Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
rcs1966
újonc
Sziasztok!
Nekem is ez a problémám, hogy frissítés után nem csatlakozik az otthoni routerhez. Minden másikhoz igen. Már átneveztem a routert, csatornákat végig próbáltam...faktory reset a telefonon. Csak homokórázik és semmi... 4.4.2. volt a frissítés...
Ha van további javaslatotok nagyon köszönöm vagy tipp Ti hogyan oldottátok meg.Köszi előre a segítséget.
-
Steve1207
veterán
Nem wifi-s dolog, de érzetre nekem, mintha a mobilhálózatok jele gyengébb lenne vagy nem olyan stabil. Többször vált oktalanul, ahol eddig nem. Sokszor a lakásban (földszint, szóval nem a legjobb amúgy se), eddig volt két vonalnyi térerőm, most van, hogy totál halott, aztán egyszer csak észbe kap.
Szerintem jön majd kis update nemsokára, amiben javítanak ilyeneket, ez most megint egy nagyobb lépés volt.De mivel látod is a routert próbáld meg a beállításaiban a channelt változtatni, anno ilyen megoldások voltak máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hardcore café
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Samsung kuponkunyeráló
- E-roller topik
- Formula-1
- Mini PC
- Gaming notebook topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi