- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Mobil flották
- A OnePlust akarja beelőzni a Realme
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
rcs1966
újonc
Sziasztok!
Nekem is ez a problémám, hogy frissítés után nem csatlakozik az otthoni routerhez. Minden másikhoz igen. Már átneveztem a routert, csatornákat végig próbáltam...faktory reset a telefonon. Csak homokórázik és semmi... 4.4.2. volt a frissítés...
Ha van további javaslatotok nagyon köszönöm vagy tipp Ti hogyan oldottátok meg.Köszi előre a segítséget.
-
Steve1207
veterán
Nem wifi-s dolog, de érzetre nekem, mintha a mobilhálózatok jele gyengébb lenne vagy nem olyan stabil. Többször vált oktalanul, ahol eddig nem. Sokszor a lakásban (földszint, szóval nem a legjobb amúgy se), eddig volt két vonalnyi térerőm, most van, hogy totál halott, aztán egyszer csak észbe kap.
Szerintem jön majd kis update nemsokára, amiben javítanak ilyeneket, ez most megint egy nagyobb lépés volt.De mivel látod is a routert próbáld meg a beállításaiban a channelt változtatni, anno ilyen megoldások voltak máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 - 512GB - Fehér - ÚJ! Bontatlan, 3 év garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest