- Helyettünk kattint az OpenAI AI-ügynöke
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Küszöbön a Galaxy A-széria generálfrissítése
- Nokia XR20 - 220 fölött elhagyod a valóságot
Új hozzászólás Aktív témák
-
atoka1
tag
Az a helyzet, hogy nagyon bezsongtam erre a telóra, viszont csak május 25. én vehetem meg, mert akkor jár le a 18 hónapom és mehet a készülék csere. Viszont páromnak tele lett a töke a dominóból és akar előfizut, azt gondoltam mivel aranykártyás vagyok, rendelünk neki ilyen Fun aranytárskártyát, nem sok az előfizu, neki jó lenne. Mivel annyira nem vagyok tisztában ezekkel a társkártyás varázslatokkal felhívtam ügyfélszolgálatot, hogy lehet azt úgy, hogy rendelünk egy társkártyát az enyémhez és arra megvesszük részletre a telót, azt mondta a nő, hogy elvileg lehet, rögtön hitelbírálatot is nézett és benyögi hogy 50e ft kezdőrészlet és akkor 12hónap 8xxxft, hát mondom az hogy lehet, akkor ez így baromira nem akciós. Gondoltam belépek az oldalra, végigzongoráztam, 20e ft kezdőrészlet +havi 8xxxft okés, utána kiválasztom hogy Fun aranytárskártya meg minden egészen a rendelésig, akkor most mi a tosz van? Rendeljem meg így aztán felhívnak hogyy, ez így nem jó vagy mi? Valahogy meg kéne most vennem, mert jövő hónap 25. éig nem hiszem hogy elhúzódik az akció és kérdés hogy meddig dobálják a függetleneket :S
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RAM topik
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trump lesöpörte Elon Musk kritikáját, vége az együttműködésnek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest