- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Ha a háttérben beragad 2-3 alkalmazás amik 100%-ra pörgetik a CPU-t akkor szerintem igen. SGS-nél a WiFi megosztás tud ilyesmit előidézni és ennek a mellékhatása tud lenni az irreális merülés is. Sajnos az Android marketen van 1-2 rosszul megírt alkalmazás ami okozhat ilyet.
Ha ezt ki tudjuk zárni akkor a szerviz elkerülhetetlen.
-
Xaels
félisten
Tapasztalatok eddig: piszok gyors. A kijelző nagyon szép, a burkolat csodás tényleg első rangú. Térerőt nem sikerült tenyérre helyezve csökkenteni. Wifi-t nem tudom tesztelni, nincs a közelben. 8GB-os mSD a telefonban, Internal alapból 1.09GB szabad. Holnap jön át haverom és akkor egy rövid tesztet megpróbálunk összehozni, videóval stb...
Rockplayer Lite: 3perc után is van hang hardveres lejátszásnál.
-
Remus389
veterán
Még talán annyit, hogy aki olvassa az SGS2 topikot az egy darabig nem is vesz olyan telót, mert egyelőre elég sok baj van vele.... sok baj?
nincs vele semmi baj, az sárgás kijelző a ragasztó miatt van, ami majd megszárad(i4-nél is volt ilyen), egyébként is ha nem szólsz senkinek észre sem veszed annyira nehéz észrevenni
egyéb gond mi van vele? na halljuk?
-
rondzsy89
aktív tag
Kizárt, hogy ne tudnám
Egyébként nem kéne nekem, maradok Androidnál.
Súly: Lassan egy éve megvan az SGS-em, és néha még mindig el akarom ejteni. Jó, hogy vékony persze, de de jobban örülnék ha érezném is hogy nálam van, meg a kezemben. Nekem ezért jön be jobban most Sensation. Ezért is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest