Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Ezzek a topikkal párhuzamosan olvasom az SGS2 topikot is. Na ha valaki hasonló képen cselekszik akkor láthatja, hogy mennyi problem van ott meg itt mennyi van (persze itt a kreált problémák is bejátszanak).
-
jacis
nagyúr
Érdekes számomra az, hogy ha kijön egy új készülék azonnal elkezdik keresni rajta a fogást. Elmondom mindenkinek, hogy így látatlanba mondom azt, hogy ez egy baromság, mert nekem a DHD is tudja ugyanezt prezentálni kint a kertben ülve netezés közben. Nagyjából 2 hete vettem észre, hogy ha egy bizonyos módon fogom a telót csak egy wifi rovátka van ha pedig egy másik pontján akkor három. Ez a hiba létezik, de nem szabad felfújni, mert eddig is volt és lesz is!
-
-
jacis
nagyúr
Én nagy HTC fan vagyok. Ami viszont tény és amivel nem szabad vitatkozni, hogy az SGS2 tényleg simább müködésű. Én egy kicsit megdöbbentem azon, hogy egy ilyen csúcs HTC-nél létezhet olyan, hogy valahol megreccen
Anno a DHD jobb választás volt mint az SGS. Most nem olyan kontrasztos a különbség a két telefon között (sztem). -
jacis
nagyúr
Sziasztok.
A teszt nagyon OK.
Csodálom, hogy mennyi elégedetlen ember él ezen a magyar földön(ez a mi bajunk magyarok)
Nekem tetszik a teló, de most már megvárom a HTC 4,5"-os kijelzővel szerelt telefonját és bizom benne, hogy legalább ilyen hardver lesz benne (ha nem jobb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest