Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ritka90
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nincsenek nagy női kezeim
Amolyan....normális méretűek 
Most egy Wave 2-t használok immáron 2 éve, megérett a cserére. Annak a 3,7" kijelzőjéhez képest nem túl nagy változás az Iphone 5 4" kijelzője.
Mind a három említett készüléket megfogdostam a Té-ben. Első fogásra nem éreztem bazi nagynak a 4,7" kijelzőt. És a HTC-ben tetszik, hogy olyan domború egy kicsit.
Használat során mennyire komfortos? Inkább fogásra gondolok, mint nézésre
Azért nem okozna fennakadást a kézben tartása és a használata? Ritkán pötyörészek rajta úgy, hogy közben megyek. Szóval ilyen helyzet ritkán fordulna elő. Nyugalmi állapotomban meg sokkal jobban meg tudom fogni talán
Ki tudja. 

Amúgy, a piros nem az én színem
Inkább a fehér.
Tok+kijelzővédő fólia pedig alap egy ilyen készüléknél.
Wave-en is van, főleg miután kulccsal meghúztam a kijelzőjét egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amolyan....normális méretűek