáltam, na de azt sem tudja az ember mindig előkapni (pl. villamoson kapaszkodás és szatyortartás közben...)
-
-
zzola
titán
válasz
CrAck69 #4574 üzenetére
Víz nélkül is sikerült felhelyeznem. Egyébként lemértem, és a teteje vagy alja (nézőpont kérdése) nem egyforma széles, picike eltérés van! Ebből adódóan a kijelző egyik felén a káva/keret mellett párhuzamosan helyezkedik el a fólia, a másik felén pedig alul kicsit lelóg a kijelzőről...persze ezt le lehet vágni.
-
szirtesp
tag
válasz
CrAck69 #4255 üzenetére
Ja értem.
Szóval mindenkinek: Régen és a tuoch-promon tényleg hetente csarélgettem romokat. Ma délután felraktam az android Revolution HD-t (ami állítólag dual-core supportos, és a legegyszerűbb, jól optimalizált rom) és azt kell ondjam hogy óriási csalódtam. Lockscreen feloldása után az animáció konkrétan LAGGOLT!
Szóval amíg van rendes supportja a sensationnek addig nem valószínű, hogy próbálkozni fogok bármivel is. Most S-ON, pont olyan mint újkorában. Azért kössz azoknak akik segíteni próbáltak
-
roxan
senior tag
-
Nikk
senior tag
válasz
CrAck69 #4125 üzenetére
Van rá megoldás... Szigszalaggal fogod és leraagasztod azokat a részeket, ahol bekúszhat a por... Ennyi... Legalább már tudjuk, hogy mitől van. Szinte kivétel nélkül mindenkinek vagy bal vagy jobb oldalt középtájt porosodik ha böngészi az ember a netet, ergo ott a hiba. Le kell szigsazalgozni és nem lesz ilyen probléma...
Jah és egyébként szerintem az újabbaknál már ez is javították... A vevőszolgálat azért működik és gyűjtik az infókat... Hiába nem minden problémát lehet felfedni még a gyárts előtt. Van amikre csak utána derül fény...
-
Tibi09
tag
válasz
CrAck69 #4123 üzenetére
tévedsz.
pont ez az egész lényege, hogy ne keresd a hibát.
Ha nem szükséges, akkor ne vedd le a hátlapot.
Ugyanilyen felesleges dolog izomból nyomkodni a kijelzőt, hogy megkeresni hol bugos.
stb stbEgyébként pedig garanciás a porosodás, sőt továbbmegyek a fórum még nem volt olyan probléma, ami ne lett volna garanciás és olyat se olvastam, hogy a szerviz után előjött volna újra a hiba.
szvsz vedd meg a telefont és csak próbáld használni, arra amire akarod a normális határokon belül és nem lesz vele gondod. kivéve, ha pont egy olyat fogsz ki, ami hibásan jött le a szalagról, arról meg ugye nem te tehetsz és cserélik.
-
zzola
titán
válasz
CrAck69 #3017 üzenetére
Itt nézz körül! Ezek közül valamelyik szállít hozzánk is...
-
zzola
titán
válasz
CrAck69 #3015 üzenetére
Ezt az eladót javaslom! Elég sok tok van...
-
swapout
tag
válasz
CrAck69 #3011 üzenetére
Hali!
Amit belinkeltél tok az nem rossz! Viszont Magyarországra nem szállítanak!! Meg szerintem ennyiért drága is! Találsz olcsóbban is az e-bayon, és keress olyat ami ingyenes szállítást ad!
De ha Te ki szeretnél adni ennyi pénzt egy ilyen tokért ám legyen! Csak akkor olyat keress aki kicsin országunkban is szállít!! Én 4 dodóért vettem ehhez hasonló tokot és teljesen jó!
Röviden ennyi remélem tudtam segíteni! -
scapegt
őstag
válasz
CrAck69 #2721 üzenetére
Nem a tulaj a hibás, vm rosszul van megoldva a kijelzőnél, mert én is tokban hordom mindig, nem teszem zsebre, mégis beporosodott rondán, nagyon sok porszem került a gg és a kijelző közé. Nekem azt mondták az e-care-től, hogy cserélni fogják, de nyilván, ha tisztítani lehet, akkor megteszik. Igaz abban az esetben félek, hogy újra poros lesz.
A hátlap egyébként engedi a színét, valószínűleg nem is a tok hibája volt, hogy megfogta a hátlapot, de ezt már másodszor írom le. Fehér szilikon tokomat is megfogta a hátlap, szóval akkor melyik is a hibás? A hátlap! Sajnos...kb. 8. hiba az enyémnél. Lassan két kezemen sem tudom megszámolni
Jövő héten megy szervizbe szegény...
Smurfie: az enyém csinálja a wi-fi jel vesztést elég keményen, már 1 ujjal fogom a bal oldalon, csak úgy tudok netezni vele fektetett módban
a telefon jel is elmegy, ha alul megfogom a telefont. Ha beküldöm hozzátok a telót, írok egy csudiszép kb 10 pontból álló listát, mi baja is van
-
Xaels
félisten
válasz
CrAck69 #2503 üzenetére
Azért a 2magos CPU-nak több gyakorlati haszna van mint a szemüveg nélküli 3D-nek. Kisebb fogyasztás, 1080p-s videórögzítés például. Ott meg mit kap az ember 200.000HUF-ért? Fejfájást, hányingert 15perc után, cserébe bámulhatsz egy aksiidő felező mosott optikai csalódást.
-
Nikk
senior tag
válasz
CrAck69 #2446 üzenetére
Persze, miért is ne?
Az csak az én pechem, hogy a tulajdonomba került összes LCD-vel szerelt készüléknek eddig pixelhibája volt. Én már megszoktam és individuális privilégiumnak tekintem...
Ez már amolyan menetrendszerű dolog. A noteszomon, az asztali gépem paneljén is van valami koszolódás, ami hátulról került a cuccba, stb...
Másnak kár e-miatt aggódni. Ez csak a saját rossz tapasztalatom...
-
scapegt
őstag
válasz
CrAck69 #1749 üzenetére
Miután belinkeltem, megvettem a fehér szilikon tokot
kíváncsi vagyok milyen, 382,- Ft-ért számolta a paypal. A regisztráció elég egyszerű, feltéve, ha megy az angol valamennyire. Regelsz az ebay-re és a paypal-re is, aztán "összelövöd" a kettőt és már vásárolhatsz is. Annyi, hogy a paypal levesz 400,- Ft-ot a számládról, hogy lecsekkolhassanak.
-
Josh777
tag
nem, valóban nem jó
Szerk:
közben eszembe jutott miért lovagolok ennyire az üzemidőn:
egy videóban a tesztelő a SGSII-vel összehasonlítva határozottan a HTCS-t részesítette előnyben ilyen téren. Egészen pontosan itt hallgatható meg a szívmelengető "The HTC Sensation is definitely got a better battery-life of the two" mondat.Egyébként ebben a videóban 7:30-tól ad egy gyors véleményt a két telóról.
Asszem itteni tesztben is jókat mondtak, remélem használható lesz külön akksi vásárlása nélkül is -
Josh777
tag
Ezt én is olvastam. Nagyon jó írásaik vannak, de ez most konkrétan rossz lett - nem azért mert nem áradoznak eléggé a telóról
Van egy jópár téves infó is - lásd hozzászólásomat-, amit pedig hátrányként említenek (pl üzemidő) , azok szerintem a "friss" készülék miatt van, bekkell még állnia az akksinak + köll majd egy szoftver-frissítés
-
scapegt
őstag
Olyan progit kerestem ami nem sebességet mér hanem forgalmat
de megvan már, Traffic monitor widget, külön méri a wifis és a 3G-s forgalmat is, az APNDroid-dal pedig ki-be lehet kapcsolgatni a 3G-t. Szóval minden király már
A teló még töltőn, még 10%-ot kell töltenie.
Viszont még nem kaptam választ a többi tulajtól, hogy mi az a fekete fólia ami a dobozban volt? Rá kell ragasztani valahova? Mi értelme? (felirat rajta: HTC Void).
-
mumk1
addikt
Nem egybe vettem, 3órás koncerten több darabba lett kb. 1óra felvétel és 15% maradt, vagyis már csak vegetált.
Az aksi üzemideje azért egy hét után még sokat javulhat, a Desirém is sokkal többet ment el egy hét használat után.
Kijelző:
Nem állítom hogy az LG vagy Samoled+ nem jobb (bár nem láttam még őket) minden esetre a Desire amoledjéhez képest nekem tökéletesen megfelel. Ha ehhez hasonlítom akkor a színek természetesebbek, napfényben sokkal jobban olvasható az erős háttérvilágítás miatt, a betekintési szöget meg nem látom annyival rosszabbnak egymásmellé téve a két telefont mint amennyire lovagolnak rajta. Részemről teljesen rendben van, ráadásul ugye a nagyobb felbontás még sokat dob az összképen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest