- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A dbrand is tokot mutat az iPhone 17 Próhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Strengar #727 üzenetére
Én is vigyáztam az i5-re még csak sima asztalra sem tettem le soha úgy, hogy valamit ne tettem volna alá. Zsebben sem volt mellette soha más. Mégis az éleknél lepattogzott sok helyen. Amikor kicserélték garanciában utána tettem rá fóliát előre, hátra meg oldalra spectra wrap matricát. Na utána már nem volt baj, de akkor meg oda az alu tapintása. (Karcmentesen adtam el) Ott vagy ahol a part szakad. Nem tudom miért kell erőltetni a festett dolgokat.
szerk.: Vagy veszel rá tokot és/vagy full body fóliát vagy elviseled hogy kopni fog.
#728: A Nexus4-nél nem tudom hol van ilyen alu felület, mert az csuma műanyag meg üveg. (Szerencsére)
#730: Az iPhone sem festve van, hanem felületkezelve. Az alu külső része van "átszínezve".
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Android játékok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 11
- A dbrand is tokot mutat az iPhone 17 Próhoz
- További aktív témák...
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest